Гала: Братчето ми се завърна

Големият брат на водещата на "На кафе" - Петър, си е дошъл в България. Семейството отбеляза рождения ден на майката на Гала.

Обратно в новината

Коментари - Гала: Братчето ми се завърна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е тази отдолу. А виж майка й горе над тях как свежо изглежда за годините си и се усмихва даже! Как ми липсва още онова шоу "Невада", макар че не разбрах какво точно не вадат.

Гала ми прилича на някои от снимките на туристическата министърка Ангелкова )))

Гала е същата хубавица като майка си, а щерка и става за Стефан

Гьола май се опитва да го одуши. ...

ДИР ... вече удряте дъното! Спрете се ровите в социалните страници на известни с нещо си личности ... и от това да правите новини ... тъпо е?!? Иначе, да са живи и здрави всички българи, които за празниците се прибират при семействата си и да си изкарат страхотно с най-близките хора ... щото почти няма род, който да не е дал кръвен дакък ... заради тази мизерия, безхаберщина и простотия, която се шири в нашата мила рродина!!!

Най сетне се завърна. Цяла България тръпнеше в очакване на завръщането му. Той единствен напусна страната и се чудех Гала как ще изкара празниците. Нашите бащи, братя и сестри и деца са тук а тех да ги ожалиш. Притеснявах се и аз. Сега спокойно ще седна на трапезата и ще пия една ракия. Е агнешко няма да има щото съм пенсионер но пък ще пийна нали братчето на Гала се върна.

СЪЖАЛЯВАМ. АМИ РОДА НА СТЕФАН? ИНФОРМИРАЙТЕ НИ. МНОГО МОЛЯ. НАЛИ ИДВА ВЕЛИКДЕН. КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА ПИШЕТЕ.

МОЖЕ ЛИ ДА НИ УВЕДОМИТЕ ЗА РОДА И ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО? СТРАШНО МНОГО НИ ИНТЕРЕСУВА.АМИ ТОВА Е ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ. ГОРДЕЙ СЕ НАРОДЕ!

Тва братче като дедо. И едро като хипопотам.

Като се има предвид, че Гала е над 50, то братчето явно наближава 60, та в този дух на размисъл - дядо си е :D

... галка е на 39, ма...

Ето,това беше топ новината на деня...а не,на седмицата,даже,на месеца! Страхотно! Радостта ми е огромна от този факт и дир,радвам се,че го споделихте и осветихте дните ми с тази семейна радост

Аман от лигавщини!

Вече не я харесвам. И тя се набута да да агитира за Истанбулската......,миналата седмица отбеляза деня на мюсюлманската жена, все теми които са неприатни за българите.

Като пръднеш да не забравиш да ни го съобщиш

И аз всяка година водя майка ми на екскурзия в чужбина, но никой не пише за мен... кого го интересува всъщност, че братът на тази кокошка си е дошъл от чужбина???? А дали са си купили агнешко и козунак, м? Моля от редакцията да проверят и да ни информират своевременно!

Е? И?

Ех, Гала. Красива, умна, тактична. Харесвам те много.

Ха,ха, смях в залата!Тя била умна,че и тактична!Чудно защо всички от екипа я псуват и проклинат!Сигурно,защото е много тактична дебилката!

Е,така и така пишете,да ви кажа още една новина.Моят син също си дойде чужбина,е не от САЩ,ама все пак да ни бяхте отбелязали и нас.Това ли са новините в държавата,на коя водеща брат и си дошъл от някъде.Всеки ден стотици хора идват и си заминават и роднините по нищо не отстъпват на тази водеща,която никога не мисля да гледам,пък и повечето хора около мен.

Вие наред ли сте? Айде сега да пишем всеки сульо и пульо как се върнал за пет дена в БГ! Аз пък заминавам на Великденска ваканция, пишете и за мене!

Аман беееееее.... Може ли да ни кажете и цвета на бельото на въпросната водеща?

... телесен... цвят... лилав...

Всъщност ми е все тя... но тия новини са изсмукани от пръстите... Явно и новинарите са изчерпани, като предаването на самата "звезда"....

Luna0102

Живи здрави, но тази "новина" е за близки и роднини, а не за медия!