Нана: Когато ракът се върна, откриха тумор и на сестра ми

Борбата на Нана срещу рака сега е много по-тежка, защото когато болестта се връща, откриват на сестра й тумор в мозъка.

Обратно в новината

Коментари - Нана: Когато ракът се върна, откриха тумор и на сестра ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нана трябва да зареже мистичните си увлечения, да се смири и моли Господ за прошка! Заигравките й с Кабала и окултното са страшна работа.

Тази да млъкне! Толкова деца има с рак, тази ми се пъне, колко е зле! Не е зле, само се пъчи!

Млъквай ти. Толкова други идиоти има, че няма нужда и ти да се пъчиш.

Скрий се някъде и не се показвай! Така ще е най-добре за всички! Ние ще си починем от теб, а ти няма да бълваш отрицателната енергия, която да ти се връща обратно. Това ако беше разбрала нямаше да си болна!

Ех, кукувице...

Тънка е границата между съболезнованието и досадата...

Всеки си носи кръста, дете на 14 гоодини почина от нелекуван лимфом и късно направен магнитен резонанс за поставяне на диагноза, биопсия не е била назначена също. Нямали са пари за частни прегледи. Тази се лекува в Израел, да си плаща и да мълчи. Каквото й е писано...

Не дърпай дявола за опашката. Не си ли поне малко суеверна? И тия с плюсовете. Плюйте в пазва да не ви стигне....

Уплаши се, а? Праскай минусчета. Няма да ти помогнат. Вече си с лоша карма...дерзай.

Много е лесно от кулата да плюеш, но всеки 20-ти човек в България има рак и повечето още не знаят. Това, че един има, не омаловажава болестта на друг. Представи си как ще смениш плочата, когаго теб те застигне...

Кажете и на тази, че милиони на света се борят с рак, но нямат нейната финансова възможност да се лекуват в Израел, тихо гаснат от съдбата си. И те имат дечица и семейства. Какво се е размрънкала тази, даже се сравнява с Джоли, която си е чисто психарка и старда от параноя. Страхът за живота не е само за нея , но и за всички хора .Всеи ки обича живота си , но не вади девиденти от това.

Не е така. Когато човек има финансови възможности, те се изчерпват още с първите процедури и после потъва в дългове. Познавам много състоятелна и успешна бизнес дама, която за 1 година си опоска спестяванията, заложи имуществото - естествено резултат няма. Вече е дадена на съдия изпълнител, а има нужда от ново лечение... Прави си изводите.

Велики дни са! Да прегърне вярата и Супермен ще я излекува.

съжалявам я, но ай стига е ревала тая , мъжът ми умря от рак, но за разлика от нея, не е ходил в чужбина да се лекува, сетете се защо, направо ми се повръща от тая

а беше най-чистият и добър човек, когото познавах, не като нея, съжалявам

Идиотка. Смъртта не те е направила по-мъдра. Не виждаш ли, че пред НЕЯ-смъртта всички са равни. А ти си повръщай, примитив.

Има една жена, която живее в Люлин 10....Работи в кварталната баничарница....От три месеца не е получавала заплата, само аванс...Има дете....Има и рак.....Като на НанКа.....Но няма здравни осигуровки защото робовладелецът и не и ги е плащал.... За нея ще ни напишете ли статия....За детството на нейното дете няма ли да пуснем по една сълза.....Или вие банички не ядете.... ???? А, ДИР- а .....??? Чакам отговор.

Много съжалявам. Ако прецените, дайте още информация, за да й помогнем поне финансово. От сърце ще се моля за нея О детенцето й!

Съберете й пари, бе кретени. Люлин-10 сте няколко хиляди урунгели. На Тая Нана няма кой да й даде, срамота е да иска помощи, затова е и отдавна фалирала. И няма да посмее да иска.

Това, че пускате една и съща статия с две различни заглавия не ви прави по- големи журналисти......Нито предизвиква повече интерес към страдалката Нана....Напротив....

Защо пак ми изчезна коментара, и то на Великден, че Христовата любов е истинската любов? Кое в коментара ми ви плаши, че го триете??!

Тази е уникално тъпа , вместо да се вземе в ръце и да се занимава с проблемите си само ходи насам-натам и дрънка на едро глупости. Ако продължава така, мисля, че скоро ще даде фира и няма да занимава хората с глупостите си.

Лечението струва пари, затова и се мята насам натам, но аналогията и с ония кукумицин Джоли, която си отряза гърдите превантивно е съвсем неуместен.

Нана години наред занимава нацията с проблемите си..два пъти има рак, а сега сестра й...всичко май е реклама за да е вървежа телевизионна личност! Такава е и анджелина от америка..и много други УЖ страдалки

за всички незнаещи що е рак: ракът е бързо делящи се клетки с увредена днк. по принцип организма има механизъм да ги унищожава такива клетки и да не се размножават и да задръстват организма. при раково болните този механизъм не сработва. със стареенето организмът губи способност да унищожава раковите клетки. затова ако някои не умре от нещо друго тои рано или късно ще умре от рак. въпросния механизъм е на клетъчно ниво и не може да се поправя с любов, молитви, билки, и отвари. химиотерапията и лъчетерапията унищожават всички бързоделящи се клетки в организма сред които и раковите. унистожават не само раковите но и други клетки които са бързоделящи се и които не е нужно да се унищожават - като тези на косата. затова хората на лъчетерапия нямат коса. разбира се има и хора с генетични деформация които са по склонни да развият ракови ( с увредена днк) клетки .

Твоето знание не допринася с нищо за нечие лекуване, за съжаление. Има седем добродетели, които поддържат човек и обкръжението му здрави. Проучи как е лекувал Иисус Христос.

всяко лечение/лекарство се тество по кажи речи следния начин. намират се 100 болни - доказано дягностицирани от определена болест - например рак на гърдата. на 50 се дава хапчета на други 50 се дава плацебо, и се сравняват резултатите. та да се върнем до месията, за когото говориш. за да се тества неговото лечение, трябва да се вземат 100 души. на 50 от тях им говори твоят месия, на други 50 могат да пуснат някои шарлатанин актиор. и се сравняват резултатите. ако има ралзика между излекувалите се в двете групи в полза на твоят меся, значи тои деиствително лекува рак. в този ред на мисли не съм чувал някои да е провеждал такъв експеримент със уменията на твоя месия, и способността му да лекува рак. така че няма какво да търся.

Сега се обясняваш, че си като Джоли, но преди години обясняваше, че е луда, като си премахна органите, и как с химиотерапията всичко се оправяло, е затова много се дразня като ти се дава медийно време, защото си дърдориш без да знаеш и подвеждаш много хора. Вземи млъкни малко и не се прави на консултант по всички теми - гледай си здравето и чети повече, не ти е никак лесно. Желая ти успех!

Нана не води никаква борба с рака!Оставила е на лекарите да правят това,което е и грешката и!Истината е в Народната медицина,ако Нана наистина иска да води войната!

очевидно не знаеш какво преставлява ракът, за да мислиш че може да се лекува с отвари и билки. хубаво е да се просветиш малко и след това да пишеш щото подвеждаш много хора.

Ти ги подвеждаш,щото 99% от хората,които се лекуват в болниците умират,остават им само мъките от глупавата химиотерапия!

Ракът е проклятието на днешното време, хора изпълнени с агресивност и злоба не могат да се излекуват, а болестта винаги се връща, защото не се променя начинът на живот. Всичко е в божиите ръце, обърнете се към Бога, приемете смирението, покаянието, мярата във всичко, не минавайте като валяк през другите хора, за да градите кариера, мярата в храненето и амбицииите също помага.

Чета доста глупости , но всичко е генетично. Така както се предава плешивостта при мъжете, така както се предават сърдечно съдовите болести или психическите разстройства. Така е и с рака. Всичко останало е търсене под вола теле.

Хаха, тя плешивоста е по гадна и от рака

Те и жабите са по страшни от раците, но освен да се сприятеля с тях, друго не ми остава, то и с раците е май така. Спокойна вечер

... питаи плешивия бог шива...

Най ме е яд,когато слушам,безбожници,да се уповават на Бога!Какво ще помага Бог,бре?Нали Бог изпраща болестите като наказание!!!

" Ракът е симптома на погрешно разбраната любов. Ракът се снишава само пред истинската любов. Символ на истинската любов е сърцето. Сърцето е единственият орган, който не може да има рак." Свободно преведено от книгата на Торвалд Детлефсен " Болестта като път". Безпроблемно оздравяване на всички :-)

Не е вярно ! Синът ми намери истинската си любов но болеста беше по силна.

Това са глупости. Защо едно дете или бебе, което не разбира нищо от любов в смисъла описан от този и други господа го хваща тази болест??? Аман от писатели и лечители, които забогатяват на гърба на рака и болните от него.

Защото сме свързани помежду си и сме част от всичко. Когато забравим това страдат нашите части... Така и "ракът поддържа чувството на индивидуалност на органите ни."(Детлевсен - Болестта като път)

пишеш глупости. ако някои не умре от нещо друго, рано или късно ще умре от рак. оставам ти да проучиш защо, и да прочетеш точно какво представлява ракът.

Гледах интервюто.Невероятно силна жена.Може би наистина работата й се е намесила в чужди съдби, може би тази болест е възмездие за нещо.Кой знае.Само Господ.А може и наистина просто медицински да има наследствено тази болест. Господ и Света Богородица да ти помагат, Нана.Вкопчвай се в живота и се бори.Успех,момиче.

Защо , Нана, се храниш от нещастията на хората. Какво послание има твоето предаване. На какво добро ще ни научи. Не рови в чуждото нещастие и чуждата мъка, защото никой не знае какво ще го очаква.

лекарството е с 4 букви......ГЛАД. Ако не помогне, нищо друго няма да свърши работата, т.е. да не пречим на организма да оправи положението.

Да ! Точно така ! Ама как не са се сетили тия болни бе ! - вместо да се мъчат с тия химиотерапии - да вземат да погладуват малко ! И да си пият урината редовно, нали така ! И какво беше още - отвара от картофени обелки. Я стига сте давали акъли на нещастни хора бе, как не ви е срам ! Молете се да не ви сполети !

Коза глупава, за твое сведение повечето пациенти на химиотерапия НЕ ЯДАТ НИЩО защото постоянно повръщат и храненето е мъчение.Гладът не лекува рак, идиот такъв.

А кой лекува?

О Боже!Ако можехме да се разменим!Наживях се!Млада си,Нана !Дори да грешиш,простено ти е!Искрено желая здраве!Добро момиче!

Който е писал минус - нека да има парите и живота на Нана :)

Прекрасна, силна жена! Гледах интервюто при Гала. Много истинско! Успех, мила Нана. Бог да е с теб.

Нана имаме почти същата трагедия в семейството само че брат ми и жена му вече ги няма незнам откъде намираш сила мила незнам как да те насърча всичко свършва ужасно в този живот постоянно питам бога защо е така но уви

Лично познавам жени,оперирани от рак на гърдата преди 20 години,живи,здрави и активни.

С triple negative breast cancer шансовете й са минимални, защото рака е на генетична основа. Грешки в ДНК са трудни за корекции. Прочети малко преди да пишеше глупости

E и? Това значи, че тези които умират са лигли ли или какво? Много тъпо изказване! Тези, които успяват да се преборят са истински герои! Тези които не успяват са геройски загинали! В тази болест няма победители и победени! Все пак дано преживелите я да са повече!

Тя не е с тройно негативен рак,защото както първия,така и втория тумор са хормонално зависими, тя сега е на хормонолна терапия. Тройно негативтия рак е и хормонално негативен. Освен това,дори и тройно негативния има шанс,зависи от десетки други фактори. Информирай се.

Не съм набожен , но съм имал случаи когато съм се молил на Господ и ми е помагало ! Може би разковничето е в силното желание за преодоляване на проблема , а не в отчаянието и примирението ! Съвет от мен , колкото и да сте зле , не се предавайте ! Борете се !!!

За първи път чувам за опашка на гърдата, пак журналистически недуразумения. А иначе ако има доказана само една туморна клетка,то не е възможно да е приключила с химиотерапията. Щом е минала курса химио-и лъчетерапия и е преминала на хормонотерапия,значи е в клинична ремисия. Това е медицинския стандарт, и в Израел,и в България, и навсякъде в света.

*недоразумение

не "боренето" помага. . .

Да и даде Господ сила и живот! Трудно е лечението ,ако не се преосмисли досегашния живот и не промени мисли , чувства и постъпки ,едва тогава може да се достигне достигне до пълно изцеление . Вярата във Висшата сила дава живот. Астрологията няма защо да я отричаме,тя дава насока на човек къде прави грешки и как да ги поправя, което в случая е много необходимо.

не познавам тази жена, но от все сърце, на нея и всички в такова положение, желая Бог да се смили над тях и да им помогне...

Е, да ти кажа, в случая е добре да познаваш тази жена, за да разбереш дали пък случайно това не й е отплата.

С други думи, дядо, който е с рак, си го заслужава, а?

Не харесвам тази жена, като излъчване и поведение. Отвратена съм от предаването което води и отношението към бедните с психични отклонения и безкрайно нисък интелект участници. Но въпреки това от все сърце й пожелавам да се пребори за живота си.

Мила Нана, бори се за живота си, бори се със зъби и нокти, нашето семейство те обичаме и искаме да те подкрепим морално, живей мила, заради живота, не се давай, вкопчи се още по-силно в живота,за да живееш и да надвиеш тази страшна болест,пожелаваме ти час по-скоро и ти и сестра ти да се почувствате по-добре и да се отървете от тази напаст,живейте мили сестрички, от цялата ни душа искаме да живеете и да сте здрави

Колкото и да се бори всичко е в Божиите ръце! ТОЙ веднъж помогна, но тя не се смири а продължи да се прави на велика. Да видим сега дали си е научила урока или още си мисли, че с парите на мъжа си е неуязвима...

Вие наистина ли смятате, че толкова добре познавате пътищата на Господ, че знаете кога какво прави? Изумително е колко са "прозрачни" наказанията на Господ, когато са на чужд гръб...

Ракът е наказание. Трябва цялостно да преосмисли и променя живота си и да се обърне към духовното и Господ, не астралните прогнози.

Е, не! Много е жестоко!!! Не може ли поне на празниците да бъдете по-добри??? Каква е тази омраза и злоба? Спрете се, ще Ви унищожи!

Дядото

Ми не може. За природата няма празници (човешки измишльотини). Затова тя винаги побеждава. А ракът е природно чедо, създадено за да поусмири малко великанщината на изрода, наречен човек, щото пред него клякат и най богатите, най-известните, най-силните. Като дойде чичо Рачо, всички се смаляват и едва тогава се превръщат в нормални хора, уплашени за жалките си душици.

и аз това се питам, защо бе дявол да го вземе сме толкова лоши и злобни!Такива злостни думи, по добре ли ви става бе хора.

Ще се пребориш отново, желая ти го с цялата си душа. Силна жена си, ще успееш. Усмихвай се и хубави празници.

Шъ, шъ! Вече са приготвили нобеловата награда за първия победител на рака.

Има, има...Луиз Хей, Лазарев и много други...

дядка, скрий се най-сетне, ако на теб не ти се живее си е твоя работа, но не злобей толкова за другите,егати човека, просто не е истина навръх Великден да се чуват и виждат подобни индивиди,затвори си плювалника и се скрий дълбоко

много знаеш и говориш,ама и ако недай Боже ти дойде до главата,друга песен ще пееш. Ако не можеш да кажеш нещо добро в тези свети дни,то поне замълчи.

Дядото

Верно, ще запея. "Дзън, дзън, Ганке, ле!". Борис Машалов много хубаво я пееше. Човек трябва да живее достойно и да умре достойно, а не да се възползва от служебното си положение до циври пред цяла България колко е нещастен, сякаш той единствен страда от нещо. Никой не е вечен и не е незаменим!