Никол Божинова с луксозно парти в стил Барби

Николета Лозанова организира пищно парти за шестия рожден ден на дъщеря си.

Обратно в новината

Коментари - Никол Божинова с луксозно парти в стил Барби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас!!! Горкичкото дете!!! Вместо да си потича ,позабавлява и посмее с децата стои и позира с гланц и кичури за имидж на мама ,а мама е лустросана градинска лейка!!!УЖАСССС

От малко ще го направи празноглавка като себе си...

Лошото е, че децата, чиито родители работят нормални професии, а не си изкарват парите с.... като Николетка, не могат да имат такива партита. И остават с впечатлението, че ако искаш пари не е достатъчно да работиш, а да правиш като Николетка. Защото бас държа, че това парти струва няколко хиляди. Над пет.

Кои са нормалните професии, защото моите колеги не си изкарват прехраната като Николета, образовани са и могат да си позволят такъв празник като на това детенце. И не струва над 5 хиляди чак, но е неразумно скъпо, наистина, обаче хлапетата си искат празника и това е, пък и следват модата мъниците.

Аха, и колко струва да си доведеш манекена и манекенката в ролята на Барби и Кен? И колко струва да ти попеят за час дори Pavell & Venci Venc'? Защото никой от изброените не е дошъл за без пари. Точно такъв тип парти е доста скъпо и изобщо не е по джоба на всеки родител. Не говоря за обикновено тематично парти в който и да е детски център. Тук само тортата е поне 300 лева, защото, видно, не е от Неделя, Пчела или Лагуна.

пир по време на чума

Горкото дете!Дори не осъзнава колко е нещастно с откраднатото от Николета детство.

Дори детето е с изкуствени кичури в косата! Това ли ни показвате за пример? Къде са другите деца? Този детски рожден ден не е ли за деца? На снимките виждам едно не особено щастливо изглеждащо дете и възрастни хора около него. Това ли е за пример? Че в едно дете се изгражда разбирането, че животът е искуствена коса, грим и по-нататък повечко корекции, за да може да се хм...реализира по-добре?

Toва е реклама за Маминка, детското парти ще си го правят отделно.

Рожден ден пък без деца. Пак по-добре, че не са се гърмяли. Но то едва ли някой от пръсъстващите китки е способен да държи истински пищов.

Мене ми е през дедовия!

Сезирам Агенцията за закрила на децата ! Пошлото и кичозно " парти" явно служи за реклама на индивиди с ментални увреждания и порнографски наклоности. Категорично накърнява добрите нрави и крехката детска психика .

Кифли възпитават кифли! Николета- Никол,Мара - Марая ....Ще ме изненадат приятно с парти от което лъха на човещина ,но не би....

фокуси с котки муахахаха

Njjk

Искренно го съжалявам това моминченце, за съжаление никой номже да си избира родителите. Дано стане един стойностен човек, а не това което са майка и баща й. Сега е малка и неразбира много от нещата, но един ден ще е го разбере. Това парти и показност е дело на майката. Детото не е виновно. Дано някой ден празноглавият и баща и к---лесата майка разберат някой неща за живота.......... Успех

Нищо не е платила Гнилото за партито. ТОВА Е бартер, циркаджийски празник в замяна на реклама в Инста. Ама само Софи Маринова и подобни певачки ще хукнат да правят такъв цирк на децата си. А роклите хахаха дадени под наем за реклама. Гнилото няма гащи на дупето си, всичко е бартер. А след няколко години когато Пврукан мине на по млада ма с тия....ще духа тараторя.

Как се пееше в онази песен: "... от картунка - картунки, от маймунка - маймунки..."

Смесени са ми чувствата относно рождения ден-прекалено захаросано и показно ми е,ама щом не се притесняват да изнасят личния си живот на показ и имат средства-защо не? И още нещо-дали косата на НИкол е истинска?Ако е-супер е! :)

Пародия на простотия и снобщина! Деца в смешни рокли на кабаретни певици, водещите на същото ниво. Грандомания и фалш на фона на една бедна действителност, гладни и бездомни деца в социалните домове и с неличими заболявания. НО : на кой му пъка защо за това дете може всичко, а за други не може. откъде тези пари и лукс в тази Николета и футболиста. Аз работя за 1800 паунда на месец в NHS, НО плащам данъци и такси, са мен остават 1000 да живея , наем, сметки и храна... Мога да си позволя такива смешни изцепки, но не го правя защото е пълна селяния. Има ли Данъчни служби в България да се заинтересуват откъде тази и подобни са ту в Дубай, ту в Маями и кеде ли не...Няма такива органи, адни богатеят , други се разкапват от удоволствия. А ти народе български се примиряваш години на ред и блещиш очи по селикони и поджуки като канчета. Защо не попитате тази майка, по каква причина не покани на парти деца от дом за сираци например, така правят богатте в другите страни на света и това им се счита като отстъпка за част от годишните данъци. Какво афиширате с тази публикация???

Luna0102

Предназначението на това парти е мама му да се покаже с някоя от нейните пози. Какво парти е без гости на нейната възраст?!

Сериозно ли? Ще повърна!!

отглеждат и възпитават поредната к..ва на България

защо няма деца на партито, все пак е детски рожден ден. горкото дете

Парвенюшка и грозна работа! Всеки иска да зарадва детето си, но защо непрекъснато се афишират и показват.. И то от възможно най- тъпите родители най- тъпите

Защото очевидно са много интересни и събират много коментари, а много коментари означава много кликове. Колкото повече ги коментирате, толкова повече новини за тях ще получавате! "Интересът клати феса!"

Не е виновно детето! За жалост то е атрибут на "мама" която не се свени да го използва като инструмент за нейния си цирк! Цирка се казва "вижте ме коя съм". Моя отговор е семпъл - смешна си! Въпроса е, че това дете няма детство то има фотосесии с "мама" и цирка Й!

Що пише Никол на латиница? Партито не е ли в България?...

За да може целият свят да разбере за грандиозното събитие. Все пак веднъж в годината Никол има рожден ден! Радвам се, че дир-а ни запозна с обстоятелствата, иначе нямаше да го отразим подобаващо

Нормална ли е такава неприязън към едно дете? Не мисля. Независимо кои са родителите му и колко са ви антипатични, не е нормално! Макар, че дори нямате реално основания да са ви антипатични. Ако бяхте над нещата, щяхте единствено да ги съжалявате, независимо от благосъстоянието, което демонстрират, защото "богат е не този, които има много, а онзи, който се нуждае от малко".

Ако можех, бих Ви сложил и повече "+"-ве...

Детето не е красиво и дори не е симпатично. Ще се скъса от пластични операции като поотрасне. Мъкаа

Може да не е хубаво така да се говори ама си прав

Грях, ама си е направо грозовато...бащичко...

Панаир на суетата, същата кифла като майка си ще стане ....дано да е само за деня тези глезотии....

Честит рожден ден Никол :) Жива и здрава, усмихната щастлива и много красива. Тържеството е приказно, голямо БРАВО на Николета! Любяща и всеотдайна майка и супер красива и стилна жена!

любяща, защото е направила такова парти на дъщеря си ли, хехехе, елементарно, а в дъното онези цветнокожите, част от интериора ли са!

Направила е каквото е могла и каквото й е по силите. Всеки обича различно, кой както може и на повечето от нас любовта ни смърди. Вие разбира се, сте над нещата, не проституирате (и в прекия и преносния смисъл на думата) и децата ви ще израстнат като достойни граждани на Мангустан.

Мария, пии си лекарствата , че си за Карлуково.

Майката е презахаросала декора. Не се вижда никакво детско забавление. Само едни напразно изхарчени пари за фотограф и розова захар. Веднага да си уволни ПР-а, не й прави добра усуга.

Пиарката е една Мария Горанова с избуяли корени и якенца на заем. Мисля, че е коментирала и по-горе. А партито ... безвкусно шекерено. Хубав замисъл ама ... някак насила всичко и без веселие

Детето е супер сладко и красиво. Не виждам кич, а пръснати доста пари. Имат възможност, правят го. Никол да е жива и здрава..Дай боже на повече родители да могат да си позволят такива рожденни дни, аз нямам.

Някои неща не се купуват с пари. Жал ми е за детето. Двойно -НН , когато прилагателното завършва на - НЕН. РождЕН- рождеНИ!!!

И на мен ми е жал за детето- всяка година с различен баща... Важно е спонсори да има за мама

Горкото дете. Не прилича изобщо на 6 годишно- маниери и чупки като на кифле. Родители, не отнемайте детството на децата си. Толкова е кратко!

О времена, о нрави! А Валери, той какво е правил в този момент!? Моля, за в бъдеще не ни лишавайте от тази съществена информация!

Красота и блясък! Звездите отвъд данъчния наказателен рай - България наблягат за благотворителност. Данъчните декларации на вип-овете у нас, написани неграмотно, но с грамотно укрити доходи...

СУЕТА, ПОКАЗНОСТ И ПРАЗНОГЛАВИЕ... Тази кукувица Николетка, превръща детето в свой образ и подобие, което е ужасно! Както виждам, то милото вече е възприело и копира всички муцки, чупки и пози на майка си! Но няма какво се чудя, такъв пример дава майката! Децата първосигнално имитарат и копират поведението на своите родители, а в техния случай се вижда и целенасоченото привикване на детето към копиране и визията на майката! Няма да се учудя, ако след време Николетка насочи детето си и към пластичните корекции... Жалко за детенцето при тази майка, иначе е сладурче!

Здравейте драга и любима редакция на ДИР бг. Мога ли да ви попитам нещо? Напишете, защото за мен ще е много по-интересно да науча това, откъде Николета има пари, как ги вади? Също така и всички онези плеймейтки, дето ходят на почивка в Дубай. Мисля, че това вече ще е наистина интересна новина :) Благодаря предварително!

Професионална тайна е! Влез в тези среди, "школувай се" в техния занаят, поконкурирай се малко и ще разбереш, защо предвид толкова много хубави момичета със съмнителен морал, Николета ходи на почивка в Дубай и още една шепа такива.

Продават се добре и си намират си "сериозни спонсори"! :D:D:D Иначе и "спонсорите" им надали могат да докажат откъде са доходите им и дали са коректни данъчните им декларации... ;):D

Че що ли й е кукла на малката като мама е цялата пластмасова и без друго, да се чудиш как е родила. А и който там татко-шматко хванеш, не е Кен на вид, но поне на акъл до докарва.

Нещо гости не виждам, или сега по модата се празнува така - снимат се с тортата и с кичозните подредби и кой от къде е, качват се снимките в социалните мрежи и купонът започва.

Много е лошо да си циник, а Вие сте точно такива!

От малка ли ще става известна с това , че родителите и са известни , че са известни ?

Дойде пак денят да видим в дира снимки от националните чествания. Виждам, че тази година името на детето върху тортата го пише правилно, което е осезаемо подобрение спрямо миналата. Айде скоро и ученичка, с раничка на D&G.

пълен кич пълна простотия Николета акъла ти е малко в главата имаш повече силикон в циците

Да е жива и здрава малката Никол, но ненужен кич за 6и рожден ден, какво ли ще е за следващите РД ?!? А в Бг има деца, чийто родители нямат пари за торта, а какво остава за парти!!!

А кой от двамата и родители не си пада по кича та и рождения ден да не е в този стил ?

Родителите на това дете не са виновни, че в България има семейства, които няма какво да ядат, една друга прослойка е виновна за това. Освен това малките момиченца имат силен афинитет към кича, розовкото, куклите Барби и т.н., така че в случая майката се е постарала да организира на детенцето празник. Майката и бащата на това дете са елитни прост*тутки и животът им едва ли е лек, дали целта оправдава средствата само те си знаят, ако искате - опитайте и вие!

Кичът е очевиден и ако е израз на дълбоките им чувства към детето е меко казано недообмислено.Като искаш да знае , че го обичаш , просто му го казвай често.Тогава няма да се налага да се изпраскваш с подобни изпълнения.

Тази година цирк с котки, след някоя друга година- мъжки стриптийз... Важното е да сме модерни!

А приятели или поне гости дали е имало? Поне торта да хапнат. Горкото дете...с такава майка, за бащата да не говорим.

А гости имаше ли? Че нещо много ми празнее залата? Или николчето живее в похлупак и няма достойни приятелки?