Коментари - Джефри Ръш спря да се храни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отговор за леле-посмях се,представям си какъв образ сте си изградили за мен!значи той я е ухажвал,тя му е отказала!Това е било-какъв е проблема в тази ситуация!той със сигурност се е държал кавалерски!!Нека вземем под внимание и факта ,че е много желан мъж(поради славата си,която може да послужи за трамплин на млади старлетки)

Написах ви отговор на въпроса каква е разликата между ухажване и посегателство. Ако смятате, че е ухажване и кавалерско поведение някой (който и да е мъж - беден, богат, красив или уродлив) да пуска ръце в работна обстановка и да следва жена до тоалетната, то имате много изкривено разбиране за отношенията мъж-жена. Даже се абстрахирам от това дали е било със съгласието на жената или не. Това си е чисто и просто евтино поведение и няма извинение.

ок,съгласен-след като се съгласи на разходка нали трябва още няколко стъпки да се предприемат(една от тях може да е докосване или влизане в дамската тоалетна)!Това не са някакви скандални постъпки според мен!търси се медийна изява и тридневен блясък!!

Подходът ви ме втрещява! Меко казано! Значи отивате на разходка или кафе с някоя жена и следващата стъпка е да й пуснете ръка или да я заклещите в дамската тоалетна??? И се чудите дали е уместно? Нямам думи!

много тънка стана границата между ухажване и посегателство!!то човек вече да се чуди как да си иска(ако е възможно въобще вече да си поискаш) ,без да го съдят!Моля нека някоя дама да даде съвет как да подходим без да я оскърбим)))

Задава се въпрос: искаш ли да се поразходим; като се има предвид точно това. Разходката ще покаже дали нещата ще продължат или не.

Много е лесно. Ако тебе те последва някой от левия бряг до тоалетната и не можеш да излезеш или ако ти пусне ръка на работното място, дали е... просто флирт, как мислиш?

Разликата между ухажването и посегателството се крие в уважението към другия човек. При ухажването един човек се опитва да впечатли положително една жена и да я предразположи към по-голяма близост (т.е. има форма на съгласие от нейна страна), при посегателството какво чувства, иска или не иска една жена, не е важно - един насилник търси да си достави удоволствие по който и да е начин, само да не бъде хванат. Ухажването може да бъде спряно от една жена като изрази несъгласие, посегателството не. Ако една жена ви каже не, а вие продължавате, това е тормоз, ако има физически контакт, това е посегателство. Редно е да се замислите доста, ако всички отношения с жени, които имате са в горната категория...

целта е мъжете да бъдат наплашени...

"Накарал я да се чувства неудобно в сцените" Актьорте се пипат, преплитат по сцените - това им е част от работата.Каква е тази лицемерна кампания в артистичните среди? Дама, която не иска да я карат да се чувства неудобно си избира друга професия.

И на сервитьорката, работата й е само да сервира, нали? Един актьор играе сцени. Те не винаги имат сексуален характер, колкото и да ви се иска на вас. А когато има такъв характер, има скрипт - т.е. какво точно се пипа, кога и как. Актрисата прочитайки сценария, решава дали това е ОК или не. Когато е ОК, партньорът й може да направи само и единствено това, на което тя се е съгласила. Особено в киното, където всяка гола сцена може да струва +1млн. Там има и писмено съгласие какво точно и как ще бъде изпълнено... защото е роля. Когато някой си позволи да пуска ръка на една жена, артистка или не, без нейно съгласие, се нарича сексуален тормоз. Ако ви се струва прекалено, както по-горе някой е предложил, тествайте го на вас. Ако приемете някой гей да ви пусне ръка като нормална проява на флирт, значи всичко е ОК и тези жени просто истерясват. Едвали обаче

Е, тая навреме се е сетила, след 3 години.

тоя е изял цело ягне тия дни и е решил малко да погладува , изпил е една кофа вино и не може да излезне от стаята си поне 3 дена , а адвоката му е дигнал врява до небето

Ако не беше жалък, щеше да е смешен. Дедкото задирял младите артистки по тоалетните и им пускал ръце, после той бил жертвата... абе, айде у лево!