Деси Банова и дъщеря й с великденска фотосесия

Деси Банова и седемгодишната й дъщеря Йоанна заснеха специална великденска фотосесия за списание "Love style".

Обратно в новината

Коментари - Деси Банова и дъщеря й с великденска фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА, ЗЛАТОТЪРСАЧКИ. РАЗВЕЖДАТ МЪЖЕТЕ С ПАРИ, НЯКОЙ ДА ИМ ГЛЕДА ДЕЦАТА. СЪЩО МОЙТА СНАХА.

Моля, хайде махнете тази жена от новините.....Има толкова други позитивни, стойностни и умни български жени, за който бихте могли да напишете. СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

Дир ,моля махнете тая мръхла от Акценти-вече 3 дни отварям страницата да прочета нещо ново и тая ми се опулва на 1 ва страница.Много важно ли е?Не ни интересува изобщо новините за тази златотърсача.Не щем инфо за нея.

Защо ни наказвате с новини за една от многото златотърсачки... Така още повече настройвате хората против. А добре се знае коя е Деси Голямата Глава... Жалко за Росенчо...

Ще повърна от позитивизъм!

То и на Цецито Бориславова ѝ правиха реклама, когато беше моментът... Сега някой скоро да е чувал за нея?

За тази блудкавата почти не се пишеше преди,но откакто се загаджи с президент всеки ден ни осведомяват какво е направила.Скрий се Банова и не се излагай.Запази си голямата любов за вас си.Не ти завиждаме,бъди сигурна ,но си ни малко противна.

Едва ли е голям проблем че са разведени , по-скоро започва да се мисли , че да имаш голям избор трябва да се въртиш пред екрана или по разни там реалита а, но не всяка кокошка има късмет а тази се е отглеждала отдавна, и за това всичко останало няма значение.

Росен Плевнелиев, доста бързо забрави за загубата на сина си и се впусна в любовни приключения, да търси утеха при млада жена.

Не ни натрапваите излишно Барби Плевнелиева МОЛЯ!

За натрапването си прав, но за името си в грешка. Той е Расим Банов, не тя Плювналиева.

Не мине, не мине и ни я давате тази изтопанчена да видим какво ново около нея. Честно казано изобщо НЕ ме интересува..

Имайте милост . . . стои вече два дни, няма ли друго . . закъсалисте или . . ааа платено. Разбирам само, че вече Роската, "Героят в хиляди лица", е преживял своя катазис и . . . . . е готов, ако го помолим пак да управлява . . . . . а Десито все още не убедена

уговорена, тя да спечели пари, а той мъжественост

наследствен, углавен ковралък.

А стига с тези PR акции, на ПОМАКА плевнелиев де !!!

С няколко десетки милиончета в джоба от национални предателства и далаверки, човек изведнъж бива окрилен от углавен позитивизъм и помъдрява...

Добре, няма лошо в поредната фотосесия,но ще е добре за душата им, ако направят и малко добро на някой в беда.Огледайте се,наоколо е пълно със страдащи хора. Щом искате да сте публични личности давайте добър пример,нещо истинки ценно.

това с курбана е такава езическа простотия

Десито да се радва, че рушняците още не са дошли, иначе Роско отдавна ще е в Сибир на заточение, след тези гръмки слова срещу Русия!

Горкото дете, не е случило на родители!

Дано малката стане по-умна. Сега и тате ще си има, после и тя ще се включи, ще й намерят евроколеж и евроработа, ще се връща веднъж годишно в милата родина да се изчипка в морето, накрая баба Деса и дядо /който ще е в момента/ ще дундуркат две внучки докато младите отмарят на яхта, закотвена срещу някоя палма. Очертава се слънчево време с леки заоблачавания откъм изток, но сериозни валежи освен финансови не се очакват, защото се знае откъде духа вятърът. И внимателно с великденското чукане, че води до хранителни отравяния. Яйцата трябва да са пресни, натурални и млади. А козунакът - м-м-м, ухаещ, домашен, с много любов и мачкане, за да стане пухкав и на конци. А сега останете с предаването "Хвани богат". От мен приятна вечер с чайчето и препечената филийка.

И през цялото време на прогнозата ще ни затрупват със снимки на Деситито, защото тя най-много обича да се снима и показва, независимо, че никой не се интересува от нея.

Квачката с кошницата яйца.

Откъдето и да погледнеш това е една безумна връзка, която няма да продължи дълго, защото страните ще се опомнят от началната секс еуфория. Деси е известна специалистка в сексуалното творчество и ще търси нови доказателства и завоевания, а Роско е един умен, но самотен и наивен мъж, останал дълго време на сухо. Това е връзка с ясно предизвестен край, ще се наиграят и всеки ще продължи по пътя си.

Чи аз в телевизията на ден по една кофа пъпове отмитам...

С един млад мъж, как бихме се поглезили, а старият мек, протекъл.

Извинявам се, ама... яйцата не се ли боядисваха най-рано в четвъртък?!?

ананаса на масата до банова да не е на господин плевлениев , направо кърти мивки в буквалния и преносния смисъл , плевлениев да маха тази врътовръска че прилича на изданието млад техник от през 1987 година . ..................с пожелания за много здраве просперитет на бананова и плевенската предателска епопея с червените и зелените яица

Роско е на война с Русията, затова го няма на снимката. Човекът се бори с хибридните заплахи, засрамете се, бе.

Наистина не разбирам какво муъе приятното на връзка с некъв млад. За напояването ясно. Но колко елементарна и проста трябва са е една жена, за да я задоволява само едното напояване в една връзка. Защото не виждам какво друго може да даде един 26- годишен на 51-годишна жена. Имам си правило - никога с по- малък от мен, ако не искам да се мразя после. А за това колко използвана може да се почувства една жена с подобен жиголо, думи нямам. Трябва мноо да се мрази, за да си го причини.

да бяхте показали едно многодетно семеиство за ,,великден,, а не в ,,рода,, на ,,аз с едно дете съм щаслива а защо на бедните им трябват повече деца,,...!!!

А Джендъра къде е? Нема ли пак да измъдрува нещо в негов стил, липсва ни вече.

Тези дни си мислех, че скоро не са ни информирали какво се случва с годежа на Деси и Плевньо и ето ти поредната нова доза инфо, лично от булката. Миналата седмица, при поредната обиколка по една от телевизиите, двамата срамежливо споделиха, че не желаят да се афишират и предпочитат да запазят личния си живот далеч от медиите. Ама пусти медии, не ги оставят на мира, то голям интерес, чак и фотосесия им спретнали. Чакаме с нетърпение да предават на живо цялата сватбена церемония, а след това и медения месец.

Тази Деса трябва да полира образа на онзи мистър Бийн.

за всеки мистър Бийн има по една Деси ..

"Златорърсачката" деси и ПЕДЕРМЕТО плевнелиев,семейство ???

В днешно време пропадналите семейства са за "пример"...и единия и другия са разведени, което само по себе си говори за какви са самите родители!

Тези селяндури се имат за "кралска" двойка!

главата да и е огромна, но мозъчето и е малко. Така се изложи, че ако може да осъзнае това, ще се скрие в дън гори

Защо ни занимавате с тези разведени родители, та нима са за пример на младото поколение...две разведени селски пръчки с комплекси!

Горкото дете! Какви родители му се заформят!!!

Красиви.... Ама защо го няма пастрока?

Деси!С третия пол няма да станеш пак майка:))Е поне пари ще имаш!

Що бе, може от по младия любовник да прихване!

Добре е Банова да вземе предвид една безценна черта от поведението на предишната г-жа Плевнелиева. Която нито видяхме, нито чухме, и добре направи. Така тази умна жена УСПЯ да предпази от омскаряващото "внимание" на медиите себе си и децата си. Брилянтен ход, като имаме предвид какво се сипе по адрес на настоящата президентша. А Банова станала-нестанала Плевнелиева, е навсякъде по всички медии и явно не знае, че медиите приятели нямат, там има лъжи, клюки и тъпотии с цел сензации и очерняне. Ама явно толкова й е акълът на Банова.

А Роско Великденският заек що го няма на кадрото? Една квачка с пиле Великден не прави! :)))

Госпожо Банова, вие наистина ли вярвате, че някой се интересува от вас и фотосесии някакви ваши. Още повече във Виена се сгодихте, пък да бяхте възприели нещичко от тамошния аристократизъм, който повелява - дискретност, дискретност и пак дискретност! Но като си просто една синоптичка, това е!

,,синоптичка"?Обикновенна говорителка овършала всите момци мераклии .И...намери магарето ,,президент".Абе допадат си, по пол поне.

Аман!