Ирена Милянкова чака шесто дете?

Във вестник "Телеграф" се появиха твърдения, според които моделът и актриса Ирена Милянкова очаква шестото си дете.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че е Милянкова иначе таз държава я пишете бегала, ;-).

Каквито и да са хората и каквото и да правят, важното е, че резултатът е прекрасен - деца...българчета!!!... а неее... Да са ни живи и здрави!

На тази 4 от 6-те й деца са от сигански сводник... За кви българчета ми говориш?

браво

нещастница

Е, що?.... Щото не се снимала по прашки на бахамите или сейшелите?!......

Новия татко на колко години е?Струва ми се,че разликата е голяма?

Няма 100 г., разлика !

Тези имат пари, защо не. Прабаба ми е родила 8 деца, две са починали. Останалите 6 ги е отгледала с ум, пестеливост, успявала е да направлява и мъжа си, занаятчия. Нещо като Султана от "Железния светилник". И всичките й деца са успели да по-късно да се реализират, за онова време. Деца да се раждат, хора да има на тоя свят.

Милянкова на такваз една Султана ми биеее не е истина просто.

Малкия Гущер да я вземе. Той нали все фертилни ги търси. Ама Стария Гущер дали ще подели парите с 6 чавета от маалата, е друг проблем

Мило, момиче, не отношението на другите "задръства" твоят живот, а твоите решения как да го изживееш. Не искам да се правя на псевдо-психолог, но за мен тази жена е зациклила на един травмиращ момент от миналото си и не може да му избяга. Затова ражда дете след дете, защото там някъде в главата си е все още едно дете на 14г с надут корем от сводник. И на 32г пак е там, в същата дупка. На 14г не е можела със сигурност да вземе решение като възрастен човек, но след това години наред е избирала да живее с "голямата си любов" - водника, на който му удари шута, щом няма пари и се разбра навсякъде с какви пари Ирена си играе на кукли. Инфантилните решения са си минали времето. Сега я чака изпитанието да порастне най-после и да стане жена. Но след 15 изпуснати години, без образование, без работа, с външен вид на застряваща Лолита, можеби е вече твърде трудно. По-лесно е можеби ... един "стабилен" мъж да замести предишния, още едно бебе и още едно... Нека служи за пример на младите момичета как да не си живеят живота.

...гоУема психология, гоУемо нещо, да споделите вашия живот какъв е ?!

По-добър е! При това даже не съм известна личност. Ако трябва да избирам дали да изживея моя живот или този на Ирена, с двете ръце избирам моя си! Не мога да разбера как някой може да си мисли, че съдбата на това момиче, е за завиждане. Главата ми не го побира...

ТЪз не Са начесА,не сА на*,не сА наражда ....ама живи и здрави да са !Който може с лекота-го може!

Не исках да прозвуча отрицателно,даже като се замислих-тази жена е благословена-децата са дар Божи,някои и едно не могат да заченат или износят,или карат много тежка бременност или умират при раждане,затова трябва да се радваме и на чуждите деца-пак небесни дарове :) и да са живи и здрави тя и домочадието й :)

Преславче, секи път като минете по сиганската маала и така са умилявате

отначало помислих че е с дядо си на снимката бе тая с къв и да и го сложи се ще му ражда

Еее, ай стига ражда. Отначало й се възхищавах, сега вече ме отвращава. Циганка. Не е възможно да се отгледат толкова деца като качествени и пълноценни хора. Затова ме отвращава.

Как са VIP престъпните ви персони!Похвално са работили за обществото ,дайте им нобел за МИР!!

Мъжът й не е сутеньор, но 4 от децата й, са от сутеньор от малцинствен произход, който никога не се е женил за нея и който в момента е в затвора, доколкото ми е известно.

Това бях написал ама много трият ей такива като тебе чукчиииии!

Жалка страна където престъпници ситеньори са в новините като VIP личности!Дайте им нобел за социална политика и експлоатация на жени и млади момичета!!

Към всички обиждащи и плюещи:1.За да имаш толкова деца се иска смелост и любов към живота. 2.Когато създаваш живот,създаваш вечност защото само душата е вечна. 3.Когато чукнеш 50-60 години разбираш ,че само децата който си създал имат смисъл и значение другото е вятър и мъгла. 4.И добре,че Вашите родители не са мислели като Вас,че иначе нямаше да съществуваме като нация

Не е смелост, а ниско образование и култура.

При ромите може и да е така,но не и при българите избрали да имат повече деца.

Дано не те четат бездетни с репродуктивни проблеми. Директно им каза, че щом не са създали деца, значи животът им е вятър и мъгла.

Сиганките от Столипиново и те от любов към живота и иммортализиране на биологията си се пънат с 10 деца... Бащата на 4-те й деца е именно такъв един мургав сводник.

Малий, сигурно оная работа и хлопа. Със сигурност ще удари 10-ка, чудно ми е как не са ѝ изпадали зъбите от толкава раждания.

Ражда от детска възраст. Ужас! Направо е като крава за разплод.

Браво!Да са живи и здрави да си отгледат децата.Добре е да има повече българчета не само сиваците да се множат.

Браво, ама как ли им обръща внимание на всичките? Нищо не ги възпитава, карат на самотек. Както казваше Парцалев в една смешка - тате ни нареди по ред и като удари шамар на най-големия, всички падаме.

Ти колко деца имаш?

Хванала се на 12,13 с мургав сводник, народила куп деца като в маалата, разведе друг..това ли е пример?? Такива не трябва да се размножават че са вредни.

На мен ми изглежда свестен човек.

Само с изроди са чаластрила.вика тя излгежда свястна!Ха хааа откачихте вече от чалгааааа и мизерияяя!

С тези темпове и такава амотризацияяя на.....,да почва да ги люпи!!Ще и е по-лесно във физически смисъл!

Дайте снимка на органа и,че наистина е интригуващоо !!

Е тука вече е прекаленоо,то стана като тръбаа за люпенее!!!

ама тя българка ли беше или еврейка ?

Предлагам зачеването на седмото да се излъчва пряко по всички телевизии.

Ето това е идея за ново реалити ! Поздравления !

Предлагам твоето погребение да се излъчи в ефир. Още по-добро риалите.

Напук на всички хейтъри, Ирена Милянкова е една достойна българка, която може да изгледа и 20-30 деца. Да помогне на загиващата нация! А вие само цъкате в Тиндър и търсите някой да ви такова!

Нация не се спасява като една и съща жена ражда сто пъти. Нацията не зависи от количеството родени деца, а от отгледани, възпитани и изучени такива.

Познаваш ли нейните деца? И от къде знаеш какви хора ще израстнат, колко добре възпитани са и т.н.? Не ви ли омръзна да се гаврите с чуждото страдание?! От къде знаете какви ще израстнат вашите деца? Във всеки род има някаква фамилна обремененост и на чудесни родители, понякога се случва децата да са калпазани. И защо 6 аборта се приемат по-добре от 6 родени деца?

Е, шом ще храниме нацията с пари от проституция, добре ще сме...

Да са живи и здрави, и само така ще се оправи демографският проблем в България колкото повече българчета толкова по добре.

Изглежда ужасно захабена, сбръчкана и спаружена. Не е за пример за момичетата- почнала да ражда от невръстна възраст. Даже е антипример. По-добре да се изучат и след 18 да раждат пък и да не го докарват на такава бройка.

Погледни някой 25 годишни момичета без да са раждали и тогава говори за нея ,че това за красотата на българката е доста преувеличена.

,...ах Пропилянкова ! А кога ще работиш ?

Да си майка е най-трудната работа - непрекъснат режим, без отпуски ибез почивен ден.

Как пък нито едно от децата и не прилича на нея? Таз като ги е отпочнала ще ги докара до 10

snowmark

До 50-60 години има време :)))

Ама и тази жена здравата се ХХХ. Не че има нещо лошо, нека се множи БГ народ.

...важното е че е родила шест деца ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРЧЕТА, другото няма значение, да е жива и здрава!!!

то па българите сте мноооого качествен генетичен матрял, нема що....

що бе,ти да не си с резнато чурче и да ходиш на конкурси за касота на Дупето

Добре де, ние сме такива, каквито сме! Ами ТИ като каква гад си? Защо не споделиш с нас? ;-)

Като вземат професията на тате едва ли ще има значение от какъв етнос са.

Не знам, аз не съм съдник и не обичам да се меся в хорските работи, но лично за мен, за да живея с жена с 6 деца, трябва да и осигуря някаква къща с поне 10 стаи, щото то иначе нещата в панелка няма как да станат. Този ако е някакъв баровец, сигурно ще стане работата, ама пък и с толкова чужди деца, как се живее? Все едно ще те мрази. А чисто естетически, като жена не ми харесва ама грам. Прекалено остри черти, изпита една такава, въпреки че си падам точно по много кльощави жени, тази непонятно защо изобщо не ме привлича.

Нали все твърдиш, че си падаш по к*рви! А тази е жертва на сводник и многодетна майка, не се вписва. А и мъжът до нея явно, освен човек с възможности, е и много широко скроен човек, не всеки би дръзнал да вземе жена с такова минало, аз лично не бих, затова мога да кажа само - респект! Дано да са щастливи заедно, види се - препатили са хората!

Естет 77

По крви и по прститутки, даже по втората категория много повече. Но тази чисто физически не ме привлича. Съгласен съм, че този мъж заслужава уважение, но както написах по-горе, ако не мога да осигуря екзистенц минимума за нормално съществуване с толкова много деца + ние двамата, защо да се мъчим само? Иначе ако бях мултимилионер бих взел и жена с 12 деца, стига да си падна, ама не само, ами да се влюбя в нея. Аз също не се интересувам много от миналото на жените, като си знам моето :)))

в индия ако някоя роди 5 женски я трепят.

И що нея, а не мъжа? Все пак, за да стане женско Х хромозомата идва от него.

защото са прости. Иди им обяснявай за Х хромозомата...

Бати и серт картечницата - още не си заредил и стреля!

КАТО КОКОШКАТА ЯЙЦАТА.

Хубаво е че, има и такива българки , които спомагат за увеличаване на приръста , пречейки на циганьорите да ни претопят като нация!

Какъв прирАст брат ??? То няма държава ,ти за......... Тези 6 деца ще са прирАст към някоя западна империя!

Така да е, защото тук нямат бъдеще.

Ирена Потрошанова , потроши доста пари .

Ти ги брои.

Много да те радват. Бъди горда майка на 6-те ти деца. Но се спри госпожо, за да се съхраниш и децата да са щаслтиви с теб, а не едно друго да се отглеждат. И не забравяй, че и тази любов ще отмине и сама само с издръжка и разправия с бившите не те виждам. Упсех, обичай живота

Да са живи и здрави! Ако искат и 16 да си родят - щом могат да ги гледат, нека! Сигурно се разоряват по Коледа, но пък какво по-голямо щастие от пълната къща.

Много деца,весела къща.Щом господ и е дал,да са и здрави.

6 деца ,а колко бащи??

Тук има снимки, на които за първи път я виждам да изглежда щастлива. Попътен вятър, Милянкова и Чолаков!

Изключително неприятен инкубатор. Блях!