Нана: Когато ракът се върна, откриха тумор и на сестра ми

Борбата на Нана срещу рака сега е много по-тежка, защото когато болестта се връща, откриват на сестра й тумор в мозъка.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се пребориш отново, желая ти го с цялата си душа. Силна жена си, ще успееш. Усмихвай се и хубави празници.

Ракът е наказание. Трябва цялостно да преосмисли и променя живота си и да се обърне към духовното и Господ, не астралните прогнози.

Мила Нана, бори се за живота си, бори се със зъби и нокти, нашето семейство те обичаме и искаме да те подкрепим морално, живей мила, заради живота, не се давай, вкопчи се още по-силно в живота,за да живееш и да надвиеш тази страшна болест,пожелаваме ти час по-скоро и ти и сестра ти да се почувствате по-добре и да се отървете от тази напаст,живейте мили сестрички, от цялата ни душа искаме да живеете и да сте здрави

Е, не! Много е жестоко!!! Не може ли поне на празниците да бъдете по-добри??? Каква е тази омраза и злоба? Спрете се, ще Ви унищожи!

Не харесвам тази жена, като излъчване и поведение. Отвратена съм от предаването което води и отношението към бедните с психични отклонения и безкрайно нисък интелект участници. Но въпреки това от все сърце й пожелавам да се пребори за живота си.

не познавам тази жена, но от все сърце, на нея и всички в такова положение, желая Бог да се смили над тях и да им помогне...

Е, да ти кажа, в случая е добре да познаваш тази жена, за да разбереш дали пък случайно това не й е отплата.

Ми не може. За природата няма празници (човешки измишльотини). Затова тя винаги побеждава. А ракът е природно чедо, създадено за да поусмири малко великанщината на изрода, наречен човек, щото пред него клякат и най богатите, най-известните, най-силните. Като дойде чичо Рачо, всички се смаляват и едва тогава се превръщат в нормални хора, уплашени за жалките си душици.

Шъ, шъ! Вече са приготвили нобеловата награда за първия победител на рака.

Да и даде Господ сила и живот! Трудно е лечението ,ако не се преосмисли досегашния живот и не промени мисли , чувства и постъпки ,едва тогава може да се достигне достигне до пълно изцеление . Вярата във Висшата сила дава живот. Астрологията няма защо да я отричаме,тя дава насока на човек къде прави грешки и как да ги поправя, което в случая е много необходимо.

не "боренето" помага. . .

Има, има...Луиз Хей, Лазарев и много други...

За първи път чувам за опашка на гърдата, пак журналистически недуразумения. А иначе ако има доказана само една туморна клетка,то не е възможно да е приключила с химиотерапията. Щом е минала курса химио-и лъчетерапия и е преминала на хормонотерапия,значи е в клинична ремисия. Това е медицинския стандарт, и в Израел,и в България, и навсякъде в света.

Дядото, на мен три пъти ми изтриваха, тоест след 1 минута просто изчезват коментарите - отговор на един въпрос, и то на Цветница. И коментарът ми беше, общо взето че на насилието не трябва да се отговаря с насилие, и че омразата се побеждава не с омраза, а с Любов. Явно е тези от Дира на Кого служат...

Не съм набожен , но съм имал случаи когато съм се молил на Господ и ми е помагало ! Може би разковничето е в силното желание за преодоляване на проблема , а не в отчаянието и примирението ! Съвет от мен , колкото и да сте зле , не се предавайте ! Борете се !!!

Лично познавам жени,оперирани от рак на гърдата преди 20 години,живи,здрави и активни.

дядка, скрий се най-сетне, ако на теб не ти се живее си е твоя работа, но не злобей толкова за другите,егати човека, просто не е истина навръх Великден да се чуват и виждат подобни индивиди,затвори си плювалника и се скрий дълбоко

ichko131

Колкото и да се бори всичко е в Божиите ръце! ТОЙ веднъж помогна, но тя не се смири а продължи да се прави на велика. Да видим сега дали си е научила урока или още си мисли, че с парите на мъжа си е неуязвима...

*недоразумение

много знаеш и говориш,ама и ако недай Боже ти дойде до главата,друга песен ще пееш. Ако не можеш да кажеш нещо добро в тези свети дни,то поне замълчи.

С други думи, дядо, който е с рак, си го заслужава, а?

Вие наистина ли смятате, че толкова добре познавате пътищата на Господ, че знаете кога какво прави? Изумително е колко са "прозрачни" наказанията на Господ, когато са на чужд гръб...

Нана имаме почти същата трагедия в семейството само че брат ми и жена му вече ги няма незнам откъде намираш сила мила незнам как да те насърча всичко свършва ужасно в този живот постоянно питам бога защо е така но уви

Прекрасна, силна жена! Гледах интервюто при Гала. Много истинско! Успех, мила Нана. Бог да е с теб.

разбира се - не. човек понякога попада във водовъртеж. . . . . . в живота си. . . а не би трябвало да стига до там. а ако стигне, трябва да си даде сметка. . .

Ей дъртак, на*ран, радваш се на болката на хората ли? Долно същество, пфу. Срам за човещината, срам за близките си, мерзавецо

О Боже!Ако можехме да се разменим!Наживях се!Млада си,Нана !Дори да грешиш,простено ти е!Искрено желая здраве!Добро момиче!

Тя - ДА, ЗАСЛУЖАВА СИ ГО!

лекарството е с 4 букви......ГЛАД. Ако не помогне, нищо друго няма да свърши работата, т.е. да не пречим на организма да оправи положението.

Защо , Нана, се храниш от нещастията на хората. Какво послание има твоето предаване. На какво добро ще ни научи. Не рови в чуждото нещастие и чуждата мъка, защото никой не знае какво ще го очаква.

Да ! Точно така ! Ама как не са се сетили тия болни бе ! - вместо да се мъчат с тия химиотерапии - да вземат да погладуват малко ! И да си пият урината редовно, нали така ! И какво беше още - отвара от картофени обелки. Я стига сте давали акъли на нещастни хора бе, как не ви е срам ! Молете се да не ви сполети !

Верно, ще запея. "Дзън, дзън, Ганке, ле!". Борис Машалов много хубаво я пееше. Човек трябва да живее достойно и да умре достойно, а не да се възползва от служебното си положение до циври пред цяла България колко е нещастен, сякаш той единствен страда от нещо. Никой не е вечен и не е незаменим!

Чшшш, тихо, тихо, че ако ти видят дирниците коментара ще го скрият за цинизми и обиди. ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!

и аз това се питам, защо бе дявол да го вземе сме толкова лоши и злобни!Такива злостни думи, по добре ли ви става бе хора.

Гледах интервюто.Невероятно силна жена.Може би наистина работата й се е намесила в чужди съдби, може би тази болест е възмездие за нещо.Кой знае.Само Господ.А може и наистина просто медицински да има наследствено тази болест. Господ и Света Богородица да ти помагат, Нана.Вкопчвай се в живота и се бори.Успех,момиче.

А децата болни от рак и те ли така - от водовъртеж, на водовъртеж???? Дайте си сметка вие какво пишете!

Те тези коментари не ги трият, трият само неудобните им...

Коза глупава, за твое сведение повечето пациенти на химиотерапия НЕ ЯДАТ НИЩО защото постоянно повръщат и храненето е мъчение.Гладът не лекува рак, идиот такъв.

Да, също. . . Спокойна вечер

" Ракът е симптома на погрешно разбраната любов. Ракът се снишава само пред истинската любов. Символ на истинската любов е сърцето. Сърцето е единственият орган, който не може да има рак." Свободно преведено от книгата на Торвалд Детлефсен " Болестта като път". Безпроблемно оздравяване на всички :-)

А кой лекува?

Не е вярно ! Синът ми намери истинската си любов но болеста беше по силна.

Това са глупости. Защо едно дете или бебе, което не разбира нищо от любов в смисъла описан от този и други господа го хваща тази болест??? Аман от писатели и лечители, които забогатяват на гърба на рака и болните от него.

Най ме е яд,когато слушам,безбожници,да се уповават на Бога!Какво ще помага Бог,бре?Нали Бог изпраща болестите като наказание!!!

Чета доста глупости , но всичко е генетично. Така както се предава плешивостта при мъжете, така както се предават сърдечно съдовите болести или психическите разстройства. Така е и с рака. Всичко останало е търсене под вола теле.