Джанис Дикинсън: Бил Козби ме дрогира и изнасили

Популярната манекенка от 80-те Джанис Дикинсън (63) свидетелства срещу Бил Козби, като заяви, че през 1982 година е била дрогирана и изнасилена от комика.

Обратно в новината

Коментари - Джанис Дикинсън: Бил Козби ме дрогира и изнасили | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 36 години я изнасилил. Няма ли давност? Като я гледам, май тя е дрогирала "изнасилвача".

Да го приеме от веселата му страна и да си каже "Боже, ах, колко е забавно, ха-ха-ха". Сега като гледам, може само да я упояват - за другото е късно. Дее....бабетата дее, сега се сетиха като не могат вече, какво са ги правили и мачкали преди половин век!

Аз не мога да разбера на тия каки какво им е пречело преди 30 години да се оплачат , като щатите винаги са били свободна и демократична страна и със сигурност биха им обърнали внимание. Особенно черен да изнасили бяла жена преди 30-40 години със сигурност ще отиде в затвора. Отговорът е ясен - насилниците не са били толкова богати.

Сега разбирам какво се е опитал да постигне дофтор енчов с жена си. Почти е успял...

туй шъ стани професия. Значи ставате бабе никой не ви ще и почвате да мислите за ебачите от младини и викате тоз Пешо гадта мръсна виж как са оправил и веднага са сетятЕ как в 1989 г на купона у Ленчето Пежо вЪ е изнасили 3 пъти и е имало 2 фелацио. И айде на съд. Това ще стане професия,комай на там върви.

Тая сега прилича на мумия, ама на младини е била тупалка. Бил Косби я е черпил черна наденица безпощадно. Бог знае къде са се надрусали и чичо Бил се е облажил. Може просто тази да не помни или да лъже.

Luna0102

Много страшна е дамата от снимката, не знам каква моделка е била, но бих заложила че е нещо с Хелоуин.

За съжаление, тези нашумели напоследък случаи не помагат никак на истинските жертви на насилие.

Фб за лаф

Никви пари няма да му измъкне в тоя сайт кога ще покажат мъж оплакал се ,че жена го е изнасилила само жени оплакващи се от мъже милионери

Амина е още по-голям ламер!

Хахаха, много си упорит :) :)

А мне приятно вспомнить .........

Първо пихме кафе и после ме изнасили, после пак пихме кафе и ме изнасили втори път. След това се разбрахме, че ще ми плати и аз от благодарност му направих едно фелацио, да се облекчи! ......Това са били най вероятно нейните показания!

Бил Козби вече е доста възрастен и може би чука на вратите Господни. А тук , на Земята, започва борбата за делене на милионите с които разполага.

Има две версии: 1. Той я е грабнал от улицата, напъхал я е в колата, сложил й е на носа хлороформ и в някоя тъмна пресечка я е изнасилил. 2. Срещнали са се на парти, снимки, ревю. Той я е харесал и я е поканил на среща в някой хотел. Първо са пили в бара, после са се качили в стаята му. Продължили са да пият, докато момата не изгуби образ и звук И тъй като се подразбира, че нормалните жени ходят по мъжките стаи с една цел, той без да уточнява /нямало е как, тя не реагирала/, си е взел това, за което, собствено, я бил поканил. На сутринта тя била толкова мотана, че нищо не си спомняла. Нужни са й били 40 години, за да изтрезнее

И къде ви бяха устата тогава, веднага, защо никой не е съобщавал, когато се е случило, а съобщават, сега ,когато се издигнахте по този начин, решихте да се оплачете?

Тая трябва да се радва, че някой й е посегнал.

Защо масово жените, които считат, че са били изнасилени НЯКОГА, се оплакват ДНЕС? Няма давност за насилието, от какъвто и да е вид. Има опрощение, но то е от Господ и след Молитва от грешника! Защо бе жени толкова откачихте? Може би защото вече няма ИСТИНСКИ мъже, ами само правопикаещи подобия!? ...

Защо ни го казваш, жено?

за нея не знам...май стана модерно да се мятат подобни обвинения. но, човек бая трябва да е пил или да се дрогирал, та да посегне на такава "красавица"...

Дикинсон се казва и е била "жестока" мадама през 80-те! Убиец направо, принос към настоящата й визия вероятно има медицината за поддържане на вечна младост. Изобщо нямам съмнения да са й посягали чичковци и дядовци, ама да ти посегне и не*ър вече е прекалено!