Баба на 47 срази 18-годишни в конкурс на Maxim

47-годишен модел, майка на четири деца и баба, срази стотици конкурентки в конкурса на Maxim 2018 в Австралия.

Обратно в новината

Коментари - Баба на 47 срази 18-годишни в конкурс на Maxim | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва мария игнатова ли е?

браво

Е-ех, къде ги такива баби да топнем чушката?

Бабата направила деца от 4 различни спермодонора рогоносци и живее на тяхна издръжка съответно в техен имот който бабският съд е присъдил на нея. От тук идва и младоликият вид, не работи и ден от живота си. Но е закъсала за джобни, 3 от децата вече са големи, издръжката е секнала, малкото 4 годишно не спасява финансите, затова търси обществено внимание.

Супер е.

да не мръдна, ако дойде да ми разказва приказки преди заспиване и ще си изям цялата попара

Защо не казвате ДЯДО на 47-годишния мъж?

Има голяма разлика между това да си (биологична) баба и да си бабишкер по възраст... Същото е и с дядовците...

Не си прочела статията, тя наистина е баба на внуците си. Не е измислена засега друга дума :) И по-тежки случаи знам. На една позната дъщеря й роди на 16 години, така тя стана баба на 37.

Моя съученичка роди на 18, последен курс бяхме в гимназията. Имаше дъщеря. И тя роди на 18, миналата година. Бабата е на 36 години. И не са от малцинствата....

На 47 не е нужно да изглеждаш на 20 и да се правиш на кукла, трабва да си стилна, елегантна, делова и пак може да си секси. Сега даже е много модерно бялата коса при жените над 55 години и късата прическа. Като видя баба с дълга коса и ми е много грозно.

Когато и ти станеш живот и здраве на 47 ще разберешш,че това са едни от най- красивите гдини за жената и тя може да изглежда възхитително. За съжаление много 20 годишни изглеждат съсухрени и състарени без грам свежест, а тази жена е в страхотна форма. Но вие малките не ги разбирате тия неща, а ако сте попреминали възрастта от 47 най-вероятно нямате волята и желанието да изглеждате превъзходно :)

Самотна майка с много спонсори така като гледам... Единствената корекция били гърдите... Да,да. Ние вярваме!

Това бабе бих го издънил от бабене.. :)

Дира рекламира чучело и целото бг мамма дойде да натири носовете на онези които не харесват дъртофелници. Съжалявам но това на снимките не е нито красиво нито за пример. Почти всяко младо момиче изглежда по-добре от показаната гротеска.

Проблемът е, че са написали годините й. Ако не знаеш, не би я нарекъл "дъртофелница". И на 47 още не са дърти, тва само някой 20-годишен може да го изтърси.

Муахахааа, кой например - Герито Никол ли изглежда по- добре или Марийка Илиева, или някоя от нашите"звезди" я не ставайте смешни, а бъдете обективни. Жената е в прекрасна форма,.

Изглежда вулгарно

така както сте го написали излиза че 47 годишните са бабички, а някои на тия години стават за първи път майки ето за Биляна Петринска скоро писахте. А тази баба в кавички ако не й знаем тоцните години никога не бихме й ги дали. Годините са само цифра. Всичко е индивидуално

Точно така. Годините са само число. Обадете се на 90-60-90, за да Ви кажем точното.

Бе къде са изчезнали зърната на баба от снимките !

Прекаленото мацане с Фотошоп е изчистило и зърната. Всички снимки са бутнати. На 47 е нормално да изглеждаш

Един историйка за тези, които предпочитат лелки пред "каки". Двама мъже си говорят и единият се оплаква, че от 10 години е женен и жена му вече е толкова широка отдолу, че не му доставя никакво удоволствие. Другият му предлага да смени дупките, а първият - "Еее, ами ако забременее?" ... А тази е раждала 4 пъти ... смятайте в какво състояние са и двете дупки!

Може да е раждала с цезарово сечение бе тиквеник. И като цяло с подобни разсъждения и лафчета на 14 годишен, не изпъкваш като особено интелигентен.

ти раждалите не ги мисли,че отдавна има лазерни процедури и за там, ами плачи за тези нещастници,дето всичко им се струва широко- никоя жена на каквато и да е възраст няма да ги погледне...и да, размерът има значение

Който свикне с хватката на "дясната си Мара", после само от мъжко дупе може да бъде успокоен.

Не си разбрал правилно вица, човека всъщност е намекнал на приятеля си, че си пада по мъже, понеже са с по-тесни дупки.

Хаха, ти май си теоретик! Или си пробвал веднъж с жена си след раждането и си се отказал... Язък. През бременността се отделят хормони, които правят през този период влагалището изключително еластично, за да може да пропусне плода - и това се запазва още поне половин година след това, затова жената става за известен период хлабава. Влагалищния тонус не се възвръща напълно само ако е имало грандиозно разкъсване, но вече разкъсвания се получават рядко - нали е измислена епизиотомията. Да не се бърка с цезарово сечение, това е щадящ малък разрез на входа на влагалището, който позволява после добре да срастнат мускулните влакна. А и ако остане някаква разлика в усещанията при секс, тя е на повърхностно ниво - входа на влагалището. Като компенсация зрелите жени, които водят редовен полов живот са по-стегнати навътре. Истинската мускулатура е в дълбочина и зависи повече от практиката и от тазовото дъно, което се укрепва - чрез оргазми и чрез спорт. Затова много раждали жени са за предпочитане пред нераждалите, носят много по-приказно удоволствие на мъжете - и това личи по семеизпразването им :) Само за протокола - 1 година след като родих първото си дете бях бременна с второ и гинеколога не разбра, че съм раждала.

Виждал ли си дупчицата на нераждала котка? А виждал ли си дупчицата на раждала? И в двата случая е еднаква -една точка :) През тая точка обаче може да излязат 150 котета за 10 години и продълава да е толкова малка, че човек се чуди как пикае през нея :) Природата си знае работата.

Тази статия за успокоение на пост менструалките ли е?

Потвърждавам, че тази статия ме успокои, жената е родила 4 деца, последното на 43 г, изглежда страхотно. А какъв е този твой руски акцент, всичките ли сте толкова свирепо зли?

По този пенсионер има толкова пластика колкото няма в едно пц. Само по носа й се разбира колко дълбоко гърло трябва, за да може изгладняла лелка да спечели такъв конКУРС.

В лице е много по хубава и естествена от Геритууу. Има и страхотни естествени секси устни. Само в устните я гледам. Перфектни са за blowjob ;)

С тия разсъждения още дълго ще си чекидж.... ергенуваш.

Какви разсъждения? Имаш предвид по точно? Сравненията с Герито ли? Или другото? Ако е второто - грешиш. Всеки истински мъж гледа в жената устни, гърди, дупе и крака особено. И си представя разни работи какво ще прави с нея...;)) Това си е генетично заложено в природата. Не само при хората. А ако имаш предвид първото - сравненията с Герито, извинявам се. Това за мен е нищо. Просто така го написах, защото долната статия е за нея. И просто ги сравних.

След тия 4 деца дано да са я тунинговали навсякъде, а не само там където се вижда.

Доста овехтяла е за мен.

верно ли? мъжете в бг след 40 сте на синьо хапче само да гледкате можете

Жал ми е за "мъже", които нямат усет за себе си. Човек с годините се смирява, свиква с промените в самия себе си. И дори да не започне да харесва дърти, спира да налита на млади. Просто само дъртак в деменция може да подминава наборките на дъщеря си като дъртачки, пък да не го е гнус сам от себе си :)

Тя е доста овехтяла за теб. Ти си овехтял за всички...

Пиша с една ръка...

извади си пръста от носа

Аз красота естествена тук не виждам.Силикон на бюста,силикон на устните,прегоряла,боядисана и изтощена коса,много фотошоп....лъха старост...

Малко филъри в джучките, малко изкуствени зъбки и цици, блонди хеър. Иначе няма палстични операции и остарява благородно.

Баба е само за внучето си.

Ох на Дядааа

Няма що, много е естествена. В компютъра ми има по-малко пластмаса, отколкото в тая :)

Ще я разбия от блъскане :)

Е такава баба искам и я.

ха ха искал, ама имаш ли мъни за такава. Подръжка, тунинг и ремонт не са никак ефтини

Аз тая съм я .I.

А тя разбрала ли е за това?

вниманието на хора, за чий е направила това виме?

Жената е екстра!Ваште ЦоЦи по убави ли са !?Коя от Горно Уйно,коя отДупница или от Ташковци.Проста работа бе и от жени не разбират.

единствената естестена снимка е оная с мускулатурата, като на Хищника с Арни. На другите са я направили да изглежда цепеняк ама 47 са си 47.

и аз да го напиша ама гледам вече си го забелязал . снимката е но.4 другото са омазани неща и много ретуш . дет се вика : така и баба знае (или да влезе в максим) :)))

Ако гледате хубаво (или поне четете какво пише под снимките), ще видите, че това е съвсем друга жена!

Тая баба гледат ли й се още внуци?

На тая баба и ставам дядо веднага.

Браво, Бабе! А като извадиш ц#цата пред внуците, реват и искат да ги кърмиш, нали.

То ясно че е нагласена на снимките, но има моменти в които си личат годинките. И с тези големи разголени гърди, прилича повече на порно звезда. Но общо взето е добре за годините си, явно заниманието ѝ в живота е да се поддържа и изкарва с това прехраната си. Не си я представям бачкаторка и домакиня.

Ае нема нужда, все домашни прислужници ви се иска на вас балканците

Поредната изкуствена, навираща ни силикона и пипнатите си зъби. И позите, и облеклото й като за порно филми. Какво ли уважение ще показват децата и внуците към milf-чето

В случая не се казва MILF, а GILF :D

Кой идиот е написал заглавието! Май някой на 60+! Най-лошото е, че това е топ новина! Жалко за журналистиката ни! Всеки, който може да напише едно изречение само с една грешка става писател!

Баба е защото има внуче, а не защото е на 47 :)

На пръв поглед си е пипнала зъбите, джуките и ..ците.

Абе кого лъжеш, ма? Цялата си в пластмаса! Тия еФтини номера ги продавай на американците, те са си техни! Вие, пастарми искате да сте вечни, малди харесвани, ама си го представяте НАСИЛА ....

На баба ти фърчилото!

Има два вида хора - стващи и не стващи. Тая жена е от първия вид. Но се пръкнаха мошеници, които злопосатаят и жени, и мъже. Те им слагат разни изкуствености, с което равалят делото Божие! Цицим, ама естествени! Такива, каквито са! Толкоз! пластмаса, само за протезиране при сериозен проблем! ... А сега всяка пикла иска пластмаса! АМИ СЛОЖИ СИ Я, АМА СИ МАЧКАЙ САМА!!!!!!

Какво против имаш мачкането бе шемет ? Аз не бях мачкал до скоро, платих си -мачках, яко е. Е не бих взел за жена туй точно ама мачкането е приятно честна пионерска

Хора, сериозно жената изглежда страхотно. Определено е много секси. Но "не използвам ботокс, филъри и тн " ..... стига изкуствени цици но ботокс не си слагала. Цялата ти усмивка е префасонирана с фасети но филъри не си ползвала. Душицо лъжи съученичките ти и съседките за да злобеят но с просто око се виждат корекциите.

Леко неприятна е, и изглежда евтино.