12 ресторанта, в които не храната е атракцията

Ресторантьорският бизнес отдавна вече не е просто добра храна.

Обратно в новината

Коментари - 12 ресторанта, в които не храната е атракцията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перални. А на заблудените посетители и непропускащите всяка дивотия сноби, които изгарят от желание да се изплакнат, им центрофугират портфейлите порядъчно.

Точно, като не искаш и не ти стиска - стой си дома до полата на мама, никой не те бие по тимберицата да одиш където и да е...То пък кой и иска комлексари и циции..?

Че не искам, позна. Дали ми стиска, не е твоя работа. Ти като си мераклия, действай. Ако изпитваш трудност да финансираш мероприятията, не бой се. Винаги можеш да излъжеш познатите ти сноби, че си ходил и да им вземеш акъла. Тъй като и те лъжат като разпрани по подобни теми, хич няма да им мине през акъла да не ти повярват.

Уф, ти в сейф ли си переш дрехите...

Прекрасни места и ресторанти, направени с много фантазия!Седя, гледам ги и си мисля, ако някой дръзне у нас да направи ресторант във водопад или пещера, дали няма "еколозите" да го налазят и съсипят от тормоз, макар че иначе никакви се не вясват, където е без далавера?А ето, че при редица други, достатъчно цивилизовани държави, такива атракциони са допустими.

Ресторант в пещера има в Плевен от време оно...

също не очакваш кой знае каква храна в ресторантите ни, тъй като там чиста храна просто няма. Екзотични хранителни отравяния са подарък за посетителите.

Ако искат да гледат риби и жаби, да идат в Аквариум, има и делфини. Пане, алангле, в собствен сос........ Една малка световна каста вече не знае какво да си прави парите докато мнозинството хуманоиди гинат от глад, болести, безработица, конфликти и "обгрижване". Познато упражнение.

Ми отдели и дари нещо за гладните, вместо да дращиш празни слова, или така е по лесно..

Плагиати. Вж. brightside.me. А пък тяхното плагиатство е тема на др. коментар.