Коментари - Порно звезда: Тръмп ме заплаши пред детето да мълча | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като руската връзка умря... Клинтъница иска за си го върне на Тръмп заради Клинтъновите забежки;)

Ето такива боклуци избират за президенти, а после те ни поучават на морал и демократични ценности. Всичко е най-долна порнография.

Тия хора не разбраха ли, че не могат да злепоставят Тръмп с тия простотии вече. На всички им е ясно какъв е. Да не говорим, че в очите на обикновенния бачкатор, 60 годишния дедо, дето бил отаковал 27 годишната порно звезда - да, най-много да им се издигне в очите!

няма причина тази статия да е "Лайф", най-малкото защото след подобни разкрития вниманието на публиката се отвлича с войни, които са всичко друго, но не и "лайф".

В една друга статия четох, че имала с Тръмп 10 месеца връзка и че била влюбена в него и много страдала като се разделили, тук чета съвсем други неща. И каква е тази връзка, дето продължава цяла година и само веднъж правите секс? През другото време сигурно са киснели по сладкарниците :)))

И аз се заблудих в началото, но после видях, че тая влюбената с десетмесечната връзка е друга жена, някаква плеймейтка, а тази била порно звезда. Изгубихме им бройката вече :D

ами ти що си написала порно звезда ма пача ...това не е ли цинизъм

аман от гешефтарски статии и гешефтарски номерца... тази антиТръмп кампания на мейнстриим медиите против някой нарочен ... ако имаш малко разум ще прочетеш и ще се замислиш защо е цялата тази простотия ...

Току що изгледах видео с въпросната. Изгълта му соковете на младенеца сякаш ще забременее през устата. Ако на всяка банка за сперма се гледаше сериозно то те трябва да са президенти.

Аман от претоплени манджи! Аз не мога да разбера хвали ли се оплаква ли се или е закъсала за пари. Цял свят знае слабостта на Тръмп към красиви жени /всъщност всички мъже обичат красиви жени/- нормално. Щеше да е гадно ако си пада по мъже!

Всички харесват красивите жени, дори и жените, макар че трудно си го признават. Не всички мъже обаче ходят по проститутки. Госин президента обаче няма нищо против и както се вижда, плаща щедро, за да го обича клиентелата, пък тя пак му върти к*венски номера.

естет

Съгласен съм, че всички харесват красиви жени, само че почти всички мъже ги е страх да ги свалят, защото смятат, че няма да им вържат. Понеже този факт го знам и затова аз пък на обратно действам, видя ли красива жена, веднага се пробвам. И не че да се хваля, почти винаги имам успех. :) И като говоря с тях те сами си казват, че е така, мъжете не ги сваляли и се налагало те да влизат в ролята на свалячки, като си харесат някой мъж :))) А Тръмп е ясен, той си плаща за тях

Ако беше спала с Путин, още щеше да си мълчи...

Щеше да е млъкнала завинаги, щото чичкото като я наближи хич няма да се обяснява на момиченцето, ами направо ще действа

като се замисля, Путин все повече ми допада. А тази на снимката е верно претоплена манджа, при това манджата е свинска пача. Тръмп има от какво да го е срам.

Типично по американски - преди години номера мина с тутурутката на Моника,но с този ще е по-трудно,особенно в този развратен свят.

Разликата е, че тутурутката с Моника е била по време на президетството, а не 20 години преди изборите.

Дончо няма да изкара докрай мандата

Хилари, ти ли си?

Не Хилари - макар, че тя трябва да е най-бясна от всички жени по света. По-вероятно е г-н Пенс... Той печели най-много, още повече тази история е в остър конфликт с религиозните му възгледи.

Значи и тая е от MeToo... Е, съвсем са ясни каките там. Подходът е супер! Спасение - да си беден, неизвестен или п*аст

Каката е "професионалистка", не се жалва, че е изнасилена, а че е заплашвана да си мълчи кого е обслужвала. А, че дедикът си е плащал да му ... наляво и надясно, вече стана ясно, то на такъв нормална жена няма как да му пристане, иска си се доза "професионализъм".