Рачков с Коцето и Динко на чалга парти

Известни личности от сферата на телевизията и изкуството се събраха на чалга купон.

Обратно в новината

Коментари - Рачков с Коцето и Динко на чалга парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простотията им удари дъното с тази чалга и алкохол, че се и рекламират в пресата.

Известни халтураджии-пияндурници.

Бедни ми, бедни Рачков ... Велики претенции, жалки дела!

Долу чалгата! Тюхо,тюхо....

"Известни личности от сферата на телевизията и изкуството се събраха на чалга купон." Те за това нямам телевизор и не ходя по театри!

Имаш компютър и четеш същите глупости и ги коментираш, не си поумнял много от лисата на телевизор.

Ми ти също... Тук може поне да изразиш мнение, което може да накара някой да се замисли. Докато пред телевизора можеш само да лющиш ракии и да псуваш доволно. Нали така бре!?!

Колкото да се добие минимална представа накъде е тръгнал този побъркан свят! Повечето ми колеги също нямат телевизионни приемници и предпочитат да четат новините. А моята най-любима рубрика е лайф-а. И логиката ми е такава - и без друго новините, няма как да са обективни, защото за пролетариата истината е нездравословна, но поне като видиш каква е тенденцията сред ВиП-съните и ти става ясно в каква порнография е потънал света и не трябва да си пророк, че да можеш да предвидиш утрешния ден. Ще ни го на*ат с песен!

Винаги съм знаел, че са Тъпи копелета!

Простаци. Срам за дирниците, че им правят пиар и спомагат за лумпенизацията на населението.

Известни чалгари и халтуристи.

Влизам в ПЛАЗА, излизам лаза...хахахаха

Че то Веско Маринов е направо класа в сравнение с тази "бодра смяна" от застаряващи младежи!

Веско е рокаджия! Сравнението е недопустимо.

Друсали са кебапа, чак са им се разширили зениците.

Прости тъпанари. Да бъдат глобени солено за заразяване на младото поколение.

Братът на Рачков е осъден за наркотици. Чалгаджията, който пласира в заведенията си и Рачков това ли най-много ги свързва?

И един от моите братя е наркоман и избягвам да споделям този факт, понеже съм публична личностт. Останалите ми братя и сестри изратнаха са общо-взето достойни хора, прилично възпитани, прилично образовани. Голямо семейство сме - холивудско дето се вика, с по няколко майки и бащи, родени, преродени братя и сестри сме, а такива неща се случват и в добрите семейства! Викай "Пази Боже!" че е страшна работа, а като се обърне каруцата, да се търси вина и оправдания вече е късно! Мисълта ми е, че да съдиш за някого по калпав роднина (а такъв все ще се намери) не винаги е адекватно.

Простотията и дебилщината са заразни! Остава да дънят Шошана и да отварят каси с шампанско!

простотията почивен ден няма

ЕМ ти и хайлайфа....

"Никога не е късно да станеш за резил" - Рачков не е единствен пример за тази сентенция.Тази снимка засенчва представата от тв изявите.

пакса се надрусали...

страшно известни личности4 особено динко който не знае правилен български а коцето кво го давате непрекъсното вижте му очите пълен наркоман

две капки вода е хубав световен формат. но тук тази година ще го спечели коце кокаина, който с нищо не е по-добър от поне петима участника, да не говорим, че сравнен с предишни победители на формата и хора на второ-трето място, е просто един жалък и разлигавен никаквец. след което, правилното е италианците да отнемат поредния хубав международен формат, който на шестата година сме превърнали в долнопрабна чалга. ...за да си спестим поне участието на дьинко в двете капки догодина! фънки и коцето са предостатъчни...

испански е формата, испански..

все тая. ... това не променя изобщо факта, че европейски формат върви към орезиляване с такъв "победител". защото това ни натрапват, че този ще е победител.

Бившият неграмотен арестант Динко и други се събраха в чалга-клуба, където полицията бе разкрила специално помещение за употреба на наркотици. Какво трябва да направим по повод на такава новина?

Сега стана ли ви ясно, че между рачков и динко няма никаква разлика?

Известни личности от сферата на телевизията и изкуството се събраха на чалга купон." Автора,сериозно ли го мислиш това?

Циганската музика за пияндурници и пропаднали типове, наречена чалга е любимата на нашите "шоумени"!!!

заглавието трябва да е: Известни селски личности от сферата на санитарната телевизия и "изкуството" се събраха на кючек купон.

Чалга - чалга. Това се слуша. Коцето - Коцето. Пиянде, за3ба красивата Райна, но, техни проблеми, да се оправят. Гъмов и Рачков до питекантропа Динко? Момчета, повечето сме чал. Язък ви за претенциите.

"Известни личности от сферата на телевизията и изкуството се събраха на чалга купон." Как звучи само...

когато резилът стане морален,изкуството го отразява като перверзна суета/простота...нашенски натурализъм и пр.