Хайди потвърди връзка с вокалиста на Tokio Hotel

Манекенката и продуцент на "Germany's next Topmodel" не изневери на стила си от последните години и отново се радва на младо гадже.

Обратно в новината

Коментари - Хайди потвърди връзка с вокалиста на Tokio Hotel | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой идиот е писал новината само лъжи има 4 деца от Сийл какъв Бриаторе :)

голяма работа, в германия вече се питат кои ли ще е следващият, дали е роден изобщо или е още в пелени ...а пък том живее в лос анжелис, нещо не пее напоследък, трябват пари, популярност, папараци...

Таз па не са находи,не са начеса!Назад е в класацията с моделите на Виктория,ама очевадно вади супер сексапил,завиждам й благородно-иаз искам така,който може,го може и на 44 и с 4 деца! :)

Том откога си пада по жени???

Том си пада по жени. Онзи с който го бъркаш е Бил - брат му близнак - който е баш вокалиста на Токио хотел. Ама дирниците от де да знаят

Тая ли има куп деца с един черен афроамерикански певец?

Не.

Да! Не го слушай тоя.

всъщтност Cиил е роден в Aнглия!

Значи ли това, че е афроангличанин?

правилно че е по -млад нали прави любов и секс като всеки за 29 си години.за какво и е дърт като моя 58 годишен.живота е само миг.

Ако искаш млад остави фб мейл и ще зарежеш дъртия

Редакторке научи им годините бе тя е на 45 а той на 29

Хайди сига, ша ми са тунквате!

Отново грешна имформация. Вокал е Бил, Том и китарист.

Нека се радва на живота ! Един път се живее ! :)

Еми и аз харесвам разни момичета и искам поне един път да правя секс с тях, но те не искат "да си живеят живота" с мен.

Представи си къв си дзвер.

Може и да не си дзвер, както предположи колегата, но си отблъскващ с твоята непретенциозност и всеядност. Порнографията има много лоши последствия за личния живот, ето нагледен пример. Защо досега не си обикнал СВОЯ жена и да ти е приятно с нея, ами само се озърташ?

Ама питал ли си ги?

Вервам го.

Леле, тая жена голям сърбеж има. А грозният черен певец, дето й направи още 3 деца го пропуснахте.

Безумно скучно и празно е с некъв младок да имаш връзка, ако ще да е най- известният, най-интересният, най- страхотния. Идвало ми е да скоча от прозореца,осъзнавайки бездната, която ни разделя като интереси, начин на разсъждение, отношение и глупав поглед към света, поради недостатъчната му информация за живота. Мерси. Заради единия сех, не си струва душевните жертви с недорасли. Тая няма акъл, явно си подхождат де.

Или иска да види какво му е било на бившия й съпруг с нея.

Попадала сте на някой пикльо, затова. Иначе младите мъже имат чар и отвъд спалнята, карат една жена да погледне оптимистично на живота, да си спомни младите години и този път да се наслади тотално. Колко нещата ще издържат е съвсем друга история, но ние сме големи момичета, нали? На 40г избирам с двете ръце лятна авантюра с 25г забавен младеж, отколкото години "топлота" пред телевизора с плешив шкембелия, който си мисли, че аз съм му слугиня или пък че съм сляпа за забежките му. Затова шапка й свалям на Хайди, който го може, го може!

Аз съм твоя човек ако прочетеш коментара може ли да се запознаем остави мейл/фб

Добре, че плешивия шкембелия те е взел за жена навремето, щото е било голем страх да не останеш стара мома. Нали ма!?!

Плешив шкембелия, ама със забежки, вярваш ли си? Ти не го искаш, ама другите приритват за него. За малко да ти повярваме.

браво! и аз съм на това мнение. няма лошо в лятната забежка, стига да е умно и безопасно. и не е нужно да си говорите за моцарт или опера...

Зависи от човека, има прекалено много примери за мъже които и на 50 са същите боклуци и неосъзнати простаци.

Също така има много примери за мъже на 50 г., които продължават да са същите чаровници като на младини. Така, че не пренебрегвайте старите кучета, възрастта не е порок!

Само не разбирам какво толкова се пънеш и какво толковаа смяташ . че си открила и го споделяш с анс? "Открила си топлата вода", а крещиш тук, като че си най-голямаята умница! А всъщност си стара га зица, дето и се прищяло младо, ама нема

Следва Джъстин Бибър

Да се обзаложим за 1 месец? Толкова "дълга" ще е връзката им.

Да бе, хайдито е на поне 50!!! И тя лъже. Помня като прохождаща, че беше на годините на няоми кембъл , клаудия шифър, синди крофорд и т н. От с,щото поколение е. И изведнъж се оказа с 10 години по мялка от тях. Че та излиза, че е била на десет годинки когато се е снимала с тях.

Родена е на 1 юни 1973 г.

Проходи по-късно от изброените :)

Абе тия манИкенки с железни такова бе. Туй предкливактеричен или климактеричен период за нищо го нямат. Жените се скъсват от болести поради напредването на годините, туй цистити, туй сърце, туй хормонален дисбаланс и какво ли още не, за нищо го нямат тези вечно недоклатени железни п.... Евала, ама нещо не ми се вярва. Мирише на реклама.

Всичко това се лекува съвсем успешно с млади мъжлета! :)

Напълно права си! :)))

Ей, тая си скъса терлика!