Чанинг Тейтъм се развежда след 9 г. брак

Актьорът Чанинг Тейтъм и съпругата му, актрисата и танцьорка Джена Дюaн Тейтъм, се разделят след продължил девет години брак.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен хубав мъж е този, който ти спира дъха когато го видиш и те кара да не отделяш поглед от него - е този мъж е такъв.

Без сценичен грим и т.н.?

Жалко, и двамата са много красиви. На една от снимките жена му колко влюбено го гледа, личи си, че са били щастливи. Но това е живота....

Ако сте хетеросексуален мъж, не се женете в днешно време.

Luna0102

Айде още едни дето много се обичат пък се развеждат. Сигурно не могат да се гледат и на снимка, ама пускат препис от предните дето са се развели с много любов, щот така модерно.

Чуждата красота трудно се преглъща от комплексираните!

По изказването ти мога да предположа, че на ника си сложила годините си :) Нищо, ще пораснеш, ще видиш как е животът и тогава ще си говорим пак :) Така например убийствено красивите жени дават най-добрата гаранция, че ще те направят нещастен и ще ти причинят куп беди. Има други жени - хубави, чаровни, одухотворени, прилични, сериозни, отговорни, земни и реалисти - е това е серизона жена за life-time ангажимент. Ша знайш, същото важи и за мъжете. Айде като станеп на 18 поне, може пак да сменим приказка... :)

Не взимам страна в спора, кой прав, кой крив, но за едно съм съгласен. Каквото може да ти причини една убийствено красива жена (а съм бил с 4 такива през живота си), не може ни цунами, ни земетресение по 9-та скала, ни ядрена бомба да ти причини. Във всички се влюбих до полуда и всичките ми разбиха сърцето на парчета и до ден днешен помня всяка една от тях, дори не мога да ги забравя. После защо съм тръгнал по прост*тутки. Ами там поне знаеш за какво отиваш, като в БИЛА. Макар и там да се случиха някой неща, все пак са хора, не роботи :)

Много хубав мъж, че и вече необвързан. Жалко, че не познава...

И 2 мата са на 38 бе

Ти си бил само с фантазията си бе жена не си докосвал смешко

Естете, тези фатални красавици пак ли са зодия риби?

Като си повърхностен и гледаш само визията е така. Красотата и до време, характера е важен. Не бъди, като всички, просто гледай със сърцето, а не с очите!....Тогава няма да си сам и с разбито сърце.