Венета Райкова получи златен талон от КАТ

Венета Райкова се похвали с шофьорски умения за пример.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на мен КАТ ми взе златния талон И после ми го върна, като ми каза да си го пазя че е много ценен защото е от турско злато ;). Твоя талон от какво злато е направен душко да не е менте?

Тя мина ли успешно кормуването и полигона ? Каква книжка , какъв талон , какви 5 лева ?

Нали в ПАПАРАЦИ на другата парясница Н,Л, видяхме как Тишо я вози като чувал с картофи с Волвото. Какъв златен талон, какви 5 лева?

Дир... все с нея ни занимават, защото и те са като нея ненорм....! Тези простотии нямат ли свършване! Какво очакваш от проста жена! Само като си спомня УНИКОМИЗКАЗВАНИЯТА Ѝ ЗА ПЕДАЛИТЕ КАТО ЕВГ. МИНЧЕВ И КАК ВСИЧКО МУ ЗНАЕЛА! Явно мъжаѝ е от МВР ,като го гледах на какво прилича и той.Иначи и развода им може да е фалшив за някакво жилище ,което е успяла с измама да задържи.

Звъннах на олигарх едно и си поръчах златен талон, защото само със златна кредитна карта някакси не е достатъчно престижно.

Много важно като има .Аз от доста време също имам,но нали не съм известна като нея....затова за мен не пише.

Местя го в другия крачол ... оп .... са е по-добре , та кво викаш ?

Да дойде сега и да й дам златен патлак!

И аз имам златен талон от преди 5 години,ама не бих тъпана по медиите. Голяяяма работа.Да не говорим,че познавам хора,които,откакто са взели книжка,не са шофирали,естествено,нямат нарушения и,спокойно могат да си извадят такъв талон,който,обаче,не те прави шофьор.

Ама то поредица от хубави събития при Венета, като започнеш с развода и свършиш със златния талон! Аз го имам от 10 г. този талон, голямата работа! И е много важна новина, на фона на толкова убити хора на пътя.

Ама си дърта и нямаш нянки кат нейните

аз пък имам златна катерица...

Мацка-мечта!

От 5% с такъв талон 99% са нешофиращи, които даже и кола нямат.

Като имаш златен талон,това е нож с две остриета.Аз като имах такъв талон, катаджиите много ги дразни това,гледат да те глобят просто така само за да ти отнемат талона и оттогава си карам със синия талон и никой не ме глобява.

Е тука вече се изложихте, ся кажете кога е имала запек и кога и е дошло, ай сиктир...

Кладенецът и вече е на пресъхване!

Тая не шофира изобщо и затова има златен талон, лесно е да се сетим. Сега като е парясница и започне да шофира, бързичко ще улети златния талон.

гъска

Не, не :) патка е!

Пуйкаааааа