Коментари - Мелания пак засенчи другите дами от клана Тръмп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да ги е засенчила по външност, но си остава платена жена. В такива случаи външността не е утеха

Мелания е бивш топмодел, това не е странно. Тя е в пъти мазна от Иванка, за малката дъщеря Тифани да не говорим. Там в клана Тръмп освен гени на Марла Мейпълс и Ивана Зелничкова има намесени и гени на бозавия плондир Доналд, което дърпа всичко надолу.

какви са тия бозк`, които друса. прилича на дона крава.

Горката, с тоз дядо мек. Иначе хубава жена, но всяко нещо има своята цена, независимо финансова или душевна.

Индианките ли? То другото е все преселници!

Точно тази пепитена рокличка, никого не впечатлява... освен модната редакторка на Дир.

С ризата и вратовръзката на Дончо. не е претенциозно, не е предизвикателно, но изглежда добре и й е по-мярка. Другата "дама" с голите кълки изглежда жалко на нейния фон.

суздаваше едни от наи-красивите рокли в света на голямата мода. не се изказваите без да имате култура и познаня. меланя изглегда невероятно и роклята е сувуршена.

Малко жени могат да засенчат Мелания.

Нашата президенша би могла. Има по-добри физически данни и по-красиво лице от Мелания, но за съжаление е "оперирана" от стил, а и дрехите й често не са й по-мярка, или с й къси, или са й тесни.

нашата президентша не би могла. говорим за сравнение между жени! виж, при сравнение с тръмп, нашата президентша е малко по-добре...

Ако имаше по добри данни, нямаше да е некадърна пр-ка, а щеше да е моделка. Щото до жена на президент и двете са го докарали, ама като го видиш преди това и става малко по ясно. Мелания е супер