Глория Петкова: Готвя сватба в планината

Моделът, диджей и актриса Глория Петкова обяви в "На кафе", че скоро ще вдигне сватба в планината.

Обратно в новината

Коментари - Глория Петкова: Готвя сватба в планината | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая мома прилича на труженичка в нощно заведение.... жалко! Не че има значение коя е, но доста се е постарала за това просташко излъчване, което показва.

А хот- дозите горчица имаха ли?

Има вид на прекаляваща с алкохола (или наркотиците)! Жалко, млада е!

Коя е тази и кой се интересува от нея????Като са толкова ''известни'' по чужбината дето обичат да преживяват защо няма ред за тях в техните медии??

АМА ПОЦИНКОВАНА.

Много важно!

Очаквано ще го преместя!

За първи път виждам офца да гледа като крава, въйййй!

Голямо споделяне в късна доба се е получило :)

Да са живи и здрави и дупе да му е яко на младежо :)

Или той не те е разбрал какво си му казала, или ние не те разбрахме какво ти е донесъл.

Тя що е без бикини? Пардон, мониторът ми е наобратно....

Това никому неизвестно момиче го чувам за първи път, но разгледах профила и и забелязах, че на този известен световен модел, който бил и артист и диджей и прочее снимките със зор събират 300 харесвания. Извинявайте, защо ни занимавате въобще??? Тя е точно никоя!

За първи път я чувам и виждам. И пак ми е антипатична и безцветна, особено като си махне двата тона грим от лицето...петно до петно.

И на снимка номер 10 можеш да видиш, че или и липсва зъб или е много кривозъба - за това не се и усмихва. На някои от другите снимки можеш да видиш, че си пада по дрогата. Въобще за много интересни лично пише дир.

Какво падение само, да се пише за никому неизвестни персони. Под лайф би било нещо по-свестно, удачно

Да правят деца!! Ставаме главен износител на отгледани деца в Булгаристан! Доброволно подарени и доброжелатено инвестиране в образУвание спецялно в Чужденеция !!

Моделът, диджей и актриса Глория Петкова Евала на Дирчето...... направо и Магистър и Доктор и Дпл.ИНЖ

Коя по дяволите е тази?????????????

А кум ще им е овчаря с големата Гега!

и от кумо са бебето и количката.

Актриса?!?!?!? Навремето какви актриси имаше...:-)

Хм, в планината. В едно село се появила ламя. Живеела в една пещера, горе в планината и всяка седмица слизала да си похапне млада девойка. Събрали се селяните, събрали пари и викнали на помощ младия храбрец ББ (може и да е била храбринята КН, тук историята не е на едно мнение). Взел си той меча и тръгнал нагоре към планината да срази ламята. Катерил се три дни и три нощи и едно ранно утро стигнал до една голяяяма дупка. "Туй ще да е пещерата на ламята" - рекъл си и се провикнал: - Ламьо, излез да се бориме! От дупката тишина. - Ламьо ма, страхливке такава, излез да се бориме! Пак тишина. - Ей, ламьо, тутко смръдлива, излез да се бориме! Тогава някъда отгоре, високо над дупката, се чул гръмовен глас: - Добре, бе, добре, идвам, само престани да ми крещиш в гза!

Не че е лошо да се взимат младите, но в днешно време много взеха на майтам да създават деца или да се женят след няколко месеца живот заедно. Едно е да се познавате от 10 години, супер, ама да живеете заедно и да се опознавате като характери заедно в всички битовизми е друго. А както каза тя набързо 3 месеца след като се загаджили и й предложил..бързи решения и бързи раздели за 'несходство на характерите'после.

Този дир.бг се опитва да ни покаже някакви хора като звезди, а никой не е чувал за тях! В заглавие някакво неизвестно име .., написано е все едно го е казала "Мадона"! Била участвала в едно риалити като неизвестна и сега някой трябва да я знае вече?!! Изсмукана новина ... или пък платен ПР!

да търчи момъкът за хот дог? То севте нещо и се е дояло на тази. Нея я търсете при пиенето, не при яденето!

Естет 77, уважаеми модераторе, излез от виртуалията и спри да въздишаш по разни дрогиращи се парцали.

Готина мацка е, малко само е шантава, но пък е посвоему симпатична.

Глория преди всичко е художничка. Всичко в нея е арт. Но без грим и прическа е като измита риба

От опит знам, че в кифлите, демонстриращи отвън колко са арт, обикновено няма творец вътре. Кифлите и от двата пола визирам. Виж и смотания поглед само и ми кажи после каква душа има в това надменно парвеню.

victor359@abv.bg

Завършила е Художествената гимназия и Академията. Виждал съм работите й. Или ще говорим на ангро?

Глория Петкова е една от най-красивите българки, всъщност ми е в ТОП 5. Фина, изящна, идеала ми за жена - червена коса, пейл скин, слаба, с малки гърди и дупе. Ако беше и със светли очи, вече щеше да е със статут на богиня, но пълно щастие няма :) Просто мечта. Завиждам му благородно на мъжа, който е до нея за който ще се омъжи. И има едно качество, което никой не може да види в нея за жалост - изключително чувствителна и наранима душа. Такава жена ако те обикне и се грижиш добре за нея, ще те обича и боготвори цял живот, личи и.

Докато я разкарваш с хеликоптер над Рилските езера ще те обича, като се приземиш и ще спре да ти търси хот-дога.

Ами, след като си видял в нея своя идеал - пребори се. Ако трябва бий се! Завладей сърцето и! Бъди храбър ! Не позволявай щастието да те подмине.

естет

ХА-ха-ха, това ми хареса :) Ама как ги виждаш работите, щото аз хич. Аз на 40 години, тя на 25. Айде да бъдем реалисти и повярвай ми, всички си мислите, че парите са от голямо значение, ама хич не са. От личен опит казвам. А преди наистина се борех и печелех в почти всички случаи, сега вече предпочитам по-спокойно да го давам и нямам илюзии за искрена връзка с красива, млада, доказана жена. Още повече, че тази е и известна. Манекенка на "Max Mara, Diesel, Jean-Paul Gaultier, "Capasca", такова бижу само си избира мъжа до себе си, не ти да я печелиш.

Охх..дали ще я искаш в къщи като ти се напие пак с шампанско като смок във всеки удобен момент, вятърничева, повърхостна, някъде е вее вятъра на бял кон в нейния си свят, супер че я харесваш външно, но е едно да те привлича и друго да ти е жена, нея не си я представям като зряла омъжена жена...дано човека предложил й след 3 месеца като гаджета не я види в тази светлина

"Една нощ споделих, че ми се яде хот-дог и той веднага ми осигури цели пет, въпреки късния час". Поставете думата "ТЕКА" на правилното място, преди запетайка!

Е това ако е романтика с хот дога, тази май е пълен вакуум!

Интересно ще ми е при една смяна на местата, дали така ще мислиш. Представи си, че късно някоя вечер говориш с гаджето си, което, ПОДЧЕРТАВАМ, харесваш и обичаш, и ей така, съвсем между другото и споделиш, че си гладен и ти се яде пица. И как ли ще реагираш, ако половин час след разговора на вратата ти се позвъни и я видиш с 5 броя пици, за да си избереш коя ти е най по вкуса. Може би ще си помислиш, че е пълен вакуум или че може би ти си пълен вакуум, след като това за теб не е никаква романтика, а чиста набутка...пък и пица ;)

Честно, за пръв път я чувам. Смешна работа. Ми мога да напиша със същия успех: Баба ти Донка,съседката, ми даде една тиква от нейните, за да не идат зян. Ако си платя и това ще мине като новина.

Тази на някои снимки може да мине за симпатична или чаровна, но си е луда за връзване (с риск по конвенцията да ме охулите).

Каква селска муцка, само!

то хот-дог е лесно - само го изкарваш и подаваш! Лошо е яйца на очи - повече боли, ама пак е кеф!

"Една нощ споделих, че ми се яде хот-дог и той веднага ми осигури цели пет, въпреки късния час". На младите препоръчвам да бъдат по дискретни в "споделянето". Някои недоброжелатели могат да им се присмеят, неоснователно

Аз и 6 Хот-Дога ще и направя :)

Тази пък световно неизвестна кранта каква е?

Браво, пак че не й се е дояло печено агне на шиш посред нощ, че момъкът щеше да се види в чудо :D

Дано пича си държи нож под възглавницата, че с тази шега не бива! Като се сетя как размахваше ножове в брадъра.....

Домашно насилие- да си принуден да и гледаш овчия поглед ден след ден.

Аууу кви джуки...отврат

Б-си разбирането за романтика... да ти осигурят 5 хот-дога посред нощ?!?!?

сега, да уточним : Тя "звезда" ли е ? Ако е : колко "звездни" роли има тази Актриса и в кой жанр?

За мен е "черна дупка". За пръв път я чувам. Добре е, че ДИР разясняват коя е, иначе имаше да ги "храня", защо са я изтипосали тук.