Близнаците на Зелевски: Еднояйчни, но не еднакви

Американският фотограф Питър Зелевски е развил проект, с който показва колко са различни еднояйчните близнаци.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ми харесват тези снимки, натъжават

Че глупости. Всеки си има идентичност! Дори и едноячни, имайки еднакво ДНК, различни са пръстовите отпечатъци! Иначе, нормално да изглеждат понякога различни - различни гримаси, малък детайл от лицето винаги има различен. Ръстът също , при единия близнак е по-висок винаги. А ако ги видите разделени няма и да ги познаете. Голямо откритие няма що!

Пак са си еднакви. Въпрос на мимика в момента.

Дир.бг е останал някъде в 90-те и все още рефрешва при всяка снимка... или просто помпат импресии, но това не е начинът...

Аз самата съм еднояйчна близначка, на 63 години сме. И мога да кажа,че никакви външни поучвания не могат да обеснят каква е връзката между нас. Да, всяка е отделен човек, отделна личност. Но погледа ни на нещата в живота, морални ценности, виждане за красиво, справедливо и т. не. са еднакви. Имаме голяма сестра и както се казва, тя няма нужната клетка да бъде като нас, а е просто сестра.

Еднакви са за тези, които не ги познават. За близките и приятелите са си много различни даже и и различават безпогрешно, дори да ги видят поотделно. Винаги има нещо, което ги отличава. Имахме еднояйчни близнаци в класа. Всички деца и учители ги различавахме безпогрешно, въпреки че носеха еднакви дрехи.

Някои от тях ми напомнят на "Сиянието"

Представих си тъщата по две, по три и сега ще сънувам кошмари! Как можхте точно на Великден бре...

Едно време двама близнаци от Врачанско попиляха на Каваците курортиските

Знам ги Мето и Киро .

Много тъжна фотосесия. Чак плаши.

На мен ми изглеждат еднакви...