Кое е с 19 г. по-младото гадже на Шарън Стоун

Няколко дни, след като навърши 60 години, Шарън Стоун бе забелязана да се целува и да се държи за ръка с новото си гадже - Анджело Бофа, на ваканция в Маями.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ръмбел, теб пък кой те излъга, че си красив...

Този тип с вид на жиголо е много неприятен , но щом обича известните нека се забавлява.А баба ви Шарън не е за голи снимки , защото всяко нещо с времето си..И в България ги имаме такива..кой с Мисис Баба, кой с чалгажийка...геронтофилството е болест!!

... изглежда като... боабаб, а си е обикнобен... бабоеб...

Ама прости и злобни коментари. И на 70 да стане шарън си е шарън. А вие ще си останете жалки комплекаси, които пюят в нета, кой ли е чувал за вас, смешници жалки

Да ти пожелая ли "боднеш" София Лорен, че да има с какво да се похвалиш в живота, а? Или вече има с какво да се похвалиш! Що за изкривен начин на мислене е това?! Всяка възраст има своите достойнства, и измежду достойнствата на попрезрялата не са нито външността, нито младите любовници, а по-сериозни неща. И който не може да си надскочи най-примитивните щения, а инвестира времето си (единственият ресурс, с който реално разполагаме и той е силно ограничен) в простотии и задоволяване на низките си страсти основно, губи предимствството си от това да е човек, а не животно.

То геронтофилията е болест, ама в тоя случай може да мине "метър"...

Шарън е умна жена и много добре знае, че тоя жабар е абсолютно жиголо! просто се забавлява жената, няма лошо...

На мен не ми прилича на приятел, а на приятелка. Мъж да чупи стойки и да си прави селфита във вецето..., сори, ама много гей ми изглежда.

Този прилича на жиголо

на Aнжело, 60 годишна кака, секси, няма опасност от "нежелана бременност" и Bсичкото яйце,... в чорбата!!;)))

Дърта, ама се озърта. Гледа надолу, а мисли за голо.

Дърта, ама няма да се извърта :-)

Няма хора без пороци, и любов без лудост!

А дали е любов в този случай... Едва ли с тази мъжка пеперудка. Има такива- Джонатан Бриклин и Сюзън Сарандън- сменя я за 64 годишната внучка на Пикасо.

Многото пари носят такива неща, пийпъл. Хората на стари години издивяват и си хващат свежа плът за мърсуване..Засега на първо място като инстинкт у вас, хората, все още е сексът. Събудете се леко!

Ами и аз бих му се порадвала за малко ама Шарънката го е прикоткала сега...

Е блазе й на нея. Младо гадже не е за връщане

Мъжка кифла....

Aз нали ви казвам, той е бил на 15-16, когато е мастурбирал на филмите на леля си Шарън. В тази ранна възраст е оформил фиксация и сега изживява фантазиите си. По принцип е готино да хванеш какичка, но точно когато си тийнейджър. Сега и двамата са смешни.

Луда работа.Но се коментира като че ли са кацнали на Луната.А иначе Макрон не бил вред

прилича ми на жиголо

Б.х ти кифльока .

Изживява си тийнейджърските фантазии.

Одъртяли но не наиграли се.Има нещо инфантилно в това.

Тоя па??? Свършиха ли младитте мацки та тръгна с майка си?

браво на теб.шарън стоун си е супер за 60.на тази възраст и секса си струва.прекрасна жена. блазе ти.

И аз бих ѝ станал гадже :-)))