Стефан на Гала празнува РД с торта с люти чушки

Партньорът на Гала на екрана и в живота - Стефан Николов, празнува рожден ден в студиото заедно с любимата си.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, толкова е некадърен!

Ужасно неприятни, некадърни и дразнещи хора, водещи на тъпо предаване, изпълнено с лигавщини! Отвратителен е начинът, по който говорят и двамата. Супер грозно е непрекъснатото унижаване в ефир на този "МЪЖ" от "всичко знаещата" му спътница! Затова ще го наричат "ЧЕХЛЬО". Напълно заслужават подигравките на зрителите.

няма ли кой да чете преди да публикувате "публикува кадър в продила си в Инстаграм" ....

Мъжътнагала пак не успява да помогне този неин дългогодишен буламач да придобие по нормален вкус:((((((

Пак платена публикация. За тези двамата повръщняци и по три пъти да пишете - няма да станат по-симпатични. Една жена в критическата и един жиголо. Не са интересни, та ако ще да довлачат армии от врачки, баячки, диетолози, сциентолози, плеймейтки и други отрепки в студиото.

''Голям мъж''! Зарязал жена с дете и отишъл при гала, която е доста по-стара от него! Хайде стига!

Изключително натрапчива в медийното пространство нелицеприятна личност.

С тия селфита прилича на четвъртокласник на когото са му купили нов iPhone

Този пък е такъв смешник- добре, че се имат с Халваджиян да го бута и него. И с този филтър на снимката по-хубав няма да стане. Чехльо

Само защото е мъж на изтърканата Гала, затова трябва да бъде почетен. Неговото присъствие в предаването показва за пореден път, че с връзки всички е възможно. Остава да вземе и дъщеря си, за да е пълна картинката. Много ми е интересно какъв рейтинг има това предаване.Нова съвсем се е затрила с всичките си предавания. Към Гала като добавим и Викторчо от сутрешния блок получаваме "най-доброто".

Нееее, пълната картинка ще е ако вземат и Марта Вачкова с нейната дъщеря, а гости на предаването са Аня Пенчева и дъщеря й!

И кака Катя Евро и Сашето.

Още малко известност, още малко известност, Господи!!!

Стефан на Гала - чехльо!!!

получих вулканична диария четейки за тези плужаци..

Учудвам се на Гала, че е с този. Суетен, егоцентричен глупак, който я излага. Според мен изобщо не е за нея този. Ако се е хванала с него само заради секса - не е трябвало.

Лиготии! Ако бяха с 500лв на месец едва ли щяха да се лигавят така?!

Тая толкова се е "подмладила",че от процедури,вече ѝ се затварят очите. И,до кога ще ни навира тоя некадърник...добре,че е Гала,да го влачи в предаване,иначе,не виждам къде би могъл да се реализира