Жените са по-щедри при даряването на бъбрек на партньора

Жените са по-щедри при даряването на бъбрек на партньора, като това им се случва 5-6 пъти по-често, отколкото на мъжете, съобщават от ФП.

Обратно в новината

Коментари - Жените са по-щедри при даряването на бъбрек на партньора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно е само това, че не са 100% и при двата пола. Толкова рядко нещо е да имат съвместими органи хората, че един такъв отказ да дариш се равнява на висша степен предателство. И би трябвало да значи край на брака.

skromna35

Естествено! Жените са по-добрият пол: по-състрадателни, по-грижовни и по-емпатични!

странно.

Chefo77

Като се има предвид, че след извеждане на бъбрека от организма, възможността за физическо натоварване рязко спада, колко точно да са съгласни мъжете да дарят бъбрек?

Акцентът е, че го прави за съпругата си. Предполага се, че всеки човек би направил жертва, за да спаси близък човек. Т.е. новината е за това, че любов и доблест /почти/ не съществува. Особено сред мъжете.

Chefo77

Не че променя нещо, но наистина - не видях, че става дума за даряване НА партньора си. Което не променя същността на мнението ми по-горе, нито значението на минусите. Мъж, който да не може да върши физическа работа за никакъв 'уй не става (за жалост), но иначе сме много силни-вилни да укоряваме защо сме били толкова гадни ... Виж - за черен дроб, за кръв, за нещо което би довело до поне 75% възстановяване на функциите - не мисля, че ще има съпротива. Аз изобщо не бих се замислил.