Николета и Валери отпразнуваха РД на дъщеря си

Гордите родители Николета Лозанова и Валери Божинов отпразнуваха шестия рожден ден на дъщеря си Никол.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАМА ДА ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ! ГНУС!!!

Николета, защо името на дъщеря ти е на латиница. Български не може ли да чете??????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Валери, кой ти написа този текст или ти го копира от някъде?

Нова мода - празнуване по интернет чрез фейсбук!

Пластмасовият киборг Ни Ло като пример за подражание- тая ни е изпреварила с 200 години,, Поклон!

О санта симплицитас!

Горкинкото, мн грознинко. Но иначе накипрено чупи стойки. Голяма ценностна система му изграждат, няма що. С тоя вън вид е по- добре са го ориентират към интелектуални занимания, а не да го заблуждават, че става за подиумите. Ще падне от високо, милото.

Ми как! Нали някой трябва да наследи занаята на мама.

Леле, каква грандоманщина - ще й даде света в ръцете??? Луда и проста жена. Дано детето й даде добър урок от начина, по който ще порасне.

Никулета е най якъта, супир е. Искам да сам кат ней. Ни ям да ни дебеля и са подготвям за плеймейткъ. Дано събира пари по скоро да си оголемя бюстъ да мога и ас да стана кат нейа! Много ма кефи таз никулета! И божинов ма кефи и малката никол е кат тях върхъ!

първо се научи да пишеш правилен български, после пиши, егати неграмотницата

Замисляш ли се, защо ти цъкат минуси??? Или викаш - то с един акъл, за къде по- напред..?!

ти са научи, да пишиш, чи да ходиш с дрехи втора опотреб и да ядеш кремвирши. аз ша сам кат никиту красива и известнъ и сас силикон и икстеншъни

Моля за малко разяснение. Що е това плеймейтка? Много е вървежно тва нещо, ама не сме наясно какво е това? Няма ли да открият специалност в някой университет, че г'лей само к'ви кинти вадят (от мъжките джобове), к'ви успехи имат ми ти тези плеймейтки... Нека споделят опит... на университетско ниво... тези успели жени! Е, т'ва си е най-важната новина на деня, към т'ва се стреми всяка една девойка - да стане успешна плейметка! Браво на Дира, яки новини, машала!

Плеймейтка е жена, която си изкарва парите като професионалистка. В смисъл това и е професията.

Днес четох в един вестник, че в Будапеща открили университет за порноактьори и актриси и се влизало с практически изпит пред професорите. Местата били ограничени, обучението се заплащало. Та иди виж открият и една катедра за плеймейки, че барем и те една диплома да изкарат...

Ох, толкова е умилително....почти пуснах една сълза от дясното око...Милото детенце, красотичка малка, ама уви случило на баща футболист с речник на 4-годишно дете и майка пеперуда, прелитаща от цвят на цвят.

Все си мислех,че съм виждала кичозни неща,но това печели първото място. Да е живо и здраво детето, не е лесно майка ти да е ни Кло

Аа, вие сте най-прекрасната и стилна, уважаема. С дрешки от втората ръка, нали

при мен и презевоарите са втора п.шка.

Прекрасна съм,така е. Ментетата ги носи ни клото, както и евтинки имитационни парцалки, шити в пловдивските села. Кой за каквото е учил, тя нейната професия я научила по кръчмите в Пд,заедно с всичките екстри към нея,тези които се лекуват с антибиотик. Преди да забиеш към това как изглеждам, не си прави труда, висока съм, за разлика от никлото и хубава и най - вече не ми се налага да правя нищо против волятаси за някой лев, защото си имам образованието и професията. Друго ми е чудно, в Русе отнеха едни деца от родителите им, защото не им харевала средата,в които са отглеждани, а това дете на снимката е влачено от родителката си,докато тя заработва по хотелите? Защо така?

Цяла година чаках тази статия. Ще си налея една ракия да го отпразнувам.

Тази статия ми дава оптимизъм за бъдещето. До скоро заглавието би било....... Николета и Валери отпразнуваха ЧРД на дъщеря си.... Най на края някой там разбра, че ако сложиш ЧРД а не РД е леко смешно, много неправилно и тотално трагично за едно място изкарващо си хляба със списване. И ето сега, изненада, прогрес, вече не са яли торта на своят ЧРД а на своят РД, което е малка стъпка за дир.бг но голяма за четящите

Николета е оникална!

Вие сте Оникално неграмотна

Мери, вероятно провокира, с правописа, а най-вероятно е Марчо. ха ха. Ама най-ме ефят тия, дето акцентират върху правописните грешки, ама иначе, са тъпи гъдулки и нямат мнение за нещата, които се случват. Ама правописните грешки първи ги забелязват и веднага да се изтъкнат, хихи

Тия някой ги набеди за известни , а тях ги харесват наистина само транс сексуални селянчета.... Въпроса е друг... Откъде тъпите чалгаджии научиха думата " Уникални" и защо я използват под всеки коментар ?

Гуем си гражданин, що не излезеш да почистиш пред блока, ама си ти харесва, да си тънеш в мизерията. И нещо друго, трансексуалните сте по големите градове. На село се бачка здраво на полето, за да има да ядът търтей като тебя.

Имало ли сех котета!?!

Не разбрах в какво е най-успешна Николета, да не би да е прочела всички онези книги, които се похвали, че си е купила преди пет години? Иначе в другия занаят е към средно ниво с тенденция на затихване.

Ти като много си чела, да не би да си достигнала моята кариера, или си стара мома с книжки, девствена още, хванала паяжина, ха ха

За разлика от тебе, успешнице ненагледна, вече живея в 21 век и чета от електронно устройство. Кариерни комплекси нямам за избиване, а що се отнася за онова специално място, не съм хванала нито паяжина, нито други работи, за разлика от тебе.

хубави дечица

Сладка е, но не е случила на родители! Гледах снимките, на едната беше къдрава, не знам как я е къдрила майка й, но със сигурност не е здравословно къдрене! Отсега майка й явно я подготвя за плеймейтка, което е голяма тъпотия, но при такава майка е нормално!

" Какво ни интересува" и "Защо ни занимавате с тези". Вие пък, защо четете, чак коментирате?

Единственото по-глупаво същество от НиЛо в познатата Вселена е БожиГол!

Ти па си мноо умна, панелна мишка, хранеща се с кренвирши Бони, в джобчето, само стинки за интернета и злоба и завист в изобилие, чуден животец.

Събрали се един кух набеден за футболист Валери и една дялкана черна плейметка и направили дете.Защо трябва да ни занимавате с това?

Известните на БГ. Какъвто народът, такъв и елитът на нацията. Тези не са паднали от Марс.

Тези думи не можаха ли да си ги кажат по телефоните или очи в очи , а трябва всички да ги четат ? Доколко са истински ?

Е как да ги кажат като те мислят бавно говорят бавно и половината от тези думи не им знаят значението

Чудя се дали Божинката е поздравил детето с някоя сръбска песен.Ако да дано да направил видео,че света много губи.

голееем праз ама мноооого голем като няма какво да пишете ни занимавате с тези ментални инвалиди !!!

Детенце вече е достатъчно голямо да му изрусят косата, сложат екстеншини и направят ринопластика...

Ти нещо за пълен член да си чувала?

Скъпи златотърсачки! Не забравяйте, че децата ви ще приличат на бъдещия ви мъж, а не на колата му! :)

.... това с "достойния пример" никак не е подходящо, щото няма нищо достойно в примера и.

Какво се получава от една "съвършена" майка и от един "съвършен" баща - дано горкото дете не умее да чете за да не се срамува от тях.

Е то са само голотии на снимки и клипчета с песни на Божигол, закакво й е да може да чете, че да се срамува

Браво! Да са живи и здрави! Те са бъдещето на нацията! :D

или си мустаката консомолка, или си пак мустакат с малък, та ни тека ни иначе

Тъп ли си? Естествено, че са бъдещето на нацията. Тези са, които раждат по повече деца, останалите не смеят. Факт!

Копие на Валери!И камбата и е същата като неговата.

Ми то като я видиш Николета преди пластиките, никак не е зле, че на татко си прилича. По хубавият от двамата е.

Вальо,пусна ли ти?

Значи малката вече може да чете, защото ако не може, каква полза от написаното в социалните мрежи, освен ... поза!

Много интересно как тези високопарни думи и пожелания станаха много популярни напоследък.особено във фейсбук. Дълбоко се съмнявам че са писани от тях.

Хей, Енчо, направо ме развесели, като прочетох коментара ти. Как пък толкова точно написа какво ще се случи след години с малката Никол! Още се смея...

Никол хубаво име....

Детето е голямо бонбонче и много прилича на баща си, както и синчето му. Да са живи и здрави и дано се раждат още много хубави дечица в България.

Горкото дете, и на него като на макя му ще му се наложи да си прави скули, за да си издърпа увисналите бузи на булдог, на топчестия камбест нос ще трябва ринопластика, ще трябва да се оправя и обратната захапка, въобще сума ти пари и нерви за горкото същество...

Засрамете се! бива ли така да пишете за едно дете! Детето е мъничко, родителите не са грозни, може даже и хубавица да се заформи след време, а дори да не стане красавица, родителите й са я осигурили достатъчно добре, за да получи добро образование и да не й се налага да проституира (в широкия смисъл на думата).

geri_36a@

От какво да ни е срам, това е бъдещето пред детето, казано направо, без заобикалки, защото фалшивия свят на майка му и баща му са целия му свят. Каквото и да му се случва занапред, все ще е пречупено през призмата на пошлостта.

Абсолютно си прав. Браво!

Инересно кой е съчинителят на тези високопарни слова? Тия двамата - неуспешният ритнитопковец и вечно разголог*ната моделка нямат такъв речник, това изобщо не подлежи на съмнение.

Тоя смешник нали има и друга дъщеря, какви ги дрънка. Най-най-най, а другото дете дето си направил или пък син беше, то вече не можеш им хвана началото и края. Смешници, само те имат деца, а тази Николета, така "достойно" живее че е пример не само за дъщеря си а за всички нас. Боже мили, объркан вят с объркана ценностна система. Ако тези двамата са пример за подражание - направо да си копаме дупките и да легаме. А малкото е сладко и да е живо и здраво детенцето, но тези изхвърляния в общественото пространство са смешни и жалки. Хора без капка срам.

има син от другата ковра,Ася

Много точно казано.Кому е нужна тази показност?Ми като има рожден ден-да го поздравят,да го целунат и да му дадат някакъв подарък.Защо трябва всички да разбираме за личните им празници от медиите?Айде,само те имат ненагледна дъщера!!!Тъпи и прости плеймейтки и футболисти,не разбирате ли ,че трупате само омраза и негативизъм от вашите публикации?

много ми е тудно да повярвам, че тази кикимора НЛ е само на 30, ама явно занаята състарява мощно.

На 31 е

То тамън си починем от новина за една кифла и вие измъкнете новина за друга кифла. На момиченцето най-искрено пожелавам да е здраво и да не е като майка си, всичко друго ще се нагласи.

що, кво и е на майка му? Айде ващте сте ги хващали, само девствени от манастирите? Нормална БГ-жена, с амбиции даеизвестна. Другите кифлоци по улиците на Бг не са по различни. Но нямат тоя късмет да имат мъж с пари, та са за оплакване.