Пит и Джоли се споразумяха за развода си

Брад Пит и Анджелина Джоли финализират развода си, съобщи Контактюмзик.

Обратно в новината

Коментари - Пит и Джоли се споразумяха за развода си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРИ РАЗВОД ВСЕКИ ВЗЕМА ТОВА КОЕТО СИ Е НЕГОВО-ИМУЩВСТВО, КОЛИ ВЕЩИ, СЪВЕСТ ДОСТОСТОЙНСТВО......... ПРИ КОЙТО ОСТАНАТ ДЕЦАТА ПОЕМА ЦЯЛАТА ИЗДРЪЖКА И ДА ПОДСИГУРИ УДОБСТВО ЗА ВИЖДАНЕ С ДРУГИЯ РОДИТЕЛ!ТАКА Е ЧЕСТНО :)

Повечето жени след 50 години не стават за нищо, затова успелите мъже си взимат около 36 годишни, така ще е и с Брат Пит.

Чичко-паричко, само ако има да дава. Стегнато тяло с мускули си е друго.

Да го маха и да си намери по-млад. Мъжете като одъртеват стават проклети, а и в леглото стават зле. С две думи, да не ти е у къщата.

Ами я ни кажи жените как са след 50? Или, казваш, жените са си проклети от край време, а? А в леглото как са - по-добре да не поглеждаш там, нали? Ха, ха, ха, голяма си ми умница! Ха, ха, ха.............

Ти мен не ме мисли. Давам съвет на колежката. Нещо, ако се ядосваш, че не ти връзват. Поспортувай, храни се здравословно, къпи се редовно и нещата може да се пооправят ;).

И да внимавате с хаповете за вдигане на самолета, че не е шега работа.

доведи една засукана мацка на 30 г. на "одъртелия" и му брой тековете

Да са живи и здрави и по-малко да ни занимавате с такива "величия"!

Да пускат новини за такива като теб, нали Вуна и Ганьо от Долно Байново. ;) ха ха

А , щото пък ти си нещо различно от вуна и гуна или там от който бордей си

с такава жена като Анджелина, която си отряза профилактично бюста и не търпи възражения,каквото тя каже.Не си дава сметка ,че такъв търпелив и известен мъж,като Брат Пит,ще намери на куково лято.Да не говорим,че е замязала скелет и няма нищо общо с визията си от миналото а той си е все същия красавец и талантлив актьор.

Здравей бг-мамо, да не си живяла у тях,че знаеш колко е търпелив Брад Пит?? (сбъркала си форума-ходи пиши мъдрости в бг-мамата, там е пълно с умни женки като теб)

Търпелив алкохолик е той! А и знаеш ли я нея - може да не е искала да бие тъпан, че от щастие е хванала рак, за да не плаши децата!

каквото и да правят, пак ще ги харесвам и двамата

Сигурно Анджелина веднъж е видяла Брад да се прибира подпийнал вкъщи и веднага е изпаднала в истерия и е поискала развод + смъртна присъда за съпруга си...... Трудно се живее с такива жени и по-добре далеч от такива!!!

Здравей бг-мамо, да не си живяла у тях,че знаеш ??

Само това изречение ли знаете да пишете?! Смешно е!

бащата на Джоли е голям симпатяга

Този Пит е разкошен мъж, да не говорим че е много добър актьор. И двамата красиви, успели със сума ти деца, без финансови затруднения....трябва много да го побъркаш този мъж, за да се отдаде на пиенето. Жалко, те двамата са ми идеала за красиви мъж и жена. До сега отказвах да си мисля, че на Джоли и хлопа дъската, но май си е вярно.

ква дискретна връзка, бе?! на папарашката снимка съвсем недискретно се целува с дженифер, бившата му. и много добре е прави, бившата му е симпатяга, за разлика от тая скумрия-благотворителка. но пък тя откровено лъже за дъртака, с който се среща.

Пит трябва да е благодарен, че се отърва от тоя хазарски вампир!

олекна ми!