Жените са по-привлекателни в група

Жените са по-привлекателни в група, отколкото сами, установиха учени от университета Флиндърс в Аделаида

Обратно в новината

Коментари - Жените са по-привлекателни в група | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално. Патките и гъските също са по-интересни в група.

Особено ако в групата е и майката.

Ето и обяснението: в един ресторант някакъв се зачел в менюто и какво да види - "Мозък-пане от професорка - 2 лева за килограм, мозък от доцентка - 15 лв. за 100 г, мозък от първокурсничка - 150 лв. за грам, накрая - мозък от плеймейтка - 500 евро за грам" и попитал "Защо така?" Келнерът му отвърнал "А Вие знаете ли колко плеймейтки трябва да изтрепаме, за да добием един грам?! Това са страшни странични разходи за заведението и се калкулират в цената без ДДС"!

Аааа, за това гейьовете правят прайдове, да се събират...

Дааа, но истина е че жените за злобни. Обикновено Две хубави взимат трета - грозна просто, за да изпъкват ;)

Когато се събират 3 приятелки, всяка от тях си мисли, че са една красива (тя) и две грозни ( приятелките) :D Жените са много повече суетни, отколкото злобни.

Бъркаш, злобата им е в природата. Конкурират се, горките.

И храните са по по-привлекателни в група, отколкото сами :)

тройка с две жени е класика в жанра. а да си с повече от две жени ще бъка от красота!

Но пък да си сам мъж - това увеличава грозотата ти. А мъж с 2 жени си е излагация, защото чисто физически не си на ниво. Само пред проститутки минава номера и няма да ти се смеят, защото ти си им пациент все пак.

Пич, само някой дето не се откъсва от п*о в нета може да ги ръси такива. Единици са мъжете, които реално могат да издържат на темпото на 2 жени едновременно.

Бе кво да ти кажа, на пирона му е все едно дали ще го зачукаш в една или в две дупки. Във втория случай обаче, едната дупка остава празна и нарушава хармонията.