Деси Тенекеджиева откри изложбата на Руди Нинов

Младият художник Радослав Нинов откри своя впечатляваща изложба „Линии до опашки“ в обновеното пространство на УниКредит студио.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева откри изложбата на Руди Нинов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ВИ ГО КАЖА ,И АЗ СЪМ ЖЕНА,НО АКО БЯХ КАТО ТАЗИ ГРОЗНА И НАХАЛНА ЩЯХ ДА СЕ ГРЪМНА. И НЕ БЕШЕ ЛИ НЕЩО КАТО АРТИСКА ТОЗИ КАРАКОНДЖОЛ.ЗАЩО НЕ ИГРАЕ НЯКЪДЕ. МИСЛЯ СИ,ЧЕ НАРОДА ЩЕ СЕ ИЗНАСЯ КАТО Я ВИДИ. ТАКА И НЕ РАЗБРАХ,ЗАЩО ВСИЧКИ ЖЕНИ,КОИТО СА ГИ СЪЗДАЛИ В ПИЯНО СЪСТОЯНИЕ СА ТОЛКОВА НАХАЛНИ И ЗЛЕ ОБЛЕЧЕНИ.

Деси Тенекеджиева от години помага на талантливи артисти и творци. Възхищавам се на хора, които не мислят само за себе, а отделят време, средства и енергия за другите. Аз не съм способна на такава жертва. Затова смятам, че хората трябва да са запознати с хубавите и стойностни неща и да ги подкрепят. Фондацията е създадена в памет на рано починалия съпруг на Деси, който беше режисьор. Адмирации!

Се възхищавам на хора, които помагат на млади и талантливи деца. Жалко, че случаят не е такъв... Тези картини са ужасни. И това е очевидно.

баси тъпите картити....

Явно има кой да инвестира в това момче. И на Десито добре й плащат сигурно, за да лансира подобни безумия.

Тенекиеата Деса винаги ми е приличала на много силно гримиран грозен мъж. Т.н. фондация май съществува само с цел да се води Деса,че нещо "работи". Тази с квото се захване е само бездарност и много самочувствие.

Ако у нас работеше движението Stop making stupid people famous една от първите "спряна" да е известна е тоталното недоразумение Деси Тенекедж. Господ е бил в много лошо настроение, когато са се съчетавали гените ѝ. И невъзпитана. Момчето нека рисува. Може пък да се получи.

Ти си супер злобно и неудовлетворено от живота и себе си същество, за да можеш да си позволиш дори да коментираш личности от ранга на Тенекиджиева, която междудругото оссеен всичко е много яка и стилна мацка. Но, човешката злоба граници няма. Виж се себе си или жена си и се радвай, че Господ е бил в добро настроение:)

тия картини са страхотни-личи си уникалния "стил" на художника,което ви дава много надежди,че и на моята улица може да изгрее слънце и да стане забележителен творец,след като подобни творби събират толкова овации

Тоз по-добър и от Банкси уе! :D

Разпознаваем стил, как пък не. Я му пъхнете "творбите" в камара с рисунки на деца от детската градина, пък да видим дали ще разпознаете кои са негови.

Luna0102

Децата от детската градина рисуват много по-добре. Тези "картини" ми приличат, като да си ги рисувал докато си търсил на тъмно да си светнеш лампата.

НИЩО ОБЩО С КАКЪВТО И ДА Е ВИД ИЗКУСТВО !!!!! УЖАСНИ

Ако съдим по името Тенекеджиева от там идва влечението и стремежа към руди от които се добива желязо ,респективно тенеке т.е. стремеж към началното ,изконното,първобитното,основата ,направо кънти на твърдо,на метал.

Разгледах творбите на тоя младеж. Ами УЖАС! Талант 0, връзки обаче явно има, спонсори също. Грозотия и парвенющина... Типичен пример за джендър култура, която упорито ни налагат.

Деси Тенекиджиева, по майка Калайджиева, по баща Бакърджиева.

Сноби и парвенюта вкупом се прехласват пред някакъв art trash, за да не излезне, че са прости!