Радеви посрещнаха Великден в Трявна

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава прекараха празниците в живописното планинско градче Трявна.

Обратно в новината

Коментари - Радеви посрещнаха Великден в Трявна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Симеон Сакскобурготски в Ал.Невски на първа линия като Цар Български. Бойко къде е не стана ясно. За първи път след избухването на демокрацията на Великденската служба нямаше нито един политик, а един самозван цар.

Истинската е доста малка и полувкопана в земята заради тогавашните забрани на турците молитвени сгради на раята да стърчат на повече от два-три метра над земята. Да не забравяме и Тревненската колоритна иконописна школа. Та добре се е ориентирал този човек, наистина е чудно там. Относно рок-операта "Джизъс Крайст - Суперстар" на Ендрю Лойд-Уебър, или не е бил роден, или е бил невръстно детенце когато сме го гледали въпреки забраните и заплахите на съпартийците му тогава. Поздравявам ги всичките с ариата на Св. Мария Магдалена в изпълнение на пвеликата певица Ивон Елимън от едноименната опера.......А междувременно ще си пусна пак операта "Томи" на "Ху". Такива прости хорица бяхме и още сме това ние, българите.

радев -Тъпата ватенка...

Поздравления и от мен за избора на място . Трявна в много красиво и вълшебно кътче :)))) Не като разни отпадъци дето се влачат по дубай , бали , по западналите покрайнини на континента и прочие ' екзотични " дестинации :))) И словото на Радев беше традиционно силно и стилно . Успех !!!

Нали първата дама щеше да посрещне празника с Макрон, да си побъбрят по женски да я научи на туй онуй, или само пише глупости във фейсбук и сваля имиджа на генерала :) Аз залагам на това.

Имаше един такъв, дето беше "човек от народа" И този се прави на същото. Апропо, защо ДеситУ не е с розовото сукманче?!

Много точно каза - "се прави на човек от народа". Нали сме си овце и все чакаме "новият месия" да ни "оправи",та сега сме го нарочили тоз палихурник за такъв. От ходене по врачки и вяра в чудеса,мозък не ние останал на целио български народ - лозето си сака мотика,не молитва.

М да кебапчета - много, много им отива. И на двамата!

E хвала, хора с вкус. Трявна е прекрасно място. Не като тези, които на връх Великден предпочетоха ол-инклузива и чаршиите в мюсулманска Турция...

И какво като на връх Великден предпочетат да посетят чаршиите на мюсюлманска Турция.Стига с тия разбирания от минали векове.Турция е модерна страна ,с хубави и интересни дестинации.Хората отиват заради културата и паметниците,обслужването ,екзотиката на Ориента.

Майсторът на скарата Захари Захариев, да не се подмазва на президентската двойка, и да не им взима стотинките. Ако толкова е щедър да почерпи децата, на някое бедно семейство. Народопсихология ганьовска

Да са живи и здрави!

Къде са яли безплатно не е важно, но навръх Разпети Петък да ходят на рок опера, че да се и увековечават в "облака" си е направо гнусно. Разпети Петък е най-тъжният ден в живота на хората, но явно Десито и ко. трябва да се класифицират в разред "неземни първенюта"!

На това има кратък отговор: Не хора, а комунисти...

Кому ниска, кому висока. Факт е, че на последък българите, масово ходят по църкви, като мода е

се скриха,да Апнат кИбабчета?!

Добро е обръщението на Президента. Господ здраве да му дава!

Поне този път журналята си научиха урока, че няма Първа дама. Дано повече да не допускат тази грозна грешка. Защото Конституцията категорично забранява това нелепо за България титуловане.

Да бяха отишли на Малдивите, те пък отишли в китно българско градче, е за т'ва народа ги обвинява в лицемерие. Няма угодия на българина.

Няма нищо по-лицемерно от религиозен комунист, така че българския народ си е твърде здравомислещ...

А децата къде са?А възрастните им родители?Великден не е само ядене,пиене и екскурзии...

Децата с приятелчета и връстниците си. Възрастни родители в клуб на пенсионера. Ае нема нужда да се бутат няколко поколения на едно място да са заедно

Имаме нужда точно от това!

Браво на ДИР, трогателни сте! Коментарът ми нито е спам, нито е извън темата, но е против лицемерието, а то отдавна е държавна политика у нас...

кое точно е лицемерие?

Скъсаха,се да четкат УМНОТО от лоста и го пързалят едновременно с това...