Зейнеб: Мисията ми е да бъда майка и съпруга

Популярната репортерка на "На кафе" Зейнеб Маджурова смята, че жените трябва да поставят на първо място личния си живот.

Обратно в новината

Коментари - Зейнеб: Мисията ми е да бъда майка и съпруга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е да си забулена кадъна, да ситниш тихо и да принасяш мезетата в табличка. Вие под личен живот разбирате само и единствено от едно нещо. За това сте създадени.

Красива си е Зейнепчето.

ЗЕЙНЕБ - какво красиво-звучно име, име-образец, име-постулат, име-твърдина! Име - мюсюлманско-ислямска гордост и вечност, галещо изтънчения слух поклонниците на ориенталската кухня! Само при произнасяне на 6-те божествени буквички на това величествено име, цялото ми девствено-напъпило тяло притръпва блажено, отпуснато сякаш в мускулесто-тренираните ръце на ром-масажист, мачкащ школувано най-податливите ми женствени зони! Това съвършено мюсюлманско име-призвание ме изстрелва като един духовен пършинг в космическо-звездната необятност, а аз треперя като мокро коте от неговата ритмично-хармонична, полифонично-импресионистична мелодика, разкършена ментално и физически сякаш от топъл средиземноморски вятър-фьон, падащ стремително от високите алпийски върхове на разпъпилата ми гръд към нежно-заобления хълм с гъста растителнист по средата на предизвикателно- сочното ми тяло!!!! Поклон пред това дете на Аллаха - Зейнеб! Права си, миличка, че мисията на всяка правоверно-девствена жена е да бъде многодетна майка и безропотно-подчинена съпруга!!! Както казва моят идол Ердоган, мюсюлманските жени като теб и мен извън Турция, трябва да раждаме по 7 деца, за да стане ЕС неразривна част от демократична Турция! Но аз ще си разреша да го допълня - не 7, а 17 мюсюлмански деца трябва да раждат майките в бурка и шалвари!!! Поклон пред теб, Зейнеб, любов моя, задето си се заела да копаеш канали с голи ръце, и особено канал за турска телевизия!!! Нека този канал прерасне в един огромен мюсюлмански лабиринт, който да запуши останалите мижитурско-долнопробни канали, маточни канали, обратни каналчета и прочее канализация или съкратено- ВиК! И една мъничка препоръка от мен, дете на мазно-точещите се Маками и свещените Сури: като излизаш да се показваш пред хората си длъжна да обвиваш кръшното си тяло в прохладно-тъмна бурка, да положиш припкаво-кошутските си нозе в бездънно-дълбоки шалварки, а гъстите си коси- в шарено-везаната кърпа на Мира и Демокрацията! Поклон!

Няколко поправки само: 1. Циганин масажист няма 2. Зизу е девствена само в ушите, и пак не е сигурно 3. Не си жена и не си Мелиха - красива

мисята е една а с друго се занимава то само с цур пур и поклон пред гала едва ли се става звезда

Не знаех, че е женена и има дете.

Ако си спомняте първото й учудване като дошла от бургаското си село е, че тоалетната се намира вътре, а не навън..... Представяте ли си за какво село говорим...... Че новини искало ?! Предавания да води ...... Абе аланкоолу просто и залухаво .....

Аз бих и пуснал целия хайвер в чорбата за да и удовлетворя желанието

Аз пък искам, да водя новинарска емисия на суахили. А сега сериозно: Моме, тук е България. Официалният език е БЪЛГАРСКИ, а не някакъв друг!!! Говори си на какъвто език си искаш, но чак пък новини?!!!..айде поспри се малко. Ако пък толкова държиш да си водиш новини на турски..ЛОШО НЯМА, НО СИ ОБЪРКАЛА МЯСТОТО. Турция е на юг от България. Отиди там и си води ако щеш и кулинарно(сексуално)предаване. Жива и Здрава бъди, и всички около теб!!!

Тесногръдието и простотията не могат да излязат от някои персони, ако ще да са станали и международно известни звезди! Ех, Зейнеб!Понеже не можеш да измислиш нищо ново и атрактивно, това ли ти роди ума - предаване на турски език?То това и най-лесно де, не е нужно да се напъваш и да учиш, турския ти е от семейството и средата, що ли да се потиш?А не се ли замисли, момиче, че като все пак станала известна, мисията ти трябва да бъде да приобщиш турскоезичното население към останалите в България, че по-добър вариант е да събираш, а не да разделяш?А и от съвсем прагматична и бизнес гледна точка - едно ли е да те гледат част от няколкостотин хиляди или цяла България, защото чрез избрания език ти сама ограничаваш аудиторията си? То, бива напъни да изпростееш, но чак до такива резултати да я докараш - машалла!

Много добре казано/написано. От мен +++... . Живи и Здрави!

Вашата мисия е Ваш приоритет, но моля канал на турски език е много обидна инициатива за нас българите. Моля, популяризирайте каналите си извън България. Възмутена и огорчена съм от това поведение. Вие сте в България и бъдете така добра да уважите българския бит, култура и народност. Не са ни необходими Вашите канали на турски език. Водолей...какво да очакваш от него, поставя на първо място, преди всичко само си...

ха-ха! Каква смешка!!!

И като ти е такава мисията, каква ти я визията за изпълнението и? Като висиш в това тъпо предаване ли? Аман от измислени ВИП-ове, ВИП-ки и ВИП-чета, единственото, с което са известни, че умеят да дрънкат на кухо.

а шалварите къде ги остави????

ми карай си мисията тогаво, кво се вреш по телевизиите!

вре се за да й го навре некой по-богат!!!!

Единствената мисия на Зизу е да се омъжи за глупав милионер.

"Популярната репортерка" Зейнеб Маджурова е известна с това, че е известна?!

Красива като татко си и умна като майка си. Що не спи с краниста Пешо!? : ) Златотърсачка. А, бизнесменът, дето те спонсорира е сляп, като прилеп, щото има много по-красиви и умни от теб! Хайде, със здраве.

А ти що не спиш с краниста Пешо

Този път на Нелито горе-долу се е получил пасквилът, макар че може би е неволно, а и като оставим настрана безумния изказ тук-там, както и чуждиците. Та, по темата, неква си патица, дето прави неква си кариера и прелита от бизнесмен на бизнесмен като пчеличка, дава акъл как тъй не трябвало да се случва лайфстайла. Не ме гледайте какво правя, а ме слушайте какво ви говоря. Какво да му кажеш повече на такова, то само си се обижда като си отваря устата.

Айде, айде, всички знаем какво правиш в гримьорната.

тая не се ли лизбичише с зара варненката?

ВЪЪИИИИ БИГ БРАДЪР много туниг но резултата си е ВЪЪИИИ.Този Стоян яко го е закъсъл за да се хване с ВЪЪИИИ.

Тази е със супер връзки (иначе си е най-обикновена глезена кифла) и така прави "кариера".

Прекрасна е. Надявам се, че този коментар е супер толерантен етнически.

Да бе ДА - те в Ю туб те чакат да ти кликват... Добре, че видя идейки от ИЗВЕСТНИ и популярни хора, НО те са предприемчиви идейни и умни... От теб КОЙ какво ще научи??? Само с пари исканка да направенка няма да се получи ... ПОВЯРВАЙ ...

Само като чуя думите "проект" и "лайфстайл" в едно изречение и ме втриса..

се случва м/у нея и любимия се пази грижливо от всички. Една съпруга и майка би трябвало да умее да пази личното пространство на близките си ,а не да изтипосва по медиите всичките си проблеми. Това е грубо неуважение и към партньора и към семейството. Дано ''идеята'' не е била нейна ,защото е много грозно.

Мисията на всяко Женско е да бъде: Жена, МАЙКА, Съпруга. Мисията на всяко Мъжко е да бъде МЪЖ, БАЩА, СЪПРУГ! :)

Кифла до кифла, мила моя майно льо, мармалад до мармалад...

Зурло "Маджурова", едно време прадедите ти клаха българите и разпаряха с ятагани коремите на бременните българки, ама тия истини не са удобни ... ходи си в Турция, зурло, там да си правиш предаване на турски, да се омъжиш за някой мазен, мустакат и плешив турчин и да говориш на този противен език по цял ден.

С дечицата трябва да побързаш,че не си в първа младост

Ами тогава,що не си седиш в къщи и не се занимаваш с личния си живот? Изпълнявай мисията си и не се натрапвай повече с тъпите си безсмислени проекти.

Щото това интервю е по-скоро казвам ти дъще, сещай се снахо. Този Балевски явно не се сеща да се жени за нея, та тя да му понамекне пред медиите... Както минета райкова с кекса след развода, същата ралта!

С турските предавания директно в Турция ! И изобщо моля не искаме и да чуваме за нейните начинания защото НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА .Повдига ми се вече от знайни и незнайни силиконки туркини певачки и тем подобни .. Как не ви писна ,как не ви омръзна .Чалгия навсякъде .,..

Ми що не си?И щом искаш да правиш предаване на турски, защо не си ходиш в Турция?

9