Кейт Ъптън падна от скала в морето на фотосесия

Американският топ модел Кейт Ъптън падна от скала в морето по време на фотосесия на остров Аруба за списание за спорт и мода.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разглеждайки снимките установих , че ми се е допило прясно мляко !

Тази "новина" ми осмисли живота!!!

Кейт Ъптън за Sports Illustrated Сн.: Официален Instagram профил сложно и безсмислено изречение е по-добре да се раздели на две прости. Така ни учеше учителката по български език. Не знам сега в училище как е, но... "Американският топ модел Кейт Ъптън падна от скала в морето по време на фотосесия на остров Аруба за списание за спорт и мода."

Е, може би не чак живота, но определено ми усмихна деня с този коментар.

Видяха и се цицитееее :) хахаха много смешно

Кейт докато си държеше циците нямаше проблем.Пусна ги и ... Поуката е ясна.

Е, туй дето казваш, че е във форма, добре.Ама според мен не е зле да си зададе човек въпроса защо толкова хамериканки са така едрогърдести и като цяло доста "наляти". А и как постепенно все повече мъже започват да ги харесват с тези неестествени гюмове.Мога да ти обясня, ама няма да се зарадваш хич.Защото вече и в България...

Американските топ модели ходят на Аруба, за да работят, нашите гърли от бранша от всякакъв калибър и вид ходят да почиват на подобни места по същото време, без да са работили там. А и незнайно от какво толкова почиват, защото не са претоварени с ангажименти явно е. Хората търсят американските им колежки, нищо, че излизат много по-скъпо. Едните изкарват луди пари, другите харчат луди пари без да са ги изкарали. А да видим в Америка ли е по-добре или в България.

Е те това е лафа на седмицата - мацката с дълбока хралупа е имала щастието да падне в плитко море :)

Падна от камък, на плажа, а не от скала в морето.

че и цяла статия е "написана" за тая, която и да е тя...

За щастие, скалата не била висока, а морето било плитко. Е нали точно защото е плитко, е по-вероятно да нацели дъното и да се потроши бре. Не ми се гледа, ама май Нелито пак се е развихрила.