Oфициално: Благой Георгиев се развежда с Есмер

Благой Георгиев и съпругата му Есмер Омерова ще се разведат по взаимно съгласие. Това потвърди говорител на футболиста.

Обратно в новината

Коментари - Oфициално: Благой Георгиев се развежда с Есмер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега манго джери ще може да ходи до оплоди някоя друга.

Чудна работа - тези двама ман.га.ли (за пръв път ги виждам) доста бели дечица имат.

НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА АЗИС ?!ХАХАХАХХА

Лидерът на Чечня Рамзан Кадиров, който е почетен президент и благодетел на бившия клуб на Благо Терек също проявил щедрост и изпратил на футболиста сабя от чисто злато и сребро. Подобен подарък според кавказките традиции се дава на особено близки приятели или високо уважавани хора. Щастливата булка пък вече има гривна от чисто злато и уникална огърлица с диаманти на стойност 100 000 долара. Влюбените се радвали и на музикалните поздрави на естрадната звезда Йосиф Кобзон, отново специален комплимент от Кадиров. Той дори впрегнал домашния си тигър за предсватбената фотосесия на булката.

Да се чуди човек за какво им е да се женят, като развръзката е повече от ясна. Семейството не е вече това, което беше. За мадамата е ясно, де - тя си е направила сметката предварително. Че и деца правят, да живеят после без един родител.

Очевидно имат излишни пари за харчене

Съотборниците му от Терек, както и спортното ръководство изненадали младоженците с армагани, характерни за Татарстан - кадифени възглавници със златни и сребърни нишки и обсипани със скъпоценни камъни, златен часовник. Новото семейство получило и прескъп сервиз за чай от фин порцелан с изображение на най-красивата и пищна джамия в Казан Кул-Шариф". Есмер пък била дарена с бял сватбен чадър, направен със сребърни конци и диаманти, даван според източните традиции.

Очевидно имат излишни пари за харчене

Егати религиозния боклук, и говорител има тоя куц кон, добре че бате Венци го уреди в разни смешни отбори, иначе е ярък пример за религиозно поведение, добър урок за младите

че написахте тази новина! Какво ли щях да правя, ако не бях я прочел?

След разговор с приятели на тъста му Благо решил да остави придобитото по време на брака имущество на жана си. Ашколсун!

Благойчо ела в Турция да направим сериал.

На една сватба ,колкото по силно ѝ биеш тъпъна, толкова по скоро ѝ идва развода!

Не е чудно, че Джизъса има говорител - та той не може да говори, камо ли да пише.

P.S. Поднасям моите най-искрени извинения - той надраска Колизеума, което означава, че притежава някаква грамотност, нали?

Е, колко му е да напишеш три букви...

Ако нямам никак добро мнение за въпросният ритнитопковец, то за жените, които му връзват още по-. Колко трябва да си глупава, за да си легнеш с това и да ти е хубаво? Въобще във Факултета нивото сигурно е по-високо.

Няма проблем, Христина ще го прибере, жената има странна слабост към това недоразумение, което се изявява за Джизъс - колко ли му е айкю-то, че да му минават такива мисли. И то било религиозно недоразумение...представяте ли си, дето лъже, изневерява, чревоугодничества, лицемерничи, обезобразява тялото си, богохулства, сее деца на различни жени без да мисли за отговорности, отдал се е изцяло на суетата...ако има Господ това недоразумение ще се пържи в ада, пък той нека си се мисли за Джизъс.

Каква религиозност бе хора, това е ходещ паун с кръстове, защото не може да се сети да си татуира нещо друго. Оставил две деца, сега още едно, името му още седи на колизеума, защото и другите правили така. На снимката е направил кокошото дупе с муцката и ми говорите за религиозност. Ае лек ден.

И какво трябва да се прави с жена без мерак?

Благой = пчеличката Мая, от цвят на цвят.......

И какво ни интересува?Аз като се развеждах нищо не писахте,защо?

Джизъс, пък тръгнал туркиня да еве! Р т'ва му се вика - мулти-култи и мулти-рилиджън!

Официално: Аз се женя за свекървата на английската кралица. ( голем праз)

Този е егати и карикатурата!

Поредният П..ал (може и М...гал) , със очила. Моля не изтривайте.

на било библейско

Те тези работи стават и при българите, камо ли при циганите!!

племенният вожд? Да не го погне пак с братята, че у нас тясно.

Ох Благо името ти ми напомня на влагата която ми излиза от едно тайно местенце много ми е благо там като те гледам и много иска ти да си ми първия защото още не съм го правила с мъж.Знам че едва ли ще се осъществи мечтата ми с него но поне да е с някой който прилича на него.

Ти па намери що за мАж да избЕреш...

българските примати нямат край

Нищо, де. Сред арабите има доста джентълмени.

Лазгин Маджик.

Егати цивилизованите отношения. Не съдя никого, но наистина различни хора.

Какво толкова съдите човека?!Има такива хора, и мъже, и жени - имат по-силен сексуален нагон.Благо си е добре.Осигури си поколение и има пари да го обезпечи.Просто трябва да разбере сам себе си че още не е за брак.Трябва да се находи по жени с две думи да си от.бе донасита.Такъв тип мъже се женят късно,когато наистина им омръзне от авантюри.Свят широк хора разни.Спрете да съдите и осъждате.

Даммм и след някоя година ще бъде клошар.ФАКТ!!!

От мен да знаете, че всички разводи настъпват по негова вина и по нейна инициатива, когато жената не е редовно любена от мъжа си. Това да си ляга до нея и да кърти без да я пипне, е чиста изневяра. Нагло афиширан двойнствен живот. - Ето, имам си член и той не е за тебе! Абе...я марш!

явно сте незадоволена съпруга на която мъжо и всека вечер кърти до нея.Огледайте себе си и потърсете причината която най-вероятно се крие в огледалото.

Източникът е всеобхватен. Имам инфо. Нито една жена не е задоволена, никога. Много сте меки. Масово. Особено такива като тебе крилати. Точка по въпроса.

има жени които не държат да бъдат редовно...

Естествено, че от един момент вече не държат. Затова и бракът с такива губи смисъл.

И защо не държат?

Този е безнадежден случай. Идея нямам как му се връзват жените, че и деца му раждат... някои и по два пъти. Много се изложи като мъж още когато заряза първата си жена Христина бременна заради фолк певицата Лияна и след време се върна при нея и вече роденото дете с подвита опашка. А тя не само се подлъга да го прибере обратно, а и второ дете му роди, след което се появиха снимки как Благой се натиска с някаква пернишка красавица, уж гадже на Христо Сираков и стана скандал. И след всичко това тази Есмер с кой акъл се хвана точно с него и му роди дете не знам. Поне да беше някакъв супер красавец да оправдаеш, че си губят ума, но той е потресаващ направо

Ден не минава без "новина" за някакъв идиот от "хайлайфа". Дирници, спрете да ни занимавате с живота на отрепките.

Решил бил да остави всичко... ха-ха-хаххх! Абе вие познавате ли поне 1 човек от родата на жена му? Ми че той Рамзан Кадиров изглежда като Жорж Помпиду пред тях бе! Тоя нещастен булгаристански ман-гал да ходи да си запали една свещичка, че са го оставил да си тръгне по жвво по здраво.

Пуснах го сега в Гугъла да му видя фейса....Малийй....страшен

Това е Азис и някаква от същата махала.

Дреме ми на ... татуировките

Недоумявам колко трябва да и е акълът на една жена, за да си легне с такъв нашарен примат. А да ражда деца от него... думи нямам каква патка трябва да си...

Виж й по-добре сурата и прецени дали попада в категорията жена, като жените.

За нея ми е ясно. Но Христина Витанова как се е вкарала в тоя филм - ей това не мога да разбера.

Татарка и мангал-мангалът го пиши бегал,до 1-2 години и умрял!

Сега Кзанските резаци ша го цепят здравооо!

Е и?

Да се таковам в пророка и аз. Бях предрекъл половин година ... то се проточи ...

Израза "О, Джисъс!" придоби много значения в наши дни.

Kalin

Всяко чудо за две години;-))

Не че нещо, но луксозен ресторант в Москва, както и клиника по естетична хирургия пак там изискват сериозна инвестиция и акъл, каквито Благо Джизъсов едва ли има. По-вероятно е и двете придобивки да са подарък от татко Омеров. Апартаментът за внучето също. Така че, драги ми Благойчо, не ни залъгвай. Доматите с колците... Курбан да си направиш, че те пуснаха жив.

Тя Христина ще си го прибере....

Това Азис ли е?

Скоро ще стане!

Благо Джизъса и Азис се оженили и им се родило джендърче - нарекли го Джизазис.

Аз рИвЪ... А Благо да запали свещичка, дано се раздели само с имането си...