17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дълбок поклон! Да почива в мир! Съболезнования за семейството!

Филип Киркоров скърби. Няма вече от кого да крадеш песни арменецо!

използват смърта на Тончо за да си правят собствена реклама. Хей вие не сте важни сега, а Тончо и Бог да е милостив с него!

Тончо Русев беше голям музикант и с незабравимите си песни остави блестяща следа в българската популярна музика. Нека почива в мир и спокоен, че в пантеона на родното изкуство завинаги ще има свое запазено място. Сбогом и дълбок поклон!

Поклон, дълбок поклон, Маестро! Сбогом от този свят, но ти остави толкова песни, които ще бъдат вечно живи!

моята младост а и живота ми въобще бяха белязани със неговите песни.почиваѝ в мир

Един велик творец.Всичките му песни са хитове ,запомнящи, които те правят щастлив когато ги слушаш. Нека почива в мир!Дълбок поклон!

Близките до него хора изказват своята почит.За каква реклама става дума?Това е скръб за починал близък-най-нормално ЧОВЕШКО чувство.

ОТИДЕ СИ ЕДИН ВЕЛИК ЧОВЕК, ЧИЕТО ТВОРЧЕСТВО ОСТАВА ЖИВО ЗАВИНАГИ, КОЕТО ГО ПРАВИ ЖИВ ВЪВ ВЕКОВЕ НАПРЕД! ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ! ПОКЛОН!

Използвам смъртта на една стара звезда, за да напомня, че съществувам!!!! Къде е Бойко и той да си начеше ПР-а!

Отиват си велики българи. А няма кой да ги замени.

Няма ли някой да спомене на колко години си е отишъл.Вечна му памет.

Казват,че ако си отидеш от този свят в дните около Великден си добър и незаменим човек. Не само певците скърбят за Тончо Русев, а и всички, които обичаме българската естрадна музика и смятам, че този композитор е незаменим за нея. Дълбок поклон!

Аз не съм българин (грък съм), но едно от българските неща, които най много съм обикнал, са песните на Русев. Колко съм плакал слушайки едни от тях...Но сега скърбя за друго, че този феноменален артист, макар че винаги ще е жив в сърцата ни, си отиде от този свят, па тук има само 10-15 коментиращи. Ако беше някой Криско-Мриско или Жана-Мана (живи и здрави да са де) щяха хиляди дебили да плачат...Ужасно е как е пропаднала хубавата някога България, жалко, потресаващо.

почти на 86 без няколко дни

поклон !!! Друго не мога да кажа!

Лек път и поклон, Маестро! Оставаш тук и в нас, защото песните ти ще се пеят.

ами прочети. на 86 без няколко дни

Смени репертоара. Не си грък, а се правиш на интересен. И в такива новини трябва да ги има такива като теб... Колко пъти от снощи пусна, че си грък и съжаляваш българите... А аз съжалявам теб, защото вероятно изобщо не познаваш и не знаеш кой е Тончо Русев

Дай да се видим, ако щеш, да се убедиш. Но да се извиниш после.

Ами да, част от удоволствието на живота е и смъртта. Какво е смъртта ? - очевидно време за равносметка ..... защо .... защото ти си следващият.

Ами... дай. Но Гърция не ми е любима дестинация.

В Англия живея, не в Гърция. Но мога да те поканя на Раковса и Дондуков, на опера, след 2 седмици.

на разбираш? Нали пише ТОЙ КАКВИ песни пее- това е реклама на себе си! Не пише за Тончо, а за себеа си! Аман от сноби - трай си по добре..

Велик творец ! Винаги ще го помним ! Песните му ще се пеят ! Бог да го прости !

Огромно БЛАГОДАРЯ за невероятната музика!!!!! Как ще ни липсват такива хора в тази новооформила се културна пустош!

БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ТЕ ИМАШЕ! ДЪЛБОК ПОКЛОН! ДО УТРЕ ВЕЧЕР В ДРУГИЯТ СПЕКТАКЪЛ...!!!

Велик Българин.

Почивай в мир Маестро! Скърби душата ми, скърби сърцето ми, не искам да повярвам, че те няма! Дълбоко преклонение пред Великия Тончо Русев!

Дирове, музикалният инструмент се нарича пиАно, а пиЯно, за Бога! Пияно може би е бил авторът на статията. Жалко, огромна излагация! Не така почитаме големите. Светъл път за маестро Русев!