Илиана получи най-голямата подкрепа на Купата

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева получи най-голямата подкрепа на Световната купа по художествена гимнастика.

Обратно в новината

Коментари - Илиана получи най-голямата подкрепа на Купата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпа Илиана , Моляте запомни , че вече НЕ СИ треньор ! Престани да крачиш отстрани с угрижен вид , когато те снимат камерите , за да мислят всички , че всичко е благодарение на теб ! Моля те , да не омаловажаваш труда на толкова много хора , които са работили , но не са пред камерите ! Направи го , ако ти е останало поне мъничко достойнство !!!

На тая не й омръзна да ни досажда, неприятна жена!

Срамота!Забравили сте да пишете името на Мария Гигова.Тя също заслужава внимание!Има заслуги към художествената гимнастика!Извинете се на първата българска звезда в тази област!

Наистина някои хора смятат, че светът започва от тях. Когато публикувате снимка, на която е и Мария Гигова, трябва да започнете с нейното име. Защото без нея нямаше да ги има нито Илияна Раева, нито Мария Петрова. А ако така наречените "журналисти" не знаят коя е Мария Гигова, би трябвало да не упражняват тази професия.

не знам кой й блъска филърите на тази нагла бабка, ама започнала удивително да прилича на восъчната статуя на Силвио Берлускони! Стига с тази !

Какво работи във федерацията Илианка? Гледам я, че само се самохвали и мисли другите треньорки за глупачки. А тя нищо май не прави, само плямпа, което през нейната неграмотна уста, е смешно и жалко. По-добре е дасе занимава с партията си, само за това става.

Бе плащат ли ви да пускате тези глупости..я направо пишете Илиана президент,премиер и всичко каквото ви дойде наум и ни оставете на мира.да е жива и здрава ама омръзва да ни занимавате с нея.разбирачка от всичко

"като буквално се къпеше в любовта на фенове, приятели и семейството си."?!?!? Буквално се е къпала?!?!? Стига, бе! Верно ли?

... догодина - пак...

Значи са били цялата шкембеджийница /;-))))))))))))