Анна Ермакова - огнената дъщеря на Борис Бекер

Дъщерята на Борис Бекер е успешен модел, но за личния ѝ живот се знае много малко.

Обратно в новината

Коментари - Анна Ермакова - огнената дъщеря на Борис Бекер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момичето не е куцо нито стакато, и да има си майка с професия модел, модел не значи супер красавица. То красотата дълга тема.Фотографи колкото искаш, който не я харесва и няма вдъхновение да не я снима.Толкова негативизъм, без дори да познавате човека.

Негативизма е една от най-съществените български национални черти...

Явно са се свършили красивите жени в България.

Грозновата си е. Прилично тяло има, но е грозновата. Известният й баща предизвиква интерес и към нея. А има къде къде по-красиви момичета, които обаче нямат подобни роднини и не получават лесна известност.

Нали се е развел, защо не я е признал и не и дал фамилията си?

Може да се знае за живота на 17-годишен човек според вас? какво така важно му се е случило, за да попълни биографията си, как мислите? Освен че е дъщеря на Бекер, друго засега няма. Иначе си се таковат, как се казваше - обучават и напредват де, като всички останали на тази възраст, както добре знаете.

Ако не е Бекер,едва ли някой ще и обърне внимание.Сигурно е ного бездарна и мързелива,щом не е учила нещо.То понякога крушата пада толкова далече от дървото,че се търкулва в ниското

Малее, и тая е красива като баща си и умна като маки си : )

Тази как ли се чувства след изявленията на баща и, че не му е дъщеря и че майка и му била правила само духова музика. Едно време като се съдеха беше чудо!

По-долу са ми заличили коментара, защото бях отбелязала любопитната история за произхода на тая принцеса. Това момиченце е тръгнала по модните подиуми. Да сме живи и здрави и да видим дали това момиченце ще се прояви като майка й или ще стане по-различна.

Как ми се иска да ...

Одрала е кожата на баща си !Да е жива и здрава!

още на 17 мяза на подпухнала алкохоличка. само с очила и торба на главата по ревютата!

Тялото е добро,но за главата си требе хартиена торба-друг начин нема!!!

ужаст!

"Основни качества за мъжа на мечтите ми са честността, приветливост и чувството за хумор", няма значение какъв цвят му е бентлито.

ако не бяха парите на тати щяхме да и видим изискванията за партньор: $100 за час

Завалията ... грозничка е като баща си и не става за модел .

в сурата е 1:1 с Борис Бекер! Одрала му е кожата. Горкото дете. пари, пари, ама ..а..а

Баш си е за модел. Има нестандартно лице, а това е достатъчно. В тая индустрия се търсят интересните лица, а не супер-красавици в лицето. Тялото е 6+, там няма грешка просто. И е взела от родителите си най-доброто - цвета на баща си и къдравата коса на майка си

Сори ... ама се уплаших от туй

Мда, и ако си в леглото и тя ти каже от банята на снимка 6: "Скъпи, правя си само едно селфи, освежавам се и идвам при теб" и като влезе в спалнята и ти ще си счупиш краката да бягаш, толкова ще се уплашиш, нъл тъй?

Може и да си се уплашил, че вероятно няма да ти стане, ако се яви на живо пред теб :)

"Основни качества за мъжа на мечтите ми са честността, приветливост и чувството за хумор" Я? Притежавам и трите качества. Мисля да я издиря в инстаграм или Фейса и да и предложа брак

Пропуснала е да спомене портфейла, но то явно се подразбира. ;)

Охаа! Не е много за модел, но е супер за секс!

Рядко ми се е случвало на 3-тата снимка да се откажа да гледа. Ужасно неприятно създание взело голяма част от чертите на баща си, който не се слави с красотата си и всичко това премесено с онова специфично руско излъчване на лека жена, търсеща богат съпруг...бляяяяя иде ми да повърна. Ако не беше дъщеря на Бекер щеше да бъде едно никому неизвестно момиче , което дори трудно щеше да си намери мъж.Светът се е изродил тотално ако това е модел за красота. Само дългите крака не те правят модел!

Българското хай лайф общество, воглаве с джендър инициативите, силно се интересуват от успешното рекламиране на идеологията си посредством лансирането на успешни неуки, недоставящи нищо на обществото индивиди. Освен, може би, но не е сигурно, пещерна естетика. За еротично въздействие отдавна съществуват подходящи медийни канали и нет сайтове. Само имената на роднините не стигат.

"красавица" като татко си и Ангела Меркел! Ако това е модел, аз съм английската кралица...

Дааа много е секси, прилича на Борис Бекер :) :) :) ще повърна

Спомням си тогава изказването на тъжния Бекер: "...Каква е истинската цена на една свирка..." Нищо де, що годе добър резултат има. Ще се по трътляви по медиите, и след 5 години никой няма да се сеща за нея...

Всичко "куцо и сакато"напред щом има известни родители!!!!

Непривлекателно създание

Интересна е, характерна, запомняща се. Но има нещо много перверзно в излъчването й!