Амал за любовта: Не вярвах, че ще ми се случи

Амал Клуни балансира между майчинството, кариерата си като международен защитник и брака си с холивудската звезда Джордж Клуни.

Обратно в новината

Коментари - Амал за любовта: Не вярвах, че ще ми се случи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно казано, завиждам им. Благородно. Красива жена, има си професия, две деца, нямат проблеми къде ще живеят, как ще си отгледат децата. Наслаждават се на отношенията си, нищо не делят, не се конкурират, а дори си помагат и възхиващат един от друт... Кой не желае такъв живот...

Сигурно мирише, а и не е много жена май...

егати и тиквите маалоумни, дето са се изразили тука ни в клин ни в ръкав, разказвайки за големите си любови, с които се разминали. Щом сте се срещнали = вземете се или изневерявайте , а нас не ни занимавайте.

"Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим. И все пак е приятно да си ги мислим." Остави ги жените да си мечтаят, бе, по-добре да мечтаят, отколкото да правят бели!

Може и така да стане ;) ти какво толкова се палиш?

Изобщо не му подхожда, тя ми прилична на мъж! сори

Ох, много напудрено! А тя е малко като кон, не знам защо не мога да се възхитя. Стилна е, но нещо в излъчването й липсва.

Неясен джендър се зарадвал че спаружен дядо му обърнал внимание и плебса трябва да се захласва по тях. ..

Малко я завели на оглед. Амал е второрязряден адвокат от лондонска фирма,тъкмо завършила.когато я представят на Клуни. За съжаление в медиите я представят като много кадърен адвокат .....

Мда...Тя е там на червения килим щастлива майка и съпруга, а ти ей тъй си драскаш сякаш пишеш за съседката. По темата - щастливци са, че се намериха и създадоха семейство, дано съумеят да го запазят. Не са красавци, но тя изглежда много стилно.

тяхното "щастие" на тебе няма да ти донесе нищо. Хората се борят и живеят за своето щастие , а ти, зяпач ( модерно воаьор) се " задоволяваш като гледаш такива.

Сега пък и за тая ли трябва да знаеме? И нали е адвокат, какво се бута по корицата на Вог? Прилича на Ан Хатауей малко, но дотук с красотата. Ай сиктир, бе - красива, умна, омъжена за Клуни, с блестяща кариера и семейство. Е, няма такива хора, на които всичко да им е наред, честно.

Такива хора не знам дали има. Обаче такива периоди в живота на много хора има. Явно тя в момента минава през прекрасен период в живота си и много мъдро прави да сияе и да му се наслаждава. А какво ще бъде след време - винаги само един Господ знае!

Сияе като "западното сияние" тя :D Справка/последното издание на Стани Богат/

Този сериаал на Амал май е с прекалено много изкуствен подсладител. Да бяха казали нещо забавно, с някакво чувство на хумор, а то все реплики от холивудски филм.

Брех...! Коя жена може да повярва, че има шанс да се влюби в Клуни, при това притежател на 350 милиона долара..?! Аз лично никога не бих го предположила!

Случват се и такива хубави неща в живота :-)

Да :) за съжаление много рядко се случва... понякога само веднъж в живота. На мен ми се случи, но се разминахме. За съжаление често хората се срещат и после се разминават... :) Наскоро се открихме чрез социалните мрежи 10г. по-късно, живеем в различни държави, всеки има друго семейство, деца... и си писахме доста и се върнахме назад във времето и се запитахме what if..... но това е много мъчително - да мислиш как би протекъл животът ти, ако..... особено, когато знаеш, че е взаимно и че любовта е останала.

На вас поне се е случило, значи сте щастливци. Има други, на които никога няма да се случи.

И ти изпусна Джордж Клуни??????????? А стига, бе!

ама верно ли си казахте " what if"..."? а на какъв език си говорихте? Егати и "българите в чужбина" , дето все ни трият сол на главата, че били по-българи от нас - тези в България.

побиха ме тръпки от този коментар. при мен се получи същото , голяма споделена любов, раздяла и десет години по късно се открихме всеки един в различна страна със своето семеиство, деца и отговорности...

Всъщност случва се често тов аразминаване...

И бръмбари в главата - какво би било ако ... Ако се бяхте оженили и злободневната рутина и грижите ви бяха затрупали по същия начин, както са ви затрупали с настоящите партньори. Отговорът е много просто - същото, а може би и по-лошо!

То много хубаво,обаче значи обичаш предния,а лъжеш и заблуждаваш сегашния си нищо неподозиращ съпруг! Това е истината