Деси Банова ще ни среща с успешни българи

„Здравей, България” стартира нова рубрика, която ще представя въздeйстващите истории на успешни българи.

Обратно в новината

Коментари - Деси Банова ще ни среща с успешни българи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Exх, все пак видяхме Плевнелиев с Пичка. По едно време си мислех, че той само Боко от Банкя има.

Тва ша е подарък за Св. Валентин.

Поредната мъка на екрана, а за мен поредния канал, който няма да гледам в тези часове! Тази с огромната си глава, в която явно има мозъчни клетки, след като омая поредния шаран в мрежите си, е пример за успешна любовна мелачка... Но сега, няма как да не й признаем, оплете един тотален наивник в тази игра, който полека-лека ще бъде обезкостен и милионите му ще се топят с времето...

Абе няма какво да коментираме като на всеки му е ясно, хвана се с росен заради връзки и пари! Това е!!! Много селско излъчване, но какво от това?!!

Не ме занимавайте с разни к*рви, случайно добрали се до някой, бил на висок пост. Никоя уважаваща себе си жена няма да се хване с този ... смешен човек.

Първо: нора шопова е грозна като нов вид сурикат, а не красавица! Второ: предлагам гости на банова да са милен велчев или по скоро симеон дянков...все успели хора на запад..вече завръщали се у нас и много направили за родината си! А и роско може да покани

Тая с физиономиа противна на лисица 20 г не и предложиха предаване, сега ще става водеща, егати пр...ата.

Не си поплюва малката куртизантка.Хвана Плевнята и хоп- водеща!Браво, Банова, голямо бъдеще те чака!

Ей, Дир-а, населените континенти са шест, а не седем (не вярвам този успял българин да продава в Антарктида)!!!

Умна, умна примерно като на гайдата дъното! Това е ясна. Но пак не разбрах какво ще работи Десито .банова? Изтървах буквата гд.жзи и т.н.

Банова ще се почувства горда със себе си като прочете коментарите. Толкова много хора мислят за нея. По добре на хората в устата..............

Най-добре на хората в леглата

ние също познаваме успели българи в чужбина, но те не искат да идват, за да споделят опита по никакъв начин, дрисла, тя ще учи г....о как да с.....е!

И ще да започне от преЦедента си ама дано подкара и другите ''успешните'' до които се е ''докосвала'' за да си направят семеен албум...

Е сега вече не се знам кой кой използва , май едната ръка ще измие другата

Кариерата на Десито стана доста популярна след като се хвана с оня, дето не искаше да става президент.

Любов, хармония и разбирателство за младите гълъбчета Росен и Деси. Амин ! Дай, Боже !

МЛАДИ???

от де е Деси? Доста селски вид вади, пардон секси... Не и остава много да засенчи бившио ни президентин, който Боцко си извади от ръкава...

Сега Десито се уредило и с Чехльо при нея явно така се получават нещата още от училищната скамейка. Може след време да чуем как я насилил докато му взелала интервю в стаята на хотела... При нея нещата са ясни, ама самият Чехльо как натрупа толкова милиони с далеч под средното ниво??? Много сръчни крадливи ръчички има бившата консополска гледачка от мола

Защо точно след връзката си с росен има такова предаване?! Отговорът всеки го знае! Деси, много бие на очи връзкарството ти и точно ти ще каниш успешните българи! Това трябва да го върши някой успешен, а не такъв като тебе! Срамота!

Кака Десито да не е успешна? Посредствено моме четящо времето доста добре успява да се продава досега!

Ще да покани себе си

А, ние неуспешните, трябва да я гледаме! Не, мерси! Да си я гледа Плевнелиев!

''Успешни'' като тебе ли?! Да търсиш само богати мъже! Нямаш нито морал, нито свян!

Тя страшна работа. Първият гост ясно, че ще е тъпкача ѝ. После сигурно другия голям крадец Милен Велчев и тем подобните дето се върнаха в България за да лапат.

Сигурно ще е вашия, защото първия няма да е нейния!

От де на де, аз нямам пари за безмислени предавания по тралавизиите! Като не е на Деси трябва да е на Чехльо! Или на него първият, а на нея последният???

Коя си ти мари и за к,Ва се вземаш ?

Ако Десито не беше прилапала Чехльо едва ли щяха да й открият нова безполезна рубрика...ама кой ти гледа такива напудрени предавания.

аз пък искам да видя най-накрая успелите българи

След като се омъжи, Деси може спокойно да си смени фамилното име. Вместо Банова, предлагам й БанКова. Да взима пример от Стани Шеф. Все пак, старае се, момичето. Ъ-ъ... или там .... как беше, според конвенцията, де?

О милата, как бързо се уреди покрая Плевнята. Той нали ни беше президент явно има доста връзки навсякъде по света, та неговата любовница ще се уреди с ново предаване и по-добри пари предполагам. Браво, не си губи времето жената.

О милата, как бързо се уреди покрая Плевнята. Той нали ни беше президент явно има доста връзки навсякъде по света, та неговата любовница ще се уреди с ново предаване и по-добри пари предполагам. Браво, не си губи времето жената.

ама предаването трябва да започне с Истории на успеха на Деси Банова и после да кара нататък

Е да, но тогава трябва да го излъчват само по малките часове и то в по-специалните канали за батковци ;)

Красива и умна жена, не като отнова траверс-същество с неясен пол - Десо Радевия от Лъвов Мост.

Четири минуса за минута.... Браво кутки от Посрано 20. После нямало тролове...

Спопед теб, там има кутки и кичове. Някакси, нормално ми се вижда. При вас, какво има? Някакви безполови ли?

Може и да са ти помътнели лещите. Иначе, в случая, красотата е нещо, съществено, ако говорим за конкурс за манекенки. Но ми е странно, как наричаш жена, едно нещо, което се е прилепило към друго нещо, което друго нещо пък, отрича половете? Нещо ми се губи логиката.

И какво точно е завършила тая "работлива" мома?

Практиките от съблекалните, може би?

Като е толкова умна защо за 15 г. в Нова не стана нещо повече от лице представящо времето. Да започне със себе си как да спечелиш застаряващ и оглупял мъж.

Пил си си кафето с нея, та знаеш, че е умна ли?

Хей злобни същества спрете!!!!!Браво Деси.Младите и успешни хора трябва да показват и да се връщат във България.

Това заповед ли е?

С НЕЙНИЯ ОХЛЮВ,КОЙТО КАТО МИНИСТЪР КРАДЕШЕ,А КАТО ПРЕЗИДЕНТ СЕ ИЗЛАГАШЕ.

Е, след 20 години къртовски труд ..... я оцениха!Тя има талант, не е от новия мъж/жена - както се определи!!!

Май е по-подходящо рубриката да се казва "Как да си хванем богат (макар и глупав и жалък) мъж?".

Деси Банова ще ни среща с успешни българи Успешни като нея ли? Както е тръгнало,защо в ТВ средите още носят дрехи? И в България и в чужбина важи правилото, че нямаш ли вуйчо владите от теб поп няма да стане. Така че да не ми обясняват еди кой си завършил еди къде си и станал еди какво си. Днес всички за завършили някъде и имат умения, но.... няма го владиката :).

Защо се нахвърлята срещу Десито.Тя е най-успешната.Да четеш прогнозата за времето се изискват големи познания. Благодарение на тях е сега с РосенЧО. Аман от захаросани водещи и такива предавания.

шопова по грозна не бях виждала.Очите и са на педя едно от друго.

И най-вече с Роско смахнатия!

Защо е толкова престижно в Бг да "те дават по TV" ?

В Холивуд не е така. Ха-ха-ха! Нали искахте Холивуд в България? Ето -имате го. Бог да прости Тошко Колев (единият от тримата Тошковци, разсмиващи България), ама мечтата му се сбъдна. Стигнахме американците -е стигнахме ги и в това, което ги прави най престъпна нация, и в това, в което бяхме светлинни години пред тях. Но все едно -стигнахме ги, Тошка! Даже ги надминахме -при тях, мафията не можа да вземе властта, за разлика от нас. Спи спокойно!

Боже-е-е-е! Още една като Мира Добрева! Аман от тъпи предавания и куклички, които се изживяват за нещо си.....! Ей за това на гледам БГ-телевизия!

Аз нито турски, нито гръцки, нито румънски знам. Американски пък -хептен. Кво да гледам?

Нора Шопова е млада и чаровна,но всичко друго,освен "красавица". "Успелите българи"с които ще ни среща Десито ще бъдат от Плевнелиев надолу по веригата.Бъдете сигурни.

Малко се съмнявам, че има такива...

Тази е голяма палавница.17г.на екран не можа да усмери ръката си,а камо ли пу...та си.

Тия телевизий се напълниха с наркомани и курветини.Няма ли кой да ги прогони.Въртят ни едни и същи боклуци във всички предавания.Стига вече,докога ще ни ги пробутвате тия нехранимайковци.Изгонете и хитреца Халваджиян

Не помня кой рапър беше изпял следното: - Ку..и, псета и лекета се возят в каретата на кмета

Банова бе 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето и получи международното признание за репортажите и документалните си филми за климатичните промени....гледах у гуглето и баннатата е на 37 на 17 год. ли е почнала работа в нова?

Такива като тази вече ни втръснаха ,никой няма да гледа нейните истории. Да започне от себе си и мухльото.

Деси Банова ще води кръжок за кифли "Как да си хванем богат мъж"

дано не прехвърли от кармата си в/у доведената си дъщеря!Просто не съм сигурен чехльо дали си е платил греховете към народа от които произхожда!Нас червената армия роди ни,ние сме водещи на предавания по ''независими'' ТЕЛЕвизии !