Дъщерята на Мик Джагър излиза с бивш затворник

Джорджия Мей Джагър има ново гадже. От известно време звездната дъщеря излиза с германския модел Норман Тойеркорн.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Мик Джагър излиза с бивш затворник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехеее, ние откога го правииим! Има една бивша водеща, дето си хвана затворник за тъпкач, та тая ли ще се мери?

Понеже ми писна да слушам плитки коментари защо тази и онази излизала с бивш или настоящ затворник, ще ви разясня с най-прости думи какво означава това. Това означава, че на въпросната жена й трябва здрав, животински СЕКС. И затова бива привлечена от мъже с първично излъчване и силен тестостерон. Тези мераци у жените обикновено са временни, докато осъзнаят, че връзката с такъв мъж в дългосрочен план е тежка и мъчителна за тях самите, тъй като тоя тип мъже никога не са само с една.

Toя ена 32 бе

Тази и онази дъщерята на някакъв богататаш излизаща с най секси затворникът. Много типично поведение. Вземам някой който за всички останали си личи, че е престъпник, но аз ще го променя, те не са го разбрали, аххх, колко е готин и не е скучен ама никак, той мъ бие ама от любоф и прочие глупости. Естествено тези двете ще си платят и този ще бъде отсвирен с 200, ама онези обикновените дето се загаджват с разни принцове/мутри, с разни затворници, алкохолици и кретени.... Еми не я разбирам таз женската душа и нейната дълбочина, да не говорим за начина на мислене и осъзнаване. Мъ той мъ убича

И подобното привлича подобно!

В днешно време, ако нямаш татуировка и не си бил в затвора си просто джендър. Жените други типажи не харесват.

Някои ви каза думичката "джендър", която се използва в цял свят от векове. Селяните у БГ-то чули нова дума и започнали като 5 годишни деца да повтарят тази думичка в грешен контекст без да знаят дори какво означава. Мозъчно развитие ниво предучилищна възраст и после се чудим защо толкова тъпи хора има по света.

Е, при Мик всичките около 4000 връзки са били подходящи...

Като се замислиш едва ли има подходящ за моето момиче би каза всеки втори татко, а какво остава за богат и известен такъв !

Тоз грозник (Мик Джагър) как е направи такова хубаво дети...

С тия безкрайни оргии по онова време,я той я е направил,я някой друг...всъщност,той май няма грозно дете

Виж майката...все пак 90% от момичетата на 20г. приличатна майките си, дори да са "одрали кожата на татко" като малки !

Виж го как е изглеждал на младини! Дано и да е здрава като него, щото не всеки може да издържи на толкова "друсане" като него и да го докара така на вид!