Оперираха Слави Трифонов

Състоянието на Слави Трифонов е стабилизирано, съобщи за Дарик Евгени Димитров-Маестрото. Известният водещ е опериран в болницата "Св. Иван Рилски" в Стара Загора от завеждащия Ортопедично отделение д-р Петьо Братоев, съобщи dariknws.bg.

Обратно в новината

Коментари - Оперираха Слави Трифонов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

qvno ima gospod i gleda tova e za vsi4ki s koito se podigra

qvno ima gospod i gleda tova e za vsi4ki s koito se podigra

Наистина ли никой не е казал още как всъщност Слави счупи крака си?В целия град се носи клюката, че Слави кара много бурна любов с омъжена жена...мацката била с огнен темперамент и сксът бил почти 24 часов. Последно разгорещени те се нахвърлили един върху друг в банята на хотел Верея, за което свидетелстват камериерките на хотела, в процеса на невероятно бурния секс Слави се подхлъзва и чупи крак. Всичко друго е понеже Слави е дискретен и не иска да разкрива името на мацката, както казах вече става дума за омъжена за друг дама с която Слави кара супер бурна любов.

slavi e varxa a vie ste zlobni i zavislivi dano se opravi skoro za da go gledame v plovdiv

Слави пожелавам ти здраве и скорошно възстановяване.И да не обръщаш внимание на хора които те оплюват.Те и без друго няма какво да правят по цял ден. Обичам те.

Слави пожелавам ти здраве и бързо възстановяване.И да не обръщаш внимание на хора които те оплюват.Те няма какво друго да правят.Обичам те.

Той ще се оправи защото е СЛАВИ.А за всички които пишат тъпотии за него .....Да го духат яко хахахаахахах

Тия дето плюете всички българи на куп, сигурно сте циганета, а щом сте фенове на чалгата тогава ясно!

ГОЛЯМ ПРАЗ! Каквото си е търсил, това си е намерил. Когато Б.Б. си счупи крака, той се оля отвсякъде да му се надсмива и да го подиграва. Само че, оня е мъжкар, а тоя знае само да хленчи. На ден мнозина хора си чупят по нещо, ама никой не чува за тях, а за тая мутра веднага се разтръби. БРАВО НА ЗАРАЛИИ, знаят как да се разправят със самозабравилия се ДРИСЛАВЧО!

Слави препорачвам да не четеш тези глупости тук, 80% от коментарите са лоши, а без основание... Бързо възтановяване и мисли положително;-)))

dano da se vastanovi po barzo . i tova e znak na sadbata da ne podminava Blagoevgrad na sledvashtite turneta

Пожелавам ти бързо въстановяване. Не обръщай внимание на злобните и завистливи хора. То ние българите си заслужаваме теглото дето го теглим, защото нямане нито съчувствие нито милост, само злоба към всеки по-кадърен и по успял. Бог да ти помага.

да му отрежат мъдите че се клатят и му пречат на равновесието

научете се първо да пишете правилно, после съдете хората.

Абе може ли да сте толкова гадни всички бе хора. Ако не ви интересува Слави, що четете новини за него и що си купувате билети за концертите му. Явно е истина, че много хора му завиждат. Ами пукайте се тогава. Умирайте от яд. Че се изживява мнооооого насериозно понякога така е, че не го познавам отблизо и не знам какъв е също е вярно, но тук някои хора се изказват по начин по който все едно са яли и пили с него на една маса. Гледайте си живота и го оставете намира.

Каквото и да се е случило, все пак Станислав Тодоров Трифонов е човек като всеки един от нас - не ме разбирайте погрешно, не съм му фенка. Каквото и където да се е случило с него, нека все пак да проявим съчувствие като човек към човека, а не да се надсмиваме. Не забравяйте, че злополука и нещастие може да се случи с всеки един от нас. Не бъдете злобни и заядливи - ако вие сте пострадали, ще търсите подкрепа и съчувствие, а не хули и омраза, нали? Дори да е имало някакъв инцидент, Слави си плаща цената, а Вие ?

Има някой отгоре явно! Когато Бойко счупи крак Слави Трифинов и колегите му се надпреварваха да се подиграват с това, дори направиха скечове с които да го имитират. Беше повече от вулгарна и плоска шега, за да си запълнят времето. И какво се получи само след няколко месеца?!!!? Голямото самочувствие май малко трябва да се ограничи !!!

ko ma ebe toq tapanar

И сега какво ще правимммм........

Бързо оздравяване! Успех и горе главата! Обичаме те!

Неприятно е, но си го заслужаваше. С неговото арогантно поведение, надменност, горделивост и неспирни подигравки, БОГ не го забрави...

Коки, Коки, време ти е да завършиш поне второ отделение.Само в първи клас може да се пише изрут.Боже, боже, толкова много бавноразвиващи се заеха и това пространство.Спасени -никъде...

според мен не си и стчупил нищу просто си легави

Какво ни занимавате с тоя нагъл цървул бе? Има ли още тъпънари да ходят и да дават пари за да слушат глупости? Такива глупаци трябва да се съберат със закон да живеят на едно място и да не се смесват с останалата част от населението за да се видят сами на какво приличат и колко струват.

Този алчен михтар не си и помисля, че хората може да не са съгласни да чакат неясна още дата. Да им връща парите! Или вече ги е изшмъркал?

Какво е туй информационно затъмнение бе? Какъв счупен крак, в каква баня? Истината е, че имаше много свидетели на тупаника, който му уредиха охраната на хотела, щото дръзна да закача едно момиченце което можеше да му е дъщеря. Браво на момчетата, хубав урок му дадоха! Дано не стъпва вече в нашия град, простака му с простак.

Slavi,ne gi slu6ai tia!Te vsi4ki znaiat, 4e Ti si varhat!!!Taka pravat i s Azis-Nikoi ne go haresva, ama vsi4ki go gledat!!!Uspeh!

Да му резнат топките да не го разлюляват като ходи че пак може да падне и да се потроши!

каквото си дробил -това и ще сърбаш ,основателю на чалгата -истината е една-самозабравил се груб материалист

Това си е обица на ухото, за да знаете, че на човек в беда не бива да се присмивате. Карикатурихте Бойко, че счупил крак, че се правел на интересен- на ви сега отговора на дядо Боже!

По мое скромно мнение най-важно от горенаписаното е името на един достоен и качествен хирург д-р Петьо Братоев.И вместо да ни занимавате постоянно със пациента Слави то понапишете повече и за доктора,чиято професионална биография не е може би така атрактивна като на шоу мена,но уверявам Ви е достатъчно достойна за уважение ! /Viva LF R.Rolland/

tezi lainqnkovzi deto mu zavijdat,sega se ligavqt,no toi chte seopravi,a te chte si ostanat naakani ,chlqkani,dupeta,Nas ha ha ha ..........

давам 1000 лв на този,който му е счупил крака и още 1000 лв, ако му счупи и другия крак.Лошото е,че е имам само 2000 лв........

ebava se s bate boiko ama sega e na su6toto deredje :)

EE te vse gotinite maje si izpo4upiha krakata

Не само чалгари слушат Слави,а той не е такъв!Не е заради ниска посещаемост или рейтинг-концертите са претъпкани,за разлика от вашите кухи глави!

haide ne ni drag v napregenia,a raskagi slu4kata pred lobi bara.Koi bese Maistora?edin pat li go ritna ili nekolko.Maleeee trpna v o4akvane

Слави,желая ти бързо възстановяване!

Голяма простотия братче на стадиона в Плееен даге.

Не го хулете, защото не знаете дали не е следващият ви премиер или президент - защо не?! Както е тръгнало.....

Не го хулете, защото не знаете дали не е следващият ви премиер или президент - защо не?! Както е тръгнало.....

Не го хулете, защото не знаете дали не е следващият ви премиер или президент - защо не?! Както е тръгнало.....

Бързо и безпроблемно възстановяване и по спокойно бе брато!

Mojeshe da si s4upi i KURA

ужасссссссссс

Slavi....opravqi se po barzo!!!6te se vidime v petri4........obi4am te cqloto semeistvo....

Опериран? Да не би да са му присадили акъл? Поне костен мозък..?

da be da s4upil krak starosta si kazva dumata.Ne moje da izdarja na naprejenieto. sdava bagaja