Елтън Джон: Не съм идолът на децата си

Легендарният британски музикант Елтън Джон не бил "нещо специално" за своите деца, въпреки че се оказали фенове на неговата музика.

Обратно в новината

Коментари - Елтън Джон: Не съм идолът на децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не ги научи да си изкарват хляба и успеха със задника си като него.

Те , децата първо трябва да разберат , какви им се явявате вие двамцата с оня . За идол , после се цанИ .

Излиза, че правилото на всяко действие да има равно противодействие се потвърждава в този случай. Децата на толерантните спрямо пол и сексуална ориентация либерали искат да растат като обикновени момчета, които играят консервативната мъжка игра футбол.

как ще си им идол като си расопед бе мурук

в uk, на деня на майката тези деца на кого честитят: на джон, на фърниш или ги водят да видят биологичните си майки, от които са отделени?.... съгласен съм че всеки има право да живее живота си както си иска, но без да вреди на другите. а да отгледаш две деца като ги лишиш от майка - като присъствие, като личност, като институция в живота им - не ми се струва 'безвредно'. дори и децата да нямат никога никакви материални притеснения, дори и да получат най-правилното възпитание, те имат биологична нужда от жената-майка в живота си (от рождението си и през целия период на израстването си) и нейната липса ще окаже своето негативно влияние в живота им. егоизмът обаче на подобни хомосексуални двойки е огромен, не им позволява да вникнат в горния факт и прави осиновените от тях деца техни жертви.

Децата на Сър Елтън не са осиновени! Щото деца живеещи в семейства със скандали не са жертви... Или ако таткото има от всяка жена деца и гони следващата кифла...Айде да не се вживяваш толкова в ролята на съдник...

И коя е майката според теб?

Дано се покае този човек от Содомския си грях ,защото таланта, кариерата му, творчеството му един ден за него нищо не биха стрували ако не се покае от греха си и отиде във вечна погибел. Господ да се смили над него и да му даде сили да се смири, да се разкае и да се покае за греха си, за да не погине.

Аз съм абсолютно толерантен човек и нямам нищо против никой. Нито срещу гейове, транссексуални, травестити, всеки има право да си живее живота както намери за добре, но се замислих малко. Замислих се, защо е осиновил две момчета, а не две момичета да речем. Или момче и момиче.

Те са техни биологични деца, родени от сурогатна майка!

Това за участието на сурогатната майка го разбирам. Но как може и двете момчета да са едновременно "биологични" деца и на двамата?

Дали не е защото това не е наша работа?

не е наша работа !!!??? издевателството над невинни дечица не е наша работа !? Щото нямаш дете и няма да имаш о юроде, затова не ти пука за невинните душици