Свeтовна шампионка по ски се съблече за Playboy

Лиза Цимерман няма да вземе участие на олимпиадата в Пьончан заради контузия, но това не ѝ попречи да се появи на корицата на германския Playboy.

Обратно в новината

Коментари - Свeтовна шампионка по ски се съблече за Playboy | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е спор няма! Много ми допада!

Ооо, искам да пробия химена й

А като остарее какво ще показва? Жалко, че тези на които съдбата им се е усмихнала не разбират значението на думата красота. Боже опази ни от нас самите!

Еми дай снимки да я видим де,как да ти повярваме?

"какво ти разбира свиня от кладенчова вода" - както се казва в една старо българско произведение! Грухкайте си двамата в кочината заедно и бъдете щастливи!

stoimen

daimu

Тази както се съблича да я гледа цял свят в това число и родителите и, как ще се ожени? Кой е този свестен мъж който ще я поиска. Че нали комшии, приятели, колеги, негови родители непрекъснато ще я коментират и ще му казват че е .....

Това, че се съблича, съвсем не означава, че е някаква... Има жени се карат наред, но и гол гръб не желаят да покажат. Други си ходят така на плажа, че понякога и нуди, снимат се така и въпреки това до 25 г. да са имали само няколко мъже в живота си.

глупости, говориш глупости. или те я еня да я оправиш няколко пъти и зарежеш, или нещо не е наред с мозъка ти. какво ще му гледаш на този изваян задник показан на цял свят и попръскан със спермата на милиони мастурбиращи болни мозъци?

Представи си, ходят нуди на плажа (ама на плажа) и до 25 години са имали само няколко мъже (разбирай събират се на пръстите на двете ръце, скромна работа), интересно, според теб колко десетки мъже трябва да е имала една 25 година, неомъжена жена, за да минава за лекомислена? Не помня кой точно беше получил Нобелова награда за това, че доказал, че мисълта е сила. Представи си само с каква сила ще бъде залята тази мома, заголила сливка, от загорелите ползуватели на списание Плейбой! Смятай, с мисъл я дефлорират направо, гледай Бонд още не си е купил "книгата" и я отпочна!

аз бих я взел

Да си я разделим,все пак е свикнала с две щеки :)

Всъщност не се е съблякла за Playboy, а за пари, това е сигурно ;)

Абе пак е по-добра от предния брой на немския плейбой - с "транссексуалния" мъж.

мъжете от ревюто на Том Форд са с по-големи гърди от тая и претенцийте й

Колко е хубава там, където е облечена! Разголена.. хм... доста по-не.

Ски - шьооон! Шампионка - зеер шьооон! Ма все по сигурно си е като си облещиш пипирудата - няма начин да не та забележат.

А Радева кога ще се съблече за Плейбой?

Никога. Тя е само за списание "Конят моят приятел".

А жена ти?

Дядото

С жена ми сме тандем и сме се разбрали, че когато ева аз - евем ние, когато еват нея - еват нас. Щом си толкоз мераклия, заповядай. Доволен ша останеш.

на 21 с провисващи цомби, цялата в брадавици и изненадващо лош тонус за шампионка по ски. Тоя брой ще го пропусна.

И аз така мисля, ама май сме изключение, по-долу писах, че хич не е секси и ме заклеймиха, че съм обратен и с чалга вкус. Ми, не ми харесва, какво да направя, средостатистическата българка, особено на тази възраст, е далеч по-женствена и нежна.

Май се казват лунички и бенки, не брадавици, не че има значение. Даже е учудващо, че не са скрити с фотошоп или кожата замазана с голямата баданарка, но явно в Плейбой се усещат, че многото фотошоп, силикон, грим и подобни вече са втръснали на всички и залагат на интереса към момичета, които поне са направили и нещо друго в живота, освен да се разхвърлят. Естествено, това не важи за страна като България. То и вече много рядко може да се срещнат млади момичета, които да изглежат добре - красиви, стройни, стегнати, с хубава кожа, че и да ги интересува да се снимат голи. Масово бродят дебели, отпуснати и мърляви същества, а които отдалече изглеждат що годе по-добре, се оказват деформирани от интервенции и издраскани от главата до петите като мексикански наркотрафиканти още отпреди абитуриентския бал безмозъчни същества, известни заради някое малоумно риалити или богата мутра и те се натискат да ги снимат. Не бих се учудил Плейбой България, вместо да плаща, да изкарва добри пари от такси за желаещи да се снимат пластмасови кукли.

Дайте и Меркел! В календар за бежанци, АКО МОЖЕ!

За Плейбой ли се съблече, или за пари ? Уточнявам само !

Дай Боже повече такива жени.

Чудя се как ли децата на тези жени ги възприемат, след като се събличат за разни списания.

шампионки? Борисов като е еврошампион що не го разголят в Плейбой да му видим и на него извивките?...Или първа ще да е ирландската овчарка?

Айде няма нужда. Имам си достатъчно сланина по мен, та да гледам тлъст Бойко.

Лизке, свърши ми кълбето с мериносовата прежда. Следващият път ще ти оплета по-дълго пуловерче.

няма нищо по-добро от естествената красота!

секси е.вкусове различни .и слава на бога че е така.

.. хубаво младо арийче- това е! Явно живота я влече, блазе на този подбран жребец, който ще тъче на този стан!

Немските кобилки са за нас!!!

Не е секси, недодялана ми се вижда фотосексията, няма еротика, а по-скоро принуда, пък и момичето е някак нелицеприятно, поне за мен.

е, па оди в чалгата да сваляш червосаните секс кукли надути с ботокс и силикон... или предпочиташ надуваеми, щото ония ни ти вързват..

Предпочитам средностатистическо българско момиче, ей така, кое да е на тази възраст. И без специална фотосесия, осветление и всичко останало, изглеждат в пъти по-добре. Пък и немски момичета има къде-къде по-сладурски. Никак не ми е по-вкуса това моме, твърде посредствено и незапомнящо се. Ма щом го влече, нека се снима, народът няма много високи критерии, ще слепят и за него бая страници!

Е нормално е да мислиш така, след като предпочиташ онази казхстанката, която всъщност е мъж. Мъжете с неджендър съзнание харесват това момиче.

Първоначално ми се видя, че се казва Цицерман.

Лиза Цицерман - няма грешка!

утре ще кажи, че насила са я карале да се съблича. и тя ще се окаже жертва на сексуален тормоз, ша знаиш