Невероятният реализъм в грима на Моника Фальорк

22-годишната гримьорка от Литва Моника Фальорк прави изкуство с помощта на макиажа.

Обратно в новината

Коментари - Невероятният реализъм в грима на Моника Фальорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Многоооо красива жена, ако беше като мойта щеше да е перфектна.

Мдаааааа. И като се сетя за нашите селски кобили с празните глави, чиято цел в живота е да намерят прост тъпкач с някоя и друга пара.... Нулева мозъчна дейност на нашите курви.....

Озъбено свирепо куче. Така звучи малко по-поетично и нежно. И на кого показва този пръст или морков, каквото е там? Човечеството вече се чуди какво още да измисли и накъде да доизперка в творческите си търсения. А в това време ние сме на работа от..до, от...до..и няма мърдане. Ей ги та двете крайности - едните са презадоволени и се забавляват от скука, другите смачкани и търчат като мухи без глави сакън да не закъснеят, чеее...Уилям Голдинг е казал, че истината е по средата и трябва да се стремим към "златното сечение". Крайностите в двете посоки винаги са вредни.

Това не е грим, а долнопробен боди арт, какъвто са и татуировките. Грозни ефекти, но за щастие показаните тук творения лесно се изтриват.

За фотошоп чували ли сте? Ей това прави Моника....

За другото не знам, ама момиченцето става!

2/3 фотошоп, 1/3 грим... Много убаво. пп: Абе, Дирове след 10 години няма ли да си оправите проблема с разглеждането на снимките в галериите на Лайфа? Всяка втора снимка не се зарежда? Много ли е сложно? Днеска тия страшни зайци докато ги разгледам ми те отели волът - всяка втора снимка не ви се зарежда?

Смени си джаджата и ....хапчетата и всичко ще се забърза.

Много подтискащо действат тия снимки и въобще подбраните в дира. Наистина ли не ви прави впечатление... За един ден, тук, където съм разцъфнаха дървета и храсти, 22 .

Моника е рядко цвете в днешната изсъхнала и смачкана трева. Предишните коментари го доказват.

Нито е красива девойката, нито това нещо може да се нарече грим.

Или си сляп или завистчия?

Ако си мъж, си клозетен пеерас, даже не си гей, защото ония са вечно обградени от красиви жени. Ако си жена, всичко е от ясно, по-ясно

нищо не видях от грима, но момичето (моделът) е невероятно

ем ти и изкуството измислено, чудят се вече какво за измислят

Желанието на човека да се крие под гримове и маски издава сериозни психически проблеми.

Желанието на човек да открие късчето негативност в морето от красота издава сериозни психически проблеми.

Повдигането на пръсти пред огледалото - също.

Във всяка каца с мед има по една муха 112.

Не знам дали е всичко , но повечето снимки са фотошоп , а не грим.

Направи и ти с фотошоп и стани известен. Тегли от замундата и почвай. До сега да си измислилкъде къде по-интересни неща и да си безумно популярен... ама само до хейтърство стига силата...

Теб в училище, като те изпитват и наговориш куп глупости, и ти пишат двойка, казваш ли на учителя си, че е хейтър. Напълно прав е човекът, ама и дира са виновни, че така са представили "новината". Гримът изобщо не е реалистичен, 3D също няма, фотошопа е 2D. А момичето иначе може и да е хубаво, но от толкова грим не мога да преценя :) , а пък и не ме и интересува. На снимката с големите мигли и джуки определено ме загуби, такива мога да си ги гледам и по планета ... Съжалявам за хейта на хейта на хейта :)))