Меган Маркъл съсипала първия си съпруг

Меган Маркъл прекратила брака си с Тревър Енгелсън от днес за утре и той се почувствал като "камъче, заседнало в обувката й".

Обратно в новината

Коментари - Меган Маркъл съсипала първия си съпруг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде сега "и принц наркоман", абе селски тъпчо комуняага, верно мрем за бившия комунизъм ама не го искаме, не ходим в Русияа

абе къде сме ние, къде са те, че сме седнал да ги коментираме и то най-злостно. Много лошо в кралството Англия, ама натам отиват и нашите деца, а ние - най-умните анализатори на всичко от нас бягат дори и мигрантите, както впрочем и от Русия - ха-ха.

БОЖЕ110 коментара под тази статия от народ с безкрайни проблеми! Останало им ред не да оправят собствената си къща и двор, а чуждите...."Не народ, а мърша" - Славейков. Мразех този цитат , но свъзрастта и опита осъзнавам, че ние сме авторите на съдбата си......Доста срамно число коментари на фона на един гладуващ човек, просто заради

загиващите ежедневно по пътищата ни с цифри, неконкурирани от нито един регийон с военни конфликти в света. Просто заради стопяването на обезкървения ни народ един човек гладува и....умира.... Опитвайки се да ви спаси....да спаси не себе си, не внуците си, а ВАС - ИЗЧЕЗВАЩИТЕ, ПОЧЕРНЕНИТЕ С ТРАУРНИ ЛЕНТИ....Един народ, изчезващ, оскотял, занимаващ се с празноглави клюки на фона на трагедията си, унищожаваща най-милото му - деца, внуци....поколение.....110 КОМЕНТАРА!!!!! СРАММММ, СРАМ, СРАМ МЕ ОТ вАС! Занимаващи се с една съпруга на един принц-наркоман, който никога няма да стане престолонаследник и да ВИ води с политиката си към лошо, към национални катастрофи, както са правили предците му....

Защо ни занимавате с циганки?

Що така бе? Няма ли ИК при тях, да ѝ защитава мъжа?!

може да съсипе и втория

Че то има ли жена,която да не е съсипала бившия си?

Няма да се задоволи и с новото си постижение, защото никога няма да бъде кралица.

да не разведе Уилям?

Ами както сочат данните, работата отива на там.Ама на дали.

papion

Ами да се готви Хари да бъде съсипан, още повече, че е отказал да подпише предбрачно споразумение. Само, че Меган дано си е научила урока, в кралското семейство в редки случаи има разводи и те обикновено са последвани със случайна смърт.

Не знам за разводите, но е сигирно, че до собствени деца няма как да го докарат, особено, ако кръвта на майката не е синя

Хайде не бъди толкова сигурен, защото кръвта на съпругата на бъдещия крал /Уилям/също НЕ е синя, пък като гледам до момента го докараха до 3 деца.... Как може да пишете такива простотии, бе хора? Прочете първо малко, преди да се изказвате "компетентно". Но то и т.н. журналисти ме отвращават вече до краен предел, защото са на нивото на коментарите в дира, даже понякога и под него...Само злоба, клюки и неграмотност-както по отношение на правописа, така и по отношение на темата и това да се продава съответната медия. А това, че се очерня нечии живот или се нарушава безцеремонно неговото право на личен живот няма никакво значение. Срам. И той е в световен мащаб този срам.... Ама аз пожелавам на всеки един от тях по същия начин да му развеят личния живот и да пишат октровени лъжи и измислици за тях, да видим тогава те как ще се чувстват.

Тая златотърсачка ще им разкаже играта! Напред към републиката!

че и филм направили юдейте явно тоя цирк крие нещо

момата е със синя кръв и с хари са рода по линия на бабето, женят се помежду си в общи линии.

Тази Мегън , изобщо не е на далъвера : Била ''съсипала'' бифшият си , за да вземе един дето е готов съсипан !!!! Жени - Каво да ги правиш ?! Жилая им мноооого щастие !!!!

Този Тревърчо , ако разбира от какво се е отървал , трябва да черпи , а не да се ''съсипва'' !!! Казвам му го от ОПИТ !!!!!

Жената е отличничка, виж я само. Не й се занимава с двойкари.

отличничка по какво? по крака във въздуха

Добре че ги има такива като тази , дето за пари и титли са готови да лежат разкрачени денонощно , че да се уредят и съвременните ''модерни принцове'' със ''синята кръв '' , дето толкова им се прехласвате !!!! Крякате като гарги колко сме били напреднали в 21-вия век , а пък още сте в средновековието : Принцове ,глезени принцески и т.н. и т.н. ....!!!! Това са отживелици от времената когато ''крале'' и ''принцове'' са играели важна роля в управлението на страната , на което сега в така нареченият ''демократичен свят'' му викате Еднолична Диктатура , но пак се захласвате и робувате на средновековни традиции !!!!! На този ли..ьо Хари и тази му е пре-много !!!!! Ако не беше ''принц '' щеше да е неграмотно английско пиянде !!!! Това лицемерие унищожава света и задушава умните и свестни хора по света , и е крайно вренме да се погледне истината в очите !!!!!

И като погледмен истината в очите какво ще се промени? Ще станем тя и той, а те ние? Всеки сам си кове съдбата, ако тя е там, а ти тук...... значи можеш да дезаеш и да правиш каквото е нужно да се буташ напред.

Само дето английската корона има власт и тя не е фиктивна, затова Великобритания е монархия. За нас в Европа е безумие, но на Острова все още Кралицата е собственик на всяка педя земя. Хубаво е да видиш някои интервюта с тази Меган примерно, когато тя споделя, че уж тепърва научава за "глобалния интерес" свързан с кралското семейство.

Златотърсачка или не,това времето ще покаже!Страстна любов,това също!Друго ми се иска да коментирам.Не ви ли се струва,че летвата на британският кралски двор е паднала много ниско?Едно е момиче без"синя кръв", но с добро потекло и без минало/визирам Катрин/,друго е актриса с предишен брак и със съмнително минало...

Това е защото принцовете имат своя воля. Те са съвременни граждани, имат равни права със своите сънародници да си избират съпруги. Това е с приоритет пред протокола. А и явно са пипнали малко протокола и са занижили условията още, когато приемаха Камила :DDD

Ти пък откъде идваш : ''принцове'' , ''синя кръв'' .... ?! Този Хари със ''синята кръв'' , по какво точно му личи - Да не е по-малко пияница , или простак от всеки друг безработен пъбаджия от Англия ??????? Добре че му набутват и на него разни парясници , че иначе с този мозък на гълъб , знаеш ли кога сам ще си намери жена , да не говорим пък за свястна жена !!!!! Тези приказки за ''синята кръв '' са за ''лека нощ деца'' ! Я да му махнат титлата ''принц'' , и да го пуснат сам да се оправя в живота , да го видиш докъде ще стигне ....?! Да ти кажа ли :Едвам до първата кръчма !!!!АМАН от ''богопомазани '' хрантутници със ''синя кръв'' на този скапан свят !!!!

Нищо от това, което пишете за Хари не е вярно. Явно единствената Ви представа за приц е детето на някой забогатял парвеню, което е разглезено от лишените си от възпитание и морал родители.

А може да стигне и до там да го подпомага фондацията на дъртака-сърхомо Елтон Джон, на кочто сега Хари ПОМАГА??!! Ама че занимание за принц!!!

Заради такава Елизабет II е кралица, а не в миманса! Имам предвид Уолис Симпсън заради която чичото на Елизабет Едуард VIII абдикира! А, сега само 80 години по-късно - няма проблем!!!

Изборът на обикновени жени в кралското семейство е стратегия на Кралицата. Случаят с Даяна й изправи косата. Ако Даяна беше останала жива тя можеше да срине Короната само с написването на една книга и фактът че е майка на престолонаследника. Това е безпрецедентна власт на някой от старите аристократични родове да обърне монархията или поне династията, която стои начело. Всяка следваща след Даяна, ако идва от синя кръв може да се опита да направи същото. И затова Кралицата затвори семейството за такива троянски коне и властта остава само у тях, все едно са се оженили помежду си.

К'ви са тези принцове,дето се женят за дупени булки и втора употреба,бе?!

Ама какви сте вие бе цървули?! От къде тези претенции, от къде това самочувствие? Брей брей. В бЪ-Гъ-то пълно с благородници, с добро възпитание и обноски ха ха ха Гледкат по екранчето и се вживяват и те горките

Кацни за малко на земята роялистче... Големи обноски, голямо чудо ... Не рядко олигофрените, дето се мислят за "синя кръв" са вършили къде къде по-големи мръсотии от простите селяци... А и за какви крале и принцове говорим? Едно време са управлявали страната, водели са войната, сега са декоративни идиоти с големи претенции... Иначе човекът правилно пита, нали според техните стандарти принцесата трябва да е "неопетнена"... Една холивудска мъстия е доста далеч и от най-далечната представа за принцеса... Иначе лошо няма, всички са хора, нека всеки си избира кого иска да мандръса... Монархията има положителни черти пред демокрацията - добрият монарх се грижи за собствеността си, всуе демократи гледат на държавното като на чуждо... Грабят дорде сварят.... Първите крале обаче са ставали такива с качествата си, наследяването на титлите обаче е глупост, наследниците рядко ще са на същото ниво... То си и личи...

Явно е време да се ''Обдатираш'' : В днешният ''демократичен '' свят НЯМА НЕдупени ''булки '' , а и то там брояч няма ! Това със ''втора ръка'' беше много отдавна - Днес ако ще си търсиш жена - По-добре не питай какво е било преди теб , ако не искаш да получиш инфаркт !!!!! Питай ''компетентните органи'' да те осветлят по въпроса !!!

и безкрулните жени, които пред нищо не спират, заради меркантилните си интереси, са жените от зодия Телец, те само използват мъжете както им е изгодно, най-обичат себе си и много пари.

Гледането за зодии е пълна простотия,майка ми е зодия телец и въобще не е меркантилна,винаги се е справяла сама в живота!Не се възползва от красотата си ,за да търси пари в мъж и държи на свободата си :)

Мале, мале, мале, сълзи ми текат, приберете си хороскопите бе!! Не разбрахте ли, че хората се делят по съвсем други показатели, които не са разпределени по зодии. УЖАС. и това в 21 век...

и какво му е разсипано, просто са се развели, айде моля стига бомбастични заглавия

Бракът им няма да просъществува дълго. ще се намесят външни фактори, а денят на сватбата е далече.

Подхвърлена е на принца. Това е традиция от миналото. Въпросът е как Ми 5, Ми 6 са проспали всичко.

от много преяждане и най-именития аристократ губи мозъка си. от едната крайност в другата - таман им разрешиха да се женят за некороновани особи и те пък веднага най-долните мастии докараха... американците може да нямат толкова богата история но имат вродено чувство за аристократизъм от времето на Конфедерацията още

Само слепец не може да съзре ,че това е хищна и ненаситна хиена !

Само в твоите фатазии

Не казваха ли заради това,че любовта е сляпа?

Ще съсипе и втория, щом кариерата и е по-важна от семейството.

меган има 5 милиона собственни, какви ги говорите.

това което са за теб 5 милина за нея са една хубава къща

с малка поправка - "собствени " - всъщност си е простовата и алчна, харито да му мисли

Знаех си аз, че Хари е златотърсач! :) Златотърсач нескопосан е бил и бившия!! :))

Вие може да си мислите, че Хари е просто един глупак воден от гащите си, но забравяте едно - Кралицата определя кой за кого се жени. Без нейно съгласие Камила още щеше да е другата жена. А Кралицата се е съгласила това мелезче да стане част от Двореца. Защо? Зщото Меган не е просто бъдещата жена на Хари, тя е една актриса, която ще изиграе най-голямата си роля - да лъска имиджа на Кралицата пред новите й поданици. Бъдещето на Англия е кафяво, не рижо и е по-добре то да обича Короната. И затова трябваше да изберат най-добрата за това, която да играе тази роля доживот. Хари не е нужно дори да спи с нея, така както и баща му си мислеше, че Даяна ще бъде безгласна буква. И затова новите снахи имат едно нещо общо, освен поразителната прилика, те са никои. Те нямат зад гърба си мощна аристократична фамилия като Даяна, която с обществената си дейност постави рода им и короната в риск. И двете са кукли Барби, които няма да говорят, ако Кралицата не им каже.

умно мнение ,но мисля че грешиш за Катрин Мидълтън,тя е от семейство с възможности и не мисля че е момиче без избор.

Мидълтън са новобогаташи. В Англия аристокрацията е истинския собственик на всичко и всички. Да си новобогаташ в такава мрежа на интереси те први по-скоро лесно манипулируем, защото всичко може да бъде загубено бързо. Даяна идваше от най-стария аристократичен род на Острова, т.е. тя имаше легитимостта на някой който може да се опълчи срещу короната. Какво направи Катрин, когато убиха мед сестра направила гаф при раждането на първото й дете? Нищо... е мисля, че Хари е тъп. Напротив, мисля че е много умен. Брат му ще наследи престола, но Хари може би ще се опита да е "принца на народа", по примера на майка си "принцесата на народа". Той е харизматичен и ето сега женен за кафява жена... Как да не го заобича този народ. И ако някой по ред преди него сгафи кардинално, "принцът на народа" може един ден да даде наследник "мляко с кафе" на Короната

хм, гоуема фOрия е - нищо чудно да съсипе и харито - от тестото на камила е бъдещата булка, само дето е по-мургавичка

Не ми е особено симпатична Меган , физиономията и има доста простовата и неинтелигентно излъчване.

ся каквото било било сега си е хванала глуповат принц и ще я изхранват и поят малоумните бритиши ;-)

върви му на снахи-пачаври на английския кралски двор. КОГАТО ЧОВЕК ЖИВЕЕ В ДВОРЦИ ЧЕСТО НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ Е - ЖИВОТА В РАЯ Е ВЕЧЕН

О-о! Ма то и Данчето се опита ама нещо парашута не се отвори...

Тая се оказа парясница.

Те и двете златотърсачки са по-стари от мъжете си и мисля, че след някоя година ще берат ядове. Четох, че когато Даяна направила скандал на мъжа си заради връзката му с Камила, той отговорил "Не искам да съм единственият принц, който няма любовница." В кралските дворове то си е традиция.

Светът на плебея е вертикален, а смисълът на живота му е да се катери нагоре по стълбичката. Не очаквайте от тази жена кой знае какво.

А на патриция какъв е? Слизането по стълбичката надолу, падението и извращенията?

Това ангелско лице явно крие голяма хитруша, която знае какво иска от живота. Уж случайно се появила пред погледа на принца! Хайде, бе! В това семейство много случайности стават. Катрин "случайно" се интересувала какво учи принцът, чакала една година за да запише същия факултет, пак "случайно" попаднала в компанията му и т.н., края го знаем. Та и сега с другия принц. Тези момчета израснаха без майка и никой не ги е учил на какво са способни жените.

Не сравнявай тази с Катрин Мидълтън,тя е класа

Разбира се, че е класа, иначе как щеше да се омъжи за престолонаследника? Гледах американски филм за тях, направен много преди сватбата - невероятно комбинативна, подробно проучила принца така, че в подходящия момент да се появи пред него и да го убеди, че по-добра няма да намери. Външността й е хубавичка, спор няма.

Ей, тази да не се окаже, че е избрана от Путин, да опропасти кралското семейство. Я да внимават, че много мъки им се събраха на англичаните. Мей, още не се е провикнала от балкона, ама работата изглежда с голяма вероятност съмнителна

Ти остави това, ами да не се окаже, че това е дегизиран руски разузнавач. Резил голям.

В такъв случай, на Хари ще му простят за мъжката солидарност (островни традиции), ама за това, че ги е предал с руснак - никога. Но най-ще ги боли, ако при развода трябва да си делят имуществото. Източна Англия направо се оттича към Русия.

КРАЛСКИ ДВОР, АКО НЕ СЕ ВРАЗУМИ ХАРИ ! ЩЕ БЪДЕ ТЪЖЕН КРАЙ НА ТАЗИ БРИТАНСКА ДИНАСТИЯ - БЕЗСЛАВНО.

a дано ама надали !

Има прецедент. Прадядо му чак от престола се отказал заради два пъти развеждана американка. Уолис Симпсън също не е била особена красавица, нито кой знае каква актриса, но очевидно е владеела други умения, с които е омаяла престолонаследника.

и разглезеното и глуповато хари, което и един цент не заработило в живота си, точно с тая не особено хубава и не особено млада акула с обратна захапка е решило да не подписва предбрачен договор. след неминуемия край на тоя мулти-култи кралски цирк и на него ще му върне пръстена, но милионите-надали. всъщност, и пръстена надали ще върне, казаха, че е с доста голям брилянт...

Аз мисля, че ХаритУ много скоро ще се моли и него да напусне от днес за утре, но няма да има тоя късмет.Тая акула ще се държи със зъби и нокти за кралското семейство....Ще има римейк на "Богатите също плачат".

Много прости ги имате кралското семейство, бива ли такова нещо?!! А щом са с такова потекло, значи имат съответните качества и възпитание да плуват сред себеподобни! За какво му е на Хари предбрачен договор, я помислете хубаво?! Очевидно Хари няма да се развежда както родителите си и са взети съответните мерки. Вдовец - може, разведен - не!

абе, изобщо не е така. баща му се разведе, не е овдовявал. диана се претрепа след развода им. и чичо му беше женен за оная палавата фърги и се разведе. и зъбатата му леля анка и тя е развеждана и втори път женена. и то, кво излезе? бабата ги е упущила всичките...така че, харито с парясаната му изгора има на кого да прилича.

Ей, точно като бабишкери на пейката пред блока сте...Тцтцтц. Като нарочите някой, не изпускате. Може да извъртите и да очерните всичко! ....Поради липса на млади момичета във входа, бабите нарочиха за курва чистача Кольо...

Коментирате хората,а вие кои сте?Ще го кажа по ЕЛЕГАНТЕН начин. Всички журналисти и телевизионери/ки/ сте едно ОСВОБОДЕНО семейство без задръжки.Целта ви са САМО ПАРИТЕ. Последен фрапиращ случай Деси Банова. Пак ли ще ме триете?

Дотук добре й се получава на златотърсачката. Баба Бети сигурно е в потрес...

На залтотърсачките никога не им се получава. НИКОГА! И по правило им излиза през носа, колкото повече - толкова повече!

Успокояващото за тази златотърсачка е, че ако сгафи прекалено ще се самоубие някъде и няма да има възможност да прати пръстен по пощата или да си поживее с кралските пари.

оставена чушка и жена не ги барай

Правилно! Но в живота най-често оставените чушки са мъжки.

малиии оса

Не ми харесва Маркъл , не говоря за хубостта и а за излъчвянето и. Лисица има нещо неискрено,нещо потайно..нещо скрито..

На мен точно излъчването й ми харесва. Има една снимка на Джулия Робъртс от филма Лари Краун. Меган има същата усмивка. Напишете в Гугъл Том Ханкс и Джулия Робъртс любовници И вижте снимката. Това е рядко мило изражение, което много малко жени имат, и то е отражение на красива душа. Затова харесвам Меган.

Чар му се вика на това тайното и скритото. А ти не си елхичка, а някое свекървче недоволно, зличко.

Всеки има различен усет за тези неща. Моят усет е също, че тази дама ще съсипе живота на принца. За съжаление. Ценностите на един човек си проличават от подхода, който има, към хората, работата, кариерата. Кой харесва хора, които като се поиздигнат малко забравят приятели, започват да искат останалите да им дават повече и повече, защото са им длъжни. такива неща не са лесни за преживяване от половинки и приятели.

Ако за личния ви усет може да се съди по личния ви живот - за нищо не ставате не 90, ами 99% :) Ха ха, шегички от живота. То затова и толкова черно гледате на живота на другите. Моите прогнози пък са, че ще са здрава двойка завинаги - и както винаги само аз печеля! То не може да правят успешни залози всички.

Ами нормално за златотърсачка.

НЕнормално е златотърсачка да се ожени за такъв, като бившия на Меган. От любов се е оженила, браковете се разпадат, когато мъжът не е с всичкия си.

...

На Хари нарочно ли му я подхвърлиха тази?! Едва ли кралския двор случайно приветства връзката. Трябва да има някакъв скрита причина в техен стил.

Има, да - нормализация на междурасовите бракове на най-високо ниво. Тя се води мулатка или квартеронка.