Невероятният реализъм в грима на Моника Фальорк

22-годишната гримьорка от Литва Моника Фальорк прави изкуство с помощта на макиажа.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам дали е всичко , но повечето снимки са фотошоп , а не грим.

Желанието на човека да се крие под гримове и маски издава сериозни психически проблеми.

Желанието на човек да открие късчето негативност в морето от красота издава сериозни психически проблеми.

ем ти и изкуството измислено, чудят се вече какво за измислят

нищо не видях от грима, но момичето (моделът) е невероятно

Повдигането на пръсти пред огледалото - също.

Нито е красива девойката, нито това нещо може да се нарече грим.

Моника е рядко цвете в днешната изсъхнала и смачкана трева. Предишните коментари го доказват.

Или си сляп или завистчия?

Във всяка каца с мед има по една муха 112.

Много подтискащо действат тия снимки и въобще подбраните в дира. Наистина ли не ви прави впечатление... За един ден, тук, където съм разцъфнаха дървета и храсти, 22 .

2/3 фотошоп, 1/3 грим... Много убаво. пп: Абе, Дирове след 10 години няма ли да си оправите проблема с разглеждането на снимките в галериите на Лайфа? Всяка втора снимка не се зарежда? Много ли е сложно? Днеска тия страшни зайци докато ги разгледам ми те отели волът - всяка втора снимка не ви се зарежда?

Направи и ти с фотошоп и стани известен. Тегли от замундата и почвай. До сега да си измислилкъде къде по-интересни неща и да си безумно популярен... ама само до хейтърство стига силата...

Смени си джаджата и ....хапчетата и всичко ще се забърза.

За другото не знам, ама момиченцето става!

За фотошоп чували ли сте? Ей това прави Моника....

Теб в училище, като те изпитват и наговориш куп глупости, и ти пишат двойка, казваш ли на учителя си, че е хейтър. Напълно прав е човекът, ама и дира са виновни, че така са представили "новината". Гримът изобщо не е реалистичен, 3D също няма, фотошопа е 2D. А момичето иначе може и да е хубаво, но от толкова грим не мога да преценя :) , а пък и не ме и интересува. На снимката с големите мигли и джуки определено ме загуби, такива мога да си ги гледам и по планета ... Съжалявам за хейта на хейта на хейта :)))

Това не е грим, а долнопробен боди арт, какъвто са и татуировките. Грозни ефекти, но за щастие показаните тук творения лесно се изтриват.

Озъбено свирепо куче. Така звучи малко по-поетично и нежно. И на кого показва този пръст или морков, каквото е там? Човечеството вече се чуди какво още да измисли и накъде да доизперка в творческите си търсения. А в това време ние сме на работа от..до, от...до..и няма мърдане. Ей ги та двете крайности - едните са презадоволени и се забавляват от скука, другите смачкани и търчат като мухи без глави сакън да не закъснеят, чеее...Уилям Голдинг е казал, че истината е по средата и трябва да се стремим към "златното сечение". Крайностите в двете посоки винаги са вредни.

Мдаааааа. И като се сетя за нашите селски кобили с празните глави, чиято цел в живота е да намерят прост тъпкач с някоя и друга пара.... Нулева мозъчна дейност на нашите курви.....

Ако си мъж, си клозетен пеерас, даже не си гей, защото ония са вечно обградени от красиви жени. Ако си жена, всичко е от ясно, по-ясно

Многоооо красива жена, ако беше като мойта щеше да е перфектна.