Нора Недкова: Приятелите се отдръпнаха от мен

"Мис Плеймейт" 2017 Нора Недкова проговори за скандалното си поведение в "Черешката на тортата" и дрязгите с гримьора Валентин Кулагин.

Обратно в новината

Коментари - Нора Недкова: Приятелите се отдръпнаха от мен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези двамата са ментета.Хвани единия та удари другия.Излишни.

Поразително тъпа! Но, за съжаление, като нея има много.... Съчувствам на родителите за преживения срам и разочарование.

"Дори не знам дали бих излязла с него на вечеря, ако ме покани." Пък и мераклийка! Доста нагло и просташко. Но, какво да се прави - възпитание.

Всички перверзни коментари трябва моментално да бъдат изтрити.Който изка да се облекчава,има други места за тази дейност.

Аз нема да се отдръпвам, аз само ще се наместя с леки тласъци, Норче.

да бе да то цекия свят ти е виновен..

да живее свободата!!!

Ас сам циганка но това мумиче много ми харевса. Давайте я по често по телавизора.

в град Ихтиман се почерпихме с традиционното им ястие картофи с олио и празлук.

знаеш много добре кво значи плейметка... то такива играчки като теб са за..... ,а не за показване !Много ясно, че Всеки ще се дистанцира от тебе.

че пробвам да разтоварим самосвало

драги мои почитатели! чакам салата капрезе и телешко с винен сос, докато си пия коктеилчето. със сигурност ми е по добре отколкото на вас.

Отбий се за минутка в тоалетната, плащам 20 лева.

Попаднаха ми някакви нейни снимки от тийнейджърските години, вероятно е била на 16-17 години. Симпатично момиче с нормално телосложение, имала е шанс да бъде средно/над средно хубава млада жена и да придобие вид на нормлана жена/леличка след като премине 35-40. И да изживее един нормален живот с нормално семейство. Вместо това е избрала да стане силиконово-хиалуроново чудовище със странни вежди и неподходящи кичури на млади години. А на стари... не ми се мисли какъв змей ще е като увисне силикона и й спрат субсидиите за хиалурон и вежди. Жалка картинка, но това е обяснимо предвид интелектуалния й багаж.

Абе, да изживееш нормален живот на нормална БГ жена, ама въобще не е нещо за завиждане.

те аради веждите са се отдръпнали

Преводът на думата е "пол" - пише го в речника. Като не знаеш, недей да говориш глупости. Личи си какво ти е нивото след като не можеш сам да си направиш проучване.

тази е умна толкова колкото и красива.отврат

Вече за втори или трети път чета публични оправдания защо някой се държи грубо и невъзпитано пред камери и в обществото на други хора, в стил - "Аз съм такъв, защото обществото ме е възпитало такъв", и то от хора, които претендират, да имат самочувствие. Само дето, самочувствието и самоуважението се градят на друг принцип - не на това, как те е възпитало "обществото" , а как си избрал ти да бъдеш възпитан. Жалко, че на 24 години някои хора все още винят "обществото" за това, че не са добре възпитани.

Ако тази паплач е ВИП в България аз мога само да ги поздравя на Английски: Да Ви го нафакам във нафаканите ВИП боклуци. Единия джендър се мисли за Пикасо а тъпата П...ка известна само в една кръчма сега стана популярна заради едно предаване. Докато някъде се шуми другаде много се краде не забравяйте!

Ако ми беше дъщеря, щях да се откажа от нея в Държавен вестник

Ей, Норо, нещастнице жалка, сама не разбираш колко си проста. Обиди цяла нация с изказването си, че макароните са храна на простолюдието. Ти за Италия чувала ли си, патицо тъпа?

Аман от цигански новини с цигански герои в тях...

Само на мен ли тая кифла ми прилича на циганка? И с тая патешка джука е и много гозна! Ако беше умна нямаше да говори подобни нелепици за себе си, едната от които е, че е умна! Явно понятията ни за "умен" и "глупав" се разминават много силно! Очевидно и с тези на много хора, че дори и "приятелите ѝ"! То едва ли е имала много приятели, освен такива, които са искали да "топнат чушлето"! Но след "подвизите ѝ" явно са решили, че ще е по-безопасно и некомпромитиращо да си намерят друг обект за секс.

Да Ви попитам - какво очаквате от плеймейтка? Толкова негативни коментари за това, колко зле се хранела, високомерие, лош речник и т.н. Ами аз нито искам да вечерям с нея, нито да я слушам какво говори. Има една функция и предполагам, че ще е добра. Колкото и грубо да звучи.

Дори и тя има някое качество по което да те превъзхожда, поне едничко. Аз съм много по-различна от нея и сигурно и мен ме превъзхожда все по нещо. За това сме различни хората и всеки е неповторим по своему. Ще си намери някой като нея. Смятам, че всички, които сме минали 30 много добре знаем още от първата среща какво може да ни предложи или не човекът от среща. А и тя не виждам да се опитва да заблуди някой, каквото виждаме -това е.

Много хубава реплика на коментара ми, който като цяло е първичен груб.

Куха лейка! Простакеша по всички параграфи!

Тъпа кифло,ти сама отблъсна хората !

що дават трибуна на курви?

Не Норче миличка, не се отдръпнаха, ти ги отблъсна,едностранно и категорично.Просто не са те познавали, а сега когато вече те познават,просто ревизираха мнението си.

ех Нора Нора,ти си мечтата на отбора в затвора...

Това момиче даже не е разбрало защо всички са против него. Проблемът му не е в това, че родителите му много работят и то е израснало на улицата. Много деца са с работещи родители, но много малко от тях говорят с пълна уста, и то пред камери.Изцепката за макароните, майонезата и простолюдието също малко биха я направили.Голата рокля също не беше подходяща за вечеря . Оставям на страна факта, че корекцията на устните и е доста нескопосана и устата и прилича на свинска зурла.Не случайно я показваха в близък план когато дъвче.Не са виновни родителите и.Тя наистина е доста просто момиче и вече е време да го осъзнае.

Аз невярвам съдбата да е дала и сексапил и ум едновременно. обикновено едното липсва. в крайна сметка не можеш да имаш всичко.

Затова пък, както се вижда, може да ти липсва всичко ;)

Гледам това предаване с интерес, но май ми беше за последно. Този подбор на все по грозни кифли, педераси и тем подобна сволач ми идва в повече.

малей таз дане ти е в къщата, ни кекС шъ направи ни блага дума шъ кажи

Не мога да разбера защо ни натрапват тази тъпа кифла...

Проблемът не е в тази глупава девойка, а в медиите, които в името на гледаемост търсят такива жени. Самото и говорене е просташко, а видът й е отвратителен. Скоро Нова телевизия пак ни навираше някаква гърла дето си теглила кредит за гърди и Дубай. После същите медии коментират такива момичета как ставали за пример на по-малките.

Изпитвам само съжаление и съчувствие към това момиче....Тя даже не може да се види колко е ограничена, простовата и невъзпитана. Това ли са достойнствата на българката вече...Хубаво е да показват Нора по телевизията с поучителна цел - как не трябва да изглежда жената, как трябва да е грамотна, мила, интелигентна ......пък и да се посмеем малко !

papion

Господи, слез и си прибери вересиите! Тая била умна и красива!

Проблемът не е, че си безкрайно тъпа и арогантно нагла. Проблемът е, че те налагат по медиите като "герой на нашето време" - пример за подражание за младите хора, как да станат тунинговани овце, живеещи на аванта. Срещу скромното задължение да не мислят.