Най-младоликата жена предизвика Путин

Физическите упражнения в студена вода могат да ви накарат да изглеждате по-млади. Това е съветът на 50-годишната китайка Лиу Йелин, която е в изумителна форма.

Обратно в новината

Коментари - Най-младоликата жена предизвика Путин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да покани президента на САЩ.

До колко ли години ще живее? Въобще до колко години живеят китайците?

Прекрасна жена с излъчване на китайска изтънченост. Светът, особено българите-пролетарии, трябва да свиква, че Китай не е само строени маршируващи редици от работници в сиви униформи или стоки за 1 лев. С удоволствие гледам китайски филми, особено големите исторически продукции. Там е удоволствие от потапянето в пресъздадетата атмосфера на висш интелект, недостижим автентичен лукс, неземна източна красота на жените съчетана с достойнство, грация и пластичност на тяло без стави и кости. Учете китайски...ще ви потрябва.

ДИР, вие май избягвате да мислите. Да наречеш китайка "брюнетка" е тафталогия, бре!

Кфо е "тафталогия"?

51 бе

Хубаво, че е младолика и добре поддържана. Но виждам признаци на инфантилност и верочтно обсебеност от външния си вид. Всяка една себеуважаваща се 50г жена без значение на колко изглегда, би намерила част от облеклата на снимките за неуместни. Освен това, повечето азиатки, по-точно Китайки са по традиция младолики и това не е никак изнендващо. На мен ми мирише на психично нездрав индивид. Може и да греша, но това не променя очевидното.

Ако може някой да ми помогне, че не го разбирам. Защо под всяка статия за жена, без значение каква е жената - красива, грозна, слаба, дебела, абе квото има. Та защо под всяка една такава статия има 90% омраза от ДРУГИ жени? Дека ви е феминизма бе! GIRL POWER

99% от омразата идва от вас мъжете. По-големи тролове и хейтъри от вас няма, а и КЛЮКАРКИ. Айде скрий се с неграмотните си бъртвежи.

Ахаа тя каква била работата. Пак някой не си е пил хапчетата хахаха Истината боли... прочети коментарите под повечето статии и виж дали са от мъже или жени :) То не е трудно, само трябва да се използва логика ... опа значи е трудно за теб. Нищо, опитай хаха Такава ви е цялата малоумщина, все някой друг да ви е виновен :) Няма проблем, далеч ще стигнете. УСПЕХ!

И най-интересното е, че май са предимно руснаци и руснеещи се. Като че ли не искат българите да се обичат и да правят любов.

Еми може да си феминис, обаче злобните коментари под статиите за жени идват от твойте хора, демек от мъжете от твоя денк.

Някъде четох, че дори най-комплексираната жена нямала чак толкова ниско мнение за себе си, колкото мнението на най-добрата й приятелка за нея.

Да, и аз го четох, в газета ру. Спомням си.

Специално в този раздел ме изумява как на моменти изтрещяват и пишат злобно почти всички - и мъже и жени. При това без значение дали пишат за плеймейтки или за принцеси. Всичко им бърка в окото.

От биологична гледна точка, жените винаги сме в конкуренция за мъжкия ресурс. Та оттам идва и никакъв социум не може да го промени, защото е много силен инстинкт. Един вид в природата ни е и е нещо напълно нормално, иначе нямаше да оцелеем като вид, защото е пряко свързано с възпроизвеждането и целта на всяка жена да продължи най добрия ген Просто ако може да не му се обръща чак такова внимание, ще е супер

Ако не отговори - не е кавалер, а бъзльо. Жена го кани.

Колкото на 50. Хубава жена за мен е фертилната жена. Другото, освен подиумна украса, друго не може да бъде. Колкото и да е красива, вече е баба. Не ми я тикайте. Имам си друг вкус и това е.

Смотаняко, нали се сещаш че не възрастта определя фертилността.

Той няма как да знае, тъй като контактите му с жени са ограничеи до минимум, да не кажа, че почти ги няма

За него е така, защо се бунтувате, връзката с фертилна жена има потенциал за деца, а за болшинството от хората това е основната цел в живота. И макар че нямам деца, мога да разбера тяхната гледна точка. Наистина животът може да бъде осмислен и по много други начини, но децата са най-разпростанения. Но да се доказваш като красавица, пък съвсем не ми се струва смислено. Вземете за пример мис Кроки, дето от такива напъни стана за резъл на цяла България и не само. Нещо, което за едни е красиво, за други може да бъде неприятно и дори отблъскващо.

после се чудим защо толкова жени вече сме сами - достатъчно е да се огледаш и да разбереш, че голяма част от "мъжете" са като този цървул. Липса на елементарно възпитание и уважение към жените като хора.

Тези мъже нали майки са ги възпитавали, все пак! Освен това уважение се заслужава. Различния план на устойство, гримовете и изобщо целия женски арсенал за съблазняване, не са повод за уважение. Ако смятате, че няколко поколения мъже в България не са качествени, то със сигурност зад тях стоят некачествени майки и съвсем некачествени жени и любовници.

"Сами сме, защото мъжете са такива и такива" е типично оправдание на жена, която никой не иска да ...

Дрисли колкото щеш....Путин само нея чака , размита..

Сульо и Пульо се надпреварват да предизвикват Путин,ето и тая с номера си.

Цепеняк и тесняк, предполагам...Афирим, машаллах..

Вратлето, ръчичките и глезените не лъжат. Добре е че е красива и китайка, но едва ли е най-младоликата в цял свят.

А защо не предизвика Макрон? а, сетих се сам ... хахахаа...

Добре де - младолика била. Да си младее, кой ѝ пречи. Защо трябва да се изтъква и да предизвиква. Ако путин я предизвика после да се надпиват с водка?! Нали ще угасне набързо... Ами ако я предизвика преди това - ще се превърне в Езерната дами или каквото и да е там. Хайде всяка жаба да си знае гьола!

Това си е 99% ген. Явно не старее с темпото на работещите и стресирани дами. Изглежда 15 -тина години по-млада и явно се занимава предимно с поддръжка на тялото. Да е жива и здрава.

аха, и за това на повечето снимки е или с очила или с 5 кила грим...

Кисело е гроздето, нали?

Това не е грозде, а стафида.

Хубава е, но като и гледам очите.... това все едно е от някое аниме. Би било удивително, ако този вид не се дължи на пластичен хирург.

След като е ТОЛКОВА УЖ младолика - защо е ТОЛКОВА мощно фотошопната?

Снимка 6 е уникална! Браво на жената!

А на третата снимка, броено отзад-напред се вижда истинската й възраст. Единствената без фотошоп.

Ще я скъсам, ама отдавна не ми става пишочето! :(

... тогава - опитаи да я надживееш...

Петдесет годишните жени , са си цепеняци ! Стара риба нЕма!

Ледената вода освен че те прави младолика, стяга и пу ти-то.

Путин си няма работа, ще отговаря на разни Лиу и прочие.

Мдаааааа. А нашите селски кобили още на 18 години стават с огромни глави и приличат на 35-годишни, с цел да намерят някой тъпкач на 25-30г. Особено тези в Северна Б.

То пък коя ли ще те погледне, ъмерикън идиот? Самотник ще да си.

И ти си от тези кобили, нали? Иначе нямаше да се засегнеш.

Има грешка - предизвикала е Пу Тин!

... лю жив зян...