Благо бе до дъщеря си на 8-ия ѝ рожден ден

Благой Георгиев бе до дъщеря си Йоана за осмия рожден ден на момиченцето.

Обратно в новината

Коментари - Благо бе до дъщеря си на 8-ия ѝ рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последно - кое от кого е, при кой е? Тоя траверс, набеден за футболист трябва да си води записки.

Този, много набожният, с вид на мъжка плеймейтка ... накрая ще си остане сам като куче. Не знам ... много комплекси ли има да избива, тежко детство ли е имал или някакъв психиатричен проблем ... но е много повърхностен, непоследователен и нестабилен. Абе с една дума не мъж ... а смешник и с възрастта ще става все по-смешен и жалък. Жалко за децата, който прави и захвърля с лека ръка!

Момичето е ПЪРВОТО дете! Братът Давид е по-малък. Проверявайте си информацията!

... давид е по-голям брат за по-малкия си брат... тва е положението, освен това от благо ли е?..

Журналиста писал тази история, е срам за вашата медия!

Гери-Никол пя ли на партито?

Someone

Да не повярва човек - родител на рождения ден на детето си?!

Егати и новината!

Има една българска поговорка която гласи - " Пази Боже сляпо да прогледне" . Искренно съжалявам тези прекрасни деца, но за съжаление никой неможе да си избира родителите. Дано Христина успее да ги възпита, като стойностни и добри хора. А на този псевдо там каквото и е да е тези татуси за къде ??? Позор уж е набожен, а колко жени има..... ПОЗОР, СРАМОТА и ЛИЦЕМЕРИЕ.

Христина и Благой са двете страни на една и съща монета-фалшива.

Прилича на прочетен смачкан вестик.И с лудата Луна явно имат общ зъботехник.Не разбирам защо в последно време медийте го натрапват този.

Защо му е трябвало на любимеца на бате Венци да си прави зъбите, дееба??? С тия прилича на кон...

... да не го купуваш?.. та му гледаш зъбите, а?..

Ми така ще е, ще живеят дечицата без да познават бащина грижа, докато има примати, които хвърлят семето си където завърнат, правят деца на всяка жена, с която преспят, но нямат дупе да си ги гледат и да носят отговорност за тях.

Красиви дечица, да са живи и здрави! Но Йоана е най-голямото от трите. Рано й е на Христина да го прибира, след 10-тина години, да се поукроти още, тогава - може!

Ти какви ги приказваш как ще го прибира, това е лудост ако стане. Не и трябва, има една поговорка бивша к-рва НЯМА един път и е за цял живот. Иначе страхотни дечица да са живи и здрави. :)

Мисълта ми беше, че след още някоя година к*ваджалъка вече няма да му върви толкова, няма да е толкова "вървежен" сред контингента от ... А някой по-долу беше написал, че Христина сигурно пак го е прибрала.

Снимка номер 5...трябваше ли да я пускате?

То с това за баща, какво да очакваме друго....

Много красиво детенце, иначе е ясно. Христина пак го е прибрала.