Жената с най-големия бюст смени цвета на кожата си

Мартина Биг, известна като жената с най-големия бюст в света, отново намери начин да шокира и да привлече вниманието върху себе си.

Обратно в новината

Коментари - Жената с най-големия бюст смени цвета на кожата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато някоя вече не прави впечатление се чуди какво да измисли за да я забележат. Преди няколко години млада жена си присъди 3-та гърда в средата, защото никоя жена нямала такава и за мъжете щяло да представлява интерес. Така и не чухме повече за нея. Поредната психарка - хората от черни искат да стават бели/много примери има/, а тази .... обратно. Дано не замирише като тях.

Само обемът на балоните, които си е надула, е достатъчен за тежка диагноза. Негърският мерак е само дребно допълнение към идиотизма.

Не искам да обиждам момата но най вероятно не е добре. Дали скоро е ходила на психиатър и психолог?

Изглежда просто не е разбрала поуките от приказката "Грозното пате";)

Психично болните превземат света!

В Африка такива няма. Хората си живеят, трудят се... раждат и гледат деца. А ето резултатите от псевдо цивилизацията. Безплодни, откачени, грозни чудовища.

Има много работа за психолози в сегашно и бъдещо време!

Свят широк,откачалки всякакви.Медийте трябва да ги игнорират а не да ги натрапват и те ще престанат да съществуват.

FuckTheEU

mmmmm yxes...

Момичето има нужда от професионална помощ...

Няма ли да прокарат закон за хуманно приспиване на подобни хора? Видимо е, че не е наред с главата тая жена. Как може да си причиниш толкова много неща?

Чу-до-ви-ще. Ясно е, че жената има нужда от помощ.....

Горката! Жалко за семейството и

Дааа.... Светът се напълни с подобни отклонения. Хора, побързайте да вземете каквото можете от живота, че скоро, нормалните ще са малцинство и ще ги смятат за "обратни" !

Психично болна баба Яга!

наистина трябва да е доволен, сигурно е местния Орангутан!

Това момиче е олицетворение за част от болестите на цивилизацията ни; хедонизъм, консуматорщина и ужасно изпростяване плюс всякакви психични проблеми.

Психичното заболяване, което кара хората да се гнусят от себе си и да променят драстично външността си, при което от нормални се превръщат в уроди, после парадоксално продължават да се загрозяват още, и още.... - се нарича дисморфофобия. Дисморфофобия = страх от собствената грозота. Страдащите от дисморфофобия са сигурни, че са грозни и външният им вид е меко казано отблъскващ. Реалността обаче е друга. Това, което притеснява заболелите, не се възприема по същия начин от околните. Те обаче не се харесват и правят всичко възможно, за да се променят. Голяма част от тях се подлагат на разкрасителни процедури, но те не им помагат да се излекуват, защото дисморфофобикът непрекъснато задълбава в своите съмнения. 40% от тях са толкова депресирани от външния си вид, че обмислят самоубийство.

защо така прецакаха момчето в стани богат -шенген не е градче а село а това е много важно за отговора -сега хък и грешни въпроси ли започнаха да пишат????

гледаите германски по рно филми за да разберете) това е нечовешки извратена и гадна пасмина. жалко че съществуват на земята. за щастие след 20-30 години всички ше бъдат такива. смърт на германя!

Пощадете ни! Стига с тези изкривени неформалници! Не че аз съм цвете, но това ми идва в повече!

Няма по-голям враг на човека от простотията!

Не хулете жената. В кой век живеете. Тя не се нуждае от обиди. Има нужда от помощ. Трябва да я затворят в психиатрията и никакво излизане от там. АРБАЙТ МАХТ ФРАЙ

Егати недоразумението

Таз спокойно може да стане и оранжева, като портокал. Да почва да стърже морковите

- Скъпи, искаш ли с#кс със симпатична мулатка? - Разбира се! - Дай пари за солариум! ----------- - Скъпи, дай пари за солариум. - Май ти стига вече!? Почнали са след тебе скинарите да се заглеждат!

Малее какъв ужас ! Докъде стига човекът кога дяволът влезе в него ! Погрознява целият, в гигантски размери.

Комплексирана психопатка, превърнала се в урод, а не подобие на чернокожи! Каква 29-годишна е тя с тези бръчки по челото?

Светът се побърка, едни се подлагат на "избелване на кожата" - други като тaя - на "потъмване"...Всеки луд с номера си...

само слон ще си направи испанска чикия в тоя силикон

Хора, харесва ли ви това!?!?! Защо ни показват постоянно психично болни хора развиващи някакви фобии?

Според мен тези балони са надуваеми. Нищо чудно да си ги лепва денем, а нощем да спи без тях, и без това изглеждат супер неестествено отделени от тялото. Никой не може да ме убеди, че човек може да свикне да носи 10 кг. дини отпред и да продължава да ги сменя с по-големи. А чернотата е уцелила - донякъде прикрива грозотата :))

Тъй като гледам, сега остава само да си смени пола и е преизпълнила програмата с евроценностите.

Какво е това чудовище? Само болен мозък може да се направи от хубаво русо момиче в... това. :-О

Luna0102

Сладурана, прилича на малкият брат на Морган Фрийман след операция на хемороидите.

Бягайте от тука с тая ненормалница! Вижте си само старията.Каква точно е информацията,с каква цел? Аман от малоумщини вече. Искате съвсем да допобъркате гората ли? Някаква грозновата немкиня откача и освен че си слага 27 тона силикон,решава да стане и негърка.Утре може да реши да стане пеликан. Оставете нас българите да дишаме спокойно и не ни промивайте мозъците с тия откачени малоумници.

На 30 е бе

Не се учудвам на вкуса и желанията на съвременния човек,не мога да се впечатля и от това,замислям се върху това,че няма никакви ограничения за онези,които реализират намереята-очаквам в близко бъдеще смяната на цвета в цялото цветово многообразие и др. и др. фантазии.

днес пак сте решили да ни плашите с тези картинки на ужасите

Лелеее като я видях тази на какво е заприличала, тя наистина не е добре. Била е хубава германка, сега е отврат.

Това момиче няма ли медицински лица да и кажат да да си лекува психиката. Има сериозни отклонения от нормата.

Плюх си в пазвата, малиииии

Е, по грозно нещо от това ......То бива болна глава, ама чак толкоз....

Краят кърти - как може болна жена да обижда когото и да било?! Особено пък чернокожите - защо, нали иска точно на тях да прилича?!

Ко пиши на кулието - "Биг дик на/метър"?

Защо с такива хора не се занимават психиатрите, а медиите!?

да се чуди човек, кое е по-голямо, човешките комплекси или човешката алчност...

малоумието на Запада е взело връх и затова някои от тях, все още нормални казват, че в Източна Европа е спасението, защото там е духовността и истината, май ще излезе вярно, хора, да останем нормални, моля ви, какво е това чудо!