Вики Терзийска: В Петър видях решителност

Вики Терзийска и съпругът й Петър Величков вярват, че съдбата дава знаци, които казват, че си намерил точния човек за себе си.

Обратно в новината

Коментари - Вики Терзийска: В Петър видях решителност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Позабавлявах се с повечето коментари. Явно повечето не познавате Петър Величков или сте просто яки хейтъри. Аз го познавам и то доста добре. Вики е извадила късмет. Друг е въпроса дали го заслужава. Супер готин, много умен и забавен пич. В действителност въобще не изглежда дърт. Напълно я разбирам. Контакта с подобни мъже е истинско богатство, а да се обвържеш с такъв е направо безценно. Респект.

Брагодаря ти, мамо, ама нямаше нужда.

Съвременният български мъж не обича да поема отговорност. Не иска да се жени.Мързелив и миризлив е, не се къпе редовно. Няма възпитание и обноски. Не е романтичен, нито кавалер.Но обича да се хвали и има огромно самочувствие и безброй претенции. Жена му трябва да домакинства и ражда деца, да бачка наравно с него. Много често печели повече от него. Жени, добре мислете за кого се омъжвате.

Сигурно тази репителност Вики е видяла като е зарязал предишното си семейство заради нея ! Интересна теза е това. Как няма да го хареса. Пък и с пари. Още по- решителен й се е видял.

И аз бих искал да съм толкова решителен. За съжаление в джоба и в банковата ми сметка парите се колебаят изключително много.

За вики мога да напиша само едно - плитка е между краката.

Факт!

Сори за тъпия въпрос, ама в къв смисъл е плитка? Щото е слабичка и висока, опита ми е показал, че такива обикновено са дълбоки... буквално.

не ви ли е гнус от вас самите да пишете подобни гнусотии?

Тази е интересна.Харесалала този Петър че е много отговорен.Към нея и детето й.А че е безотговорен към предионата си съпруга и децата си , това е добре.Хитра лисичка

Bики, прекрасна си!! Hа тези, които плюят им е.п.м!! Bият, от злоба и завист, HO,.... и Aз, съм им, е.п.м!!;))

Защо завист? Да, бих се праснал с нея с удоволствие, защото е много интересна мацка, а това едва ли ще стане, нО тук говорим за съвсем други нещо - характер и морал. Та тя го разведе и накара да остави ДВЕ ДЕЦА! Това е проблема. Ако той беше вече разведен - да. Но не е бил. Така, че вместо да ни е.п.м., си помисли дали ти не си е. в п.м.

Решителността е обратнопропорционална на интелекта.

Мария Илиева поне е родила от младо и симпатично момче, с кеф си е направила детето. Горката Вики, невъзможно е човек толкова да обича парите...

И двете са едни и същи! Кака Марийка даже е с повече опит.

Изказването Ви само показва незрялост и несериозност. Красотата е субективно понятие. Лично аз не виждам нищо красиво в пълния, отпуснат и не особено симпатичен приятел на Мария. Млад не е равнозначно на красив. Когато една жена избира баща на децата си, последното нещо, което трябва да гледа е визията и кефа. Това е важно, когато си на 20..... или си на 40, но все така празноглава. Ако си от жените, за които секса е на първо място и имаш нерви и търпение да напътстваш и обгрижваш цял живот един незрял мъж, вземи си някого и на 20. Младите са емоционално незрели. Няма как един млад мъж да застане до теб и да ти каже тук съм, разчитай на мен, да ти бъде опора в живота. Но когато си на едни по-зрели години, минал си през много неща и знаеш какво искаш и търсиш, можеш да оцениш и направиш по-добър избор, отколкото на младини. Всеки опит води до духовно изграждане. За да си изпълнителен директор и управител на "OMV България", определено трябва да си умен, интелигентен човек с много качества. За мен Вики е направила много добър избор. Изборът на Мария определено не е много разумен и ще си носи последствията от него.

Тоест, я дразни че мъжете си гледат интересите . Сори, но баламите свършиха, ще си сърбате попарата феминистка. Налитайте на дъртаците с парички, те може и да се прежалят.

За съжаление това, което казва е вярно, но важи за младото поколение като цяло. Не само мъжете, но и жените. Безотговорни, консуматори и егоисти. Затова повечето бракове не могат да издържат 10 години, а тези, които остават заедно не поддържат нормални и хармонични отношения.

Права е, днешните млади мъже са безотговорни, не знаят как да се държат с една жена, липсва им възпитание и отношение. Както някой го беше писал скоро, че всеки Ганьо иска да има красавица с визия на манекенка. Но дори да има късмет да хване такава, не знае какво да прави с нея. Нито знае как да се държи, нито мъжко поведение, нито кавалерски обноски, пък и пари нямат.....само претенции и изисквания към жената, а насреща -нищо. Пълна трагедия са повечето, да върнат казармата, барем станат по-мъжествени. Истинските мъже са от старата генерация. Има изключения, но масата не стават.

Бих казал същото за жените. Консуматорки, които гледат само да използват, без да дават нищо от себе си освен прикрита грозота с тонове грим, и мъжко, нагло и невъзпитано държание. Дори и Ганьовците не ви харесват, вече.

Изумен съм. Каква невероятна дисекция. Бог да пази този нещастник.

"Засега тя не смята да се връща на телевизионния екран" - Ей, че лесно стават тези работи с ТВ екрана, решиш, връщаш се, не искаш, не се връщаш. Също като Ина Софиянска-Черепова, Деси Банова-бъдеща Плевнелиева, Пипи Дикова, Славена Вътова и други такива "таланти".

Това момиче го мислех за свястно, но очевидно не е тъка, жалко....

Това, "решителност" някаква нова криптовалута ли е?

видяла е... портофела му....

Точно. Тия почивки, екскурзии в Африка и на Сейшелите не се правят с решителност а с много кинти. Те много хора обичат да пътуват обаче нямат нужните зелени гущери.

Ще го питам пак след 20 години.

Извинете, написали сте грешно заглавието- пише "решителност", вместо "кинти"

''Кой каквото ще да Ви разправя,знайте,че става дума за пари.''

И, моля ти се

Kalin

Интересно къде го е видяла този отговорен мъж който заряза жена и две деца за да се хване с нея.А защо той се е хванал с нея а тя с него и слепия вижда.

Как пък не се влюби в някой стругар или шлосер ?!?!

Щото те стругарите и шлосерите не са така решителни и 100% отговорни. А този е безкомпромисно решителен. Като каже на Викито "решил съм- стягай багажа, утре сме на Малдивите" и на нея й омекват коленете и какво да прави жената, тръгва...

Хаха, няма нужда да се оправдава, само по-смешна става; всички виждат защо е с него.

"Вики Терзийска и съпругът й Петър Величков вярват, че съдбата дава знаци..." Да, финикийски знаци!

Видяла си ти, видяла си, последния влак с пари си видяла, за това си се оглеждала и това си видяла. За твое сведение на млади години, човек среща много хубави, млади и отговорни момчета, които не са толкова богати, но с течение на времето се доказват и подобряват финансовото си състояние. Обаче, ние другите жени имаме очи за тях. Вие вип персоните се оглеждате за отговорни чичко паричковци. Ето за това ще се кълнете, че сте влюбени и нам какви, защото за вас остават само отговорни чичаци втора употреба.

Много добре казано!!!

Вики и Петър - УУУНИКАЛНИ СТЕ ! ЦУНКИ !

Яко.

Видяла си ПАРИ преди всичко. Защото в такъв грозник, който все едно ти е баща, едва ли си се влюбила от пръв поглед.

Решителност, но най-вече пари от ОеМВи. :))))

Браво дира кефите мЪ Днеска сЪ раздадохте-то Златки,Пети Дикови,Викито от мастило бе всичкитИ. Снимката казва всичко и за решителността и за това,че чичкото е само вожа,кУ разбиратИ ко намеквам. Кой е пилота и как Викито обича южна Африка,където се надява тъмни мъжаги в тъмното да я награбят. Щот Милото мъжленце има кинти,но те компенсират мекия му вид. Да си направи днк тест дедко,че кат го гледам ,колко е мъжествен... Та така-- ходим на екскурзии далеко от дома търсим твърди тела дет ги нема у дома Но в този живот не може да имаш всичко нали така Честита годишнина мамини гълъбенца и меки .пишленца и широки .утенца.