”Билд” спира публикуването на снимки с топлес модели

Германският вестник с най-голям тираж - "Билд", съобщи, че преустановява публикуването на снимки на топлес модели.

Обратно в новината

Коментари - ”Билд” спира публикуването на снимки с топлес модели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям зор за това равноправие значи! Не са убедени какво точно искат, но са убедени, че нещо не им е наред и трябва да ангажират целия проклет свят с мрънкането си! Като че ли само те имат проблеми и като че ли техните проблеми са най-значими! Няма проблем, че има гладуващи и болни хора по света и че никой не хае за тях? Всички трябва да сме ангажирани с проблемите на група жени, намиращи топлес снимките на други жени за унизителни? Като че ли моделите, които се снимат голи, не са направили свободен избор и това не е тяхна воля и желание .. за които са прибрали и тлъсто хонорарче? Ай сиктир! Като се замисля за всякаквите там професии като фотомодели, порноактриси, проститутки, стриптизьорки, .. както и всички онези жени, които малко или много използват външния си вид, за да спечелят я работно място, я повишение, я нов клиент в продажбите .. не са ли именно жените ощетени от едно евентуално преустановяване на всички тези т.нар. "оскърбителни и срамни" професии? Парадоксално, нали? Та спрете се с тази безкрайна борба за всякакви щуротийки, защото в повечето случаи единственото, което се постига, е напрежение и омраза между хората, от което в крайна сметка печеливши няма!

Така, така. И от кога женската гпръд стана срамна, уронваща престижа и прочее глупости? Сигурно откак германците прегърнаха шериата!

вече ще може само на Меркел, защото за нея се говори ..

нищо не разбрах. няма да публикуват повече такива снимки, или ще публикуват само след 9 страница?

Първата стъпка на забраната е обхващала спиране на "голотията" в първите страници (още от 2012 г.). Сега вече ще спре публикуването на такива снимки изцяло (независимо на коя страница), сиреч никъде няма да има "голотии". Обаче, ако се заговори в Германия, че на Клаудия Шифър ѝ се е откачила презрамката на сутиена, докато се е здрависвала на официална церемония (например) и някой я е "щракнал" разголена като Жана д'Арк, то и Bild ще публикуват снимката на разголването, защото е новина в обществото, а не е просто някоя гола "убавица", избрана на случаен принцип, защото силно въздейства на редактора и той се надява да въздейства на купуващите поредния брой... Надявам се да съм в помощ. :) Не коментирам колко "читатели" ще загубят - всеки прави своя цивилизационен избор...:)

И от кога стана срамна голотата на красивите жени? Откакто започна Великото преселение на мюсулманите ли?

Откакто се пръкна движението #metoo. Сега чакаме и в Playboy да почнат да обличат моделите-щото е унизително за жените.

Playboy отдавна ги изпревари и спряха голите жени, на скоро обаче почнаха пак да ги слагат.

Ами плащай си и ги карай да ти се събличат на живо. Може да си платиш и за нещо повече, че май си хванал мазоли от гледане на снимки! Гооооооооолем умник! и ценител на женска голота, защото закрасотата не му дреме