Ева Лонгория: Понякога забравям, че съм бременна

Ева има огромен корем, но твърди, че понякога забравя, че е бременна.

Обратно в новината

Коментари - Ева Лонгория: Понякога забравям, че съм бременна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А малко по-късно,като дойде армията детегледачки,ще забрави и че е родила

Е, тя все пак е бременна, не е болна. Някога жените цялата къща са въртяли с тежък физически труд, не са спирали да са бременни по 20 години и не са имали никаква медицинска помощ освен една по - опитна жена от селото. Сега по света най - многолюдните нации са тези, които имат най-малко удобства и най - ниско развитие на медицината, но някак си жените им раждат по няколко без много-много глезотии и въпреки това е оцеляват, та сега едната Ева ли да мислим.

Не е ли малко дъртичка за първо дете?

Е не мое да е толкова бременна като кейтката - която играе хокей в 7 месец и носи токчета 2 часа след раждането. Беше се изтипосала на токчета в 8 сутринта, това просто не моем да го забраим, как излиза от болницата, со забравения голем кур'ем, и на токчета. И подрипква като зайче на поляната. Официалното съобщение беше, че е родила сутринта, а в 8 веки я посрещът фотографите, и тя на токчета. Колко да е сутринта, ако в 8 веки припка на токчета???? Но, пуканките са тука, чекъме 3 епизод, как се носи искуствен кур'ем и как се припка на хокей в 7 месец. И как се карът ски в 8 месец. Номерата и смешките немът край.

А ми сексът и оралната любов не са забранени при бременни.

така и лупва по едно шише червено вино, защото е социалист :)

Вярно е, че ако се чувстваш Ок понякога просто забравяш, вършиш разни неща и не мислиш постоянно за това, че си бременна. Но и тези звезди малко преувеличават и се правят на интересни.

Забравила си защото ти е лек и кух изкуственият корем

Тя не помни от кой е заченала, па остава да помни че е бременна.

чудя се дали досега е имало бременни жени?

Luna0102

Много отрано я е треснала склерата. След 1-2 години да не се чуди- сложих ли му памперс, не му ли сложих, на него ли сложих, на мен ли?!

И това ако не е поредното безмозъчно изказване на жена на средна възраст!? Понякога се чудя как изобщо оцеляват ....

Ами явно не е бременна, а само "пунтира" с възглавница на корема/ Кой знае коя ще роди бебето и. Толкова пъти се жени - и нищо. А сега пипна богаташа и отведнъж на 45 - бременна/

Luna0102

Първа бременост на 40 и кусур и много лека. Тези да ги разправя на баба си, че онази да и светне два шамара да не лъже толкова.

Еххх как искам и аз да забравя че съм бременна.... ама почти в деветия месец е трудно да забравиш такова нещо

Винаги съм я харесвала, но подобни признания звучат изключително несериозно и се усеща в какво очакване на бебето е.