Селин Дион празнува 50-и рожден ден (галерия)

Канадската мегазвезда Селин Дион днес навършва 50 години.

Обратно в новината

Коментари - Селин Дион празнува 50-и рожден ден (галерия) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е жива и здрава Селин и да продължава да пее. Истинска певица, а не като днешните тунинговани малки пачи, дето без auto tune и тъпите песньовки на Макс Мартин никой нямаше да е чувал за тях. .

Трогателна житейска история! Освен това децата й са създадени чрез инвитро и се е подлагала над 9 процедури, ако помня добре. Да е жива и здрава, и да продължава да радва феновете си.

спомням си ако не греша, че близнаците са родени от сурогатна майка. Те двамата заслужават това щастие, както и всички хора. Защото са наистина човечни, а не "звездни".

Не ми харесва острия й глас. Пробива мозъка.Чудно как се е прочула, значи добър мениджмънт.

Вярно е, доста зле действа. Ама като рекли известна...

Слушай чалга, гласовете са меки и гъгнещи :)

Знаеш ли, че има и друга музика, освен чалга? Къде ти...

За метълите и чалгарите съществуват само 2 музикални жанра - хуба (чалга или метъл, според предпочитанията) и лош (метъл или чалга, според предпочитанията), уж българите сме интелигентни хора, да се чудиш от какво е това стереотипно мислене!

Тъпак

Да е жива и здрава и да пее още дълги години!

Разлика 26 г бе

И какво? 30-годишна връзка и то "докато смъртта ги раздели". Поклон!

Разликата не е фрапираща толкова. За зрели хора няма проблем. Но когато обявяват връзката си тя е 19-годишна. Години по-късно тя споменава, че връзката им датира четири години преди да я обявят. Проста математика - тя е била на 15 години. Въпрос - как може мъж на 41 да започне връзка с момиче на 15 и това да се възприема за нормално?!

Може и да не ни се струва много нормално, но явно е било много истинско, щом е продължило 30 и повече години, докато смъртта ги раздели.

Само да знаеш, че тя го е " свалила"