Внучката на Тодор Колев в ”Откраднат живот”

Бурни промени и големи въпроси ще бъдат поставени в болницата в предстоящите епизоди на „Откраднат живот“.

Обратно в новината

Коментари - Внучката на Тодор Колев в ”Откраднат живот” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, както са я подкарали, място във филма ще има и правнучката.

дирчовци тази не е красива нито чиста дано е талантлива и пуснете коментара или е платена публикация

МНОГО МОМИЧЕТА БЕЗ ВРЪЗКИ СЪЩО ИЗГЛЕЖДАТ ЧИСТИ

Съгласявам се с Вас - така е! Не всеки има предимство в старта, но ако това момиче го докаже - да я наплюем ли?

за да станеш артист не се изисква кой знае колко..с стотици повторения на отделна сцена се пуска тази в която най добре се е получило..тоест и човек не учил това с повторения на сцената ще стане:)справка депутатите;)))

Толкова чисто изглежда момичето - желая му успех!

за жалост не само в киното и театъра са връзките:(в медицина..не можеш да запишеш спецелизация без да имаш роднини лекари..или без да даваш секс ако си момиче и нямаш роднини..ако си момче трябва да плащаш подкупи..в футбола е същото..ако нямаш връзки няма да играеш а ще си на скамейката...каза го публично наскоро и треньор че това е проблема на футбола у нас..кадърните не ги пускат ..нямат връзки..така е в всяка сфера за жалост:(

Изнамерете си ниша, ваша, след като тези са окупирани. Впрочем, не всички ниши са заети, ама като сте рекли - футболисти, та футболисти! Това всичкото от зор да ... Николета Лозановки ли?!!

Аййй върни ми чистачките, че ми се замъглиха очилЪта от толкова убос и талант.А с тея пУтясали очилъ "Как ще ги стигнем?" - хамериканците ве...

Едва ли човек трябва да бъде представян като внук или внучка на някой си. Да бяхте оставили възможност на момичето да покаже способностите си, пък тогава да разнищвате родословното му дърво, защото така остава един неприятен вкус на възползване от името на дядото.

Браво, нека я видим. Прилича на дядо си и името му носи . Дано и да е талантлива като него.

Kakva vizia, kakva fizika, kakvo cudo... Ama dobre ce e vnycka stoto ako ne bese mozese i v kvartalnia super da raboti.

Стига глупости!!! Хубава!

Тоя сериал вече се изчерпа и е време да върви към финал

Абе, хора, хайде първо да я видим, а после да я оценяваме. Като е внучка на Тодор Колев, счетоводителка ли само да стане, че да не е връзкарка?! Родината на завистта скоро ще остане без талантливо население...

Ами,като е внучка на Тодор Колев,да ѝ го бяха спестили журналята. Може и наистина да е талантливо момичето,но,така представени нещата, очакваш поредното протеже.

СКОРО НЕ СМЕ ИМАЛИ ТАКАВА ИКОНА КАТО ВНУЧКАТА НА Т.КОЛЕВ! БРАВО! ГЕНЪТ СИ КАЗВА СВОЕТО! ВСИЧКИ ОТРИЦАНИЯ ТУК СА ХОРА, КОИТО ЗНАЯТ САМО ДА НЕДОВОЛСТВАТ, САМИ СЕБЕ СИ НЕ ВИЖДАТ.... ТАЗИ ЕСТЕСТВЕНА ОСАНКА И ИЗЛЪЧВАНЕ В ТЕОДОРА Е НЕВЕРОЯТНА! БРАВО! УСПЕХ!

И как така тази невзрачна др-сла, за която никой не е чувал, се оказа ИКОНА?? На какво е икона btw??

Досега сериалът беше добър, но прекаляват с вкарване на връзкари! То не бе синът, дъщерята, детето на този и онзи, любовницата.... шурея и шуренайката и в един момент ще стане боза и простотия като в Столичаните и Полицаите!

Струва ми се, че вие завиждате?! Ами има талантливи хора, какво да се прави като вие не сте от тях!? Щом играят добре, не бива да ви интересува кой на кого е роднина!

точно в това е трагедията-че не играят добре! БГ филмите и сериалите се отличават с ужасна актьорска игра. На роднините май няма кой да им обърне внимание,че в киното театралничененто води до плачевни резултати. Играят като дървета масово!

Много тъповато изражение има това създание. Да не говорим, че май вече на всички ни се повръща от арт-мафията в БГ-15-20 посредствени човека като цялата фамилия Шопови, Луизка Григорова, Вергов, Стефания Колева и Лиля Мълрлявиля от които 20 години няма отърваване + роднините на всички тези, които за жалост са бездарници с огромно самочувствие и претенции. Не бих гледал бг филм за нищо на света.

Защо не си сложите снимката та да видим що за хубост сте?! Жал ми е за вас! Комплексар(ка)!!!

явно някой от изборените ви е роднина, жалка си ти!

Ех връзкари, връзкари...Посредствени връзкари...

Ех, комплексари, комплексари.....жалки сте!

Не сме. Точно толерирането на връзкари по една или друга причина ни влачи назад. И като кажеш "жалки сме" - изведнъж всички връзкари изчезват...

Да си жива и здрава, да постигнеш майсторството на дядо си, бъди упорита и нежна.